inanamadım gerçekten eski haliniz mi başkalarının fotosu mu çok değişim var sanki siz değilsiniz bilmiyorumkismile
bana da biraz pahalı geldi naci çeliğin yaptığı burun tarzına çok benziyo ve o daha uygun fiyata yapıyo
ikisi arasında kararsızım zaten tarzları aynı istediğim burun şekli kafamçokkarıştı
mrblar forumunzdan faydalanmakta biraz geç kaldım ama umarım hala benim için yapılcak bişeyler vardırburnun çok güzel olmuş ii günlerde kullan arkadaşım bende yaklaşık 4,5 ay önce sözde estetik ameliyat oldum sözde diyrm çünkü burnumun ne estetikle nede burunla bi alakası yok sargılarım açıldığında şok oldum zaten yıkıldm allah kimseye böle bi pişmanlık yaşatmasın ... daha bana denilen süre geçmeden bu haldeym okadar üzgünüm ki anlatamam hergün aglıyrm aynaya bakamyrm resmen hayata küstüm eski halim de okdar kötü degildi ... açılmışken ne varsa anlatyrm içimde bunları buraya yazdm onur beyi çok övdüler banada özllikle revizyon ameliyatlarında ve burun konusunda hem sizlerden hemde espoir arkadaşımzdan bu konuda bilgi almak istyrm yardımcı olursanz sevinirim ... 2 hafta önce onur beyle görüşmek içinde istanbula gittim kliniğinde resimlerim çekildi eski resimlerimide götrmştm baktı ve bana düzeltebilceğini üzülmememi söledi 8 ay sonra tekrar gelmemi söledi çok yeni olduğu için ameliyatım çizim yapmak istemedi tabi ki bu konuda ne olur naplır artık bilmyrm ame görüşlerinize ve tavsiyeleriniz cok ihtiyacım var yardımlarnz için teşekkürler
mrblar forumunzdan faydalanmakta biraz geç kaldım ama umarım hala benim için yapılcak bişeyler vardırburnun çok güzel olmuş ii günlerde kullan arkadaşım bende yaklaşık 4,5 ay önce sözde estetik ameliyat oldum sözde diyrm çünkü burnumun ne estetikle nede burunla bi alakası yok sargılarım açıldığında şok oldum zaten yıkıldm allah kimseye böle bi pişmanlık yaşatmasın ... daha bana denilen süre geçmeden bu haldeym okadar üzgünüm ki anlatamam hergün aglıyrm aynaya bakamyrm resmen hayata küstüm eski halim de okdar kötü degildi ... açılmışken ne varsa anlatyrm içimde bunları buraya yazdm onur beyi çok övdüler banada özllikle revizyon ameliyatlarında ve burun konusunda hem sizlerden hemde espoir arkadaşımzdan bu konuda bilgi almak istyrm yardımcı olursanz sevinirim ... 2 hafta önce onur beyle görüşmek içinde istanbula gittim kliniğinde resimlerim çekildi eski resimlerimide götrmştm baktı ve bana düzeltebilceğini üzülmememi söledi 8 ay sonra tekrar gelmemi söledi çok yeni olduğu için ameliyatım çizim yapmak istemedi tabi ki bu konuda ne olur naplır artık bilmyrm ame görüşlerinize ve tavsiyeleriniz cok ihtiyacım var yardımlarnz için teşekkürler
kıkırdak eklenecekmiş onur beyin dediğine göre burnumda eğrlik var hafif sola ama ondan hariç bir sürü eksik var diyrm ya burnumun burunla alakası yok resim ekleyemyrm sanırımburnumda boşluklar var kıkırdaklar ve içerde çok ... eski halimde okadar kötü değildi ona üzülüyrm o kdar pişmanım ki bütün gün ağlıyrm eski remilerimle uyuyrm benim hiç umudum yok ii olacagıma ama onur bey üzülmememi söledi senden daha kötü burunlar gördm yaptım dedi ilk bana geldiğinde yapacağına yakın bişey yapabileceğini söledi ... espoir arkadaşımzdan ricam onur beyin ilgi alaka ve yaptğı çizimi yapıp yapmadığını bilmek istyrm bide şu aşamada kimseye güvenemyrm tabi daha kötü olcam diyede korkyrm 2. bi ameliyatı 1 yıl sonra oluysn biliyrm ama ben 2 yılda beklemeye razıyım sonuc ii olacaksa yöntem hakkında bişi konuşmadık ama beni ii edebileceğini sölüyo onur bey ? onur beye ameliyat olan arkadaşların tecrübelerni ve düşüncelerini bekliyrm teşekkür ederm herkese
espoir nasıl masajlar yapıyorsun burnuna bir de ameliyta öncesi burnunda eğrilik varmıydı varsa geçiyor mu burnunun alttan resmini de koyarmısın merak ediyorum ben de revizyon olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?