Espri adı altında laf dokunduran koca

Cirilla bunun artık sureklı bi hale geldigini düşün. Her konuşmada ufak da olsa bu muhabbetin dönmesi insanı sogutuyor duygusal olarak. Neyse sen pek anlamazmışsın gibi görünüyor. Sağol yorumun için

Alıntıdır yapamıyorum Boleyn kızı gülmedigimin sinir oldugumun çok farkında olarak yapıyor çünkü her seferinde bana komik gelmedigini ve hoşuma gitmediğini soyluyorum. Bamya esprisinden sonra anlamıştır bence hoşa gitmeyen şeyin espri olmadıgını tekrarlanmaması gerektigini. Bu akşam bu konuyu masaya yatırırız gibi geliyo, detayları paylaşırım

Ya evet bu konuyu hatirladim insanlarn.gururyla oynamak ne kadar kolay geliyo bazilarina ... uye degildim ama disardan okumustum o konuyu cok uzulmustum

Ozelbiri benim korkum bunu alışkanlık edinmesi ve kullandıgı cumlelerin içeriğini daha da yaralayıcı yapabilecek olması. Olumsuz düşüncelerini bu şekilde aktarmaya alışan birinin yarın espri adı altında agzıma sıcmayacagı ne malum(afedersiniz). Düşüncelerini dogru bi şekilde aktarmayı öğrensin. Ben o kadar kitap okuyorum ilişkimi yönetme konusunda, açsın o da okusun birazcık

benim kazma da aynı, söylediği şeyler beni kızdırmaktan başka bi işe yaramıyor, çok söyledim baktım laftan anlamıyor hiç duymuyorum valla, kendi söylüyor kendi gülüyor, takılsın kendi kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…