Espri adı altında laf dokunduran koca

Espriyse benim de gülmem lazım, oradan bakınca sana gülüyor gibi görünüyorsam, seni bir nörolojiye, göz doktoruna filan götürelim deyin.
İkinci seçenek de, siz de onu espri adı altında yerme bombardımanına tutun.
ben espriden anlamıyomuşum :D Kendi de gülmüyo söylediğine ki birinin özelliklerine gülmek bana yakışır gelmiyo :)
Mesela ne esprisi yapayım yardımcı olun :D

Yaptığı espiriler nasıl? Yani örneklendirseniz.
Bu esprileri yalnız size mi yapıyor, yoksa adam genele mi böyle?
Bir de acaba size bir şeyler söylemek istiyor da bunu ciddi ciddi söyleyemeyip kendince o esprileriyle size laf mı çarpıyor.

ben espriden anlamıyomuşum :KK70: Kendi de gülmüyo söylediğine ki birinin özelliklerine gülmek bana yakışır gelmiyo :)
Mesela ne esprisi yapayım yardımcı olun :KK70:
Eşinizi siz tanıyorsunuz, malzemeler sizde. Yunan heykelleri gibi kusursuz yaratılmış bir adam değilse, bir şey illa ki bulursunuz. Ya da zekasından vurun. Şu espri zannettiğin saçmalıkları başkasının yanında yapma bari, dışarıdan bakınca zeki duruyorsun, en azından o imajın korunsun deyin.

Yaptığı espiriler nasıl? Yani örneklendirseniz.
Bu esprileri yalnız size mi yapıyor, yoksa adam genele mi böyle?
Bir de acaba size bir şeyler söylemek istiyor da bunu ciddi ciddi söyleyemeyip kendince o esprileriyle size laf mı çarpıyor.
sen çabuk karar değiştirirsin zaten ehe, hep moralin bozuk olur zaten ehe, hep şöylesin zaten öhö. Esprileri bu seviyede

bence sizin karsilik vermeniz ise yaramaz, hatta daha kotu olur,
sonucta bir bakmissiniz,
birbirinizi espri yoluyla gomen bir cift olmussunuz,
boyle bir iliski istemediginizi varsayiyorum.

yerinizde olsam ciddi bir sekilde uyarirdim,
kendi begenmedigim espri seviyesine kendimi dusurmezdim.
Ciddi şekilde uyardım algılamadı işte ben espriden anlamıyomuşum öyle dedi Ben de biraz ciddiyetsiz konuşayım o zaman

Ciddi şekilde uyardım algılamadı işte ben espriden anlamıyomuşum öyle dedi Ben de biraz ciddiyetsiz konuşayım o zaman

siz bilirsiniz,
bizim de benzer problemlerimiz oluyor arada,
zira esimin huyu boyle,
bu sekilde alistirmis kendini,

ama ben sinir oluyorum,
ve de aslinda espri seven bir insanimdir,
bilemiyorum,cozum buldum diyemem ama ben kendisine her zaman soyle cevap veriyorum,
ben laf sokmali, imali bir birliktelik istemiyorum, ya konustugunu ima ederek konus ben de cevap vereyim, ya da onu ima etmiyorsan oyle soyleme.

Back
X