espoir_ Burun Estetiği Ameliyatı

Henuz eklemedim canim, sislerin gecmesini bekliyorum. Burunumun su anki onden goruntusunden memnun degilim, profilden guzel.

benim de önden şişliklerim çok belli oluyo
akşama kadar şişler önemli ölçüde iniyo sabaha kadar tekrar şişiyo. nasıl iş anlamadım :))

Merhaba herkese..

evet espoir güle güle kullan ,geçmiş olsun artık:)
gayet de güzel,yakışmış..

ben de 3.haftama giriyorum..dediğiniz gibi şiş burnum..özellikle de önden:) hatta sağ tarafı daha şiş sanırım ordaki kemiklerle daha çok işlem oldu.umarım sonu iyi olur.

Medical Park bahçelievler de oldum..doktorum çok iyi biri.bu arada masaj vermedi bana..istersen yap ama ben inanmıyorum o tür şeylere dedi.
Nasıl bir masaj uyguluyorsunuz kızlar..

oval şekilde belli bölgelere masaj mı yapıyorsunuz?

espoir sana çok geçmiş olsun.. fotoğrafının altına yorum yaptımopuyorumnanaktan
ebruli sen hangi doktora oldun ameliyatını. fotoğrafın varsa görebilirmiyiz. sana da geçmiş olsuna.s

Evet dogru sabahlari cok kotu oluyor, sislerden burnum kemerlij gibi duruyor. Ama basi masajin cok faydasi oldu ameliyattan bir ay sonra basladim basi masajina. Masajlari oval seklinde yapmiyorum ben burnumun uzerine atel yerlestiriyorum, burnumu parmaklarimla 3 dakika boyunca hafif SIKIYORUM.

geçmiş olsunn cnm.. burnun gayet guzel olmuş ama yanlış anlamasan senın dedığın gıbı bıaz fazla pahalı olmuş bncee.. yanıı aynı sonuca cok daha uygun ucrete ulaşabılrıdın.. yabı bu bnım dusuncem.. burnun cok dogal ve sana cok yakışmış.. bnım 3 bucuk ay olduu bnımde ılk 1-2 ay sıstı ama artık hıc sıs kalmadı gecen kontrole gıttııgımde dr.um hala sisliklerın oldugunu soyledıı ozaman anladım hala sismiş diye=) ama banada ılk 1 ay ıcınde masaj vermişti ve ne derlerse desınler bn masajın katkısı cok gordum.. burnun seklı daha belırgınlesıo ve sişlere kesınlıkle ıı gelıo..

teşekkürler aszeynep,:) koydum albüme önce-sonramı

Medical Park-Bahçelievler Uzm.Dr.Mehmet Karaaltın'a oldum ameliyatı.
Ne ameliyat sonrası ne de şuan herhangi bir sıkıntım yok çok şükür.Kendisi de çok tatlı bir insan,doktorunuzun morali ile bir şeyiniz kalmıyor zaten:) önemli olan doktorunuza inanmak ve güvenmek.Sonrası bir şekilde bitiyor.Doktora karar vermek inanın en zor aşama.Ben de gerek forumu takip edip,gerekse tanıdıklarımın tavsiyeleri üzerine bir çok dr ile görüştüm sonunda bu kısmet oldu ve içime sindi.Henüz 15.günümdeyim..umarım sonrası da iyi olur,bir daha sorun çıkmaz.

tampon ve dikiş alımlarında hiç zorluk yaşamadım.birkaç dk sürdü zaten hepsi.Herkesin korkulu rüyası tampon ..günümüzde hiç de öyle değil..sadece çekilirken bir şeyin sürüklendiğini hafif hissettim o kadar.o da birkaç sn sürmüyor zaten.Acı vs de yok:)

Olmayı düşünen veya olanlara şimdiden geçmiş olsun diyorum..

masaj ile ilgili diğer arkadaşlar da bilgi verebilir mi acaba?

canım burnun çok hoş olmuş sanırım eski burnun benimki gibi bişeydi:çok üzgünüm:

arkadaşlar bende ameliyat olucam ama 7.500 bana çoooooook uçuk bi fiyat gibi geldi asla karşılayamam onu. bildiğiniz güvenilir bi doktor var ise lütfen yazarsanız sevinirim

canım burnun çok güzel olmuş yandan ama önemli olan önden nasıl olduğu, keşke öndende bi resim koysaydın çünkü amelitan başarılı olup olmadığını önden olan resim belirliyor.

bende aynen böyle masaj yapıyorum. günde 5 kere 3er dakika

canım burnun çok güzel olmuş yandan ama önemli olan önden nasıl olduğu, keşke öndende bi resim koysaydın çünkü amelitan başarılı olup olmadığını önden olan resim belirliyor.

önden de fotoğraf koyucam ama ilerleyen zamanlarda..
şu an hala şiş olduğu için önden şekli çok net anlaşılmıyo
foto koymak için şişlerin biraz daha inmesini bekliyorum

teşekkür ederim canım
umarım sen de istediğin burna kavuşursun en kısa sürede..

inanamadım gerçekten eski haliniz mi başkalarının fotosu mu çok değişim var sanki siz değilsiniz bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…