Espri adı altında laf dokunduran koca

siz bilirsiniz,
bizim de benzer problemlerimiz oluyor arada,
zira esimin huyu boyle,
bu sekilde alistirmis kendini,

ama ben sinir oluyorum,
ve de aslinda espri seven bir insanimdir,
bilemiyorum,cozum buldum diyemem ama ben kendisine her zaman soyle cevap veriyorum,
ben laf sokmali, imali bir birliktelik istemiyorum, ya konustugunu ima ederek konus ben de cevap vereyim, ya da onu ima etmiyorsan oyle soyleme.
ben de aynını dedim.Kime söylesen gülmez,hoşuna gitmez. Ha madem eleştirecek bi ton mevzun var niye evleniyon ki benle

Ben de öyle dedim ama gülelim diye diyomuş :KK70: hey yarabbim. Onu bunların espri olmadıgına nasıl inandırabilirim,ciddi ciddi espri yaptıgını zannediyo
Ya takmamayı öğreneceksin bence yada o bunları söyleyip güldüğünde hiç tepki verme , duymuyor gibi ol, yüzün de gayet ciddi olsun, belki bırakır bir süre sonra

sen çabuk karar değiştirirsin zaten ehe -
, hep moralin bozuk olur zaten ehe
, hep şöylesin zaten öhö. Esprileri bu seviyede
sen çabuk karar değiştirirsin zaten ehe - ne güzel hayatına renk katıyorum çok şanslısın

hep moralin bozuk olur zaten ehe - senin görevin beni güldürmek, hadi biraz daha çabala aşkım

Sen de ona yap "aşkım bamya aldım görünce aklıma sen geldin" de misili 🙄🙄🙄
umursamadı demek ki sallamamak lazım konuştuklarını
sen çabuk karar değiştirirsin zaten ehe - ne güzel hayatına renk katıyorum çok şanslısın

hep moralin bozuk olur zaten ehe - senin görevin beni güldürmek, hadi biraz daha çabala aşkım
cevap alternatiflerini yerinde buldum
Ama böyle mi olmalı konuşmalarımız,emin olamadım
Hoşlanmıyorum sanırım bu tarz konuşmadan

umursamadı demek ki sallamamak lazım konuştuklarını

cevap alternatiflerini yerinde buldum
Ama böyle mi olmalı konuşmalarımız,emin olamadım
Hoşlanmıyorum sanırım bu tarz konuşmadan
Böyle insanlarda sinirlendiğini belli edince daha çok üstüne gidiyorlar, onun için oralı olmuyormuş gibi davranmak daha çok işe yarayabilir.

bence sizin karsilik vermeniz ise yaramaz, hatta daha kotu olur,
sonucta bir bakmissiniz,
birbirinizi espri yoluyla gomen bir cift olmussunuz,
boyle bir iliski istemediginizi varsayiyorum.

yerinizde olsam ciddi bir sekilde uyarirdim,
kendi begenmedigim espri seviyesine kendimi dusurmezdim.

Ozellikle arkadas ortaminda olunca cok kotu oluyor. Biri eşi, sevgilisi ustunden sacma bir espri yapiyor, öteki de altta kalmayacagim diye devam ettiriyor. Herkesin önünde olunca daha bir kızışıyorlar. Çok degişik bir hal aliyor 😣 Hem kendilerini rezil ediyorlar hem ortamdakileri rahatsiz ediyorlar.

Ozellikle arkadas ortaminda olunca cok kotu oluyor. Biri eşi, sevgilisi ustunden sacma bir espri yapiyor, öteki de altta kalmayacagim diye devam ettiriyor. Herkesin önünde olunca daha bir kızışıyorlar. Çok degişik bir hal aliyor 😣 Hem kendilerini rezil ediyorlar hem ortamdakileri rahatsiz ediyorlar.

Dogru ama okkali bi bozcanki bunu baslatani bi daha yapamasin

Dogru ama okkali bi bozcanki bunu baslatani bi daha yapamasin

Yok benim basima gelse asla bozmam insan içinde. Sadece bir bakış atardim :KK70: Üstüne laf soylemek, kocaya ders vermeye kalkarken boşuna malzeme oluyor millete iki kati rezillik oluyor bence. Bunlar yalniz halledilmeli, saglam bir iletişimle.

Karsimda boyle yapan bir cift gorunce vayy kadin nasil okkali cevap verdi veya adam amma okkali konuştu demiyorum ben acikcasi bu ne bicim ilişki, evlilik diyip aciyorum hallerine içimden, ikisi de gozumde ayni yani, boşuna uzatmanin alemi yok bence o yuzden.

Yok benim basima gelse asla bozmam insan içinde. Sadece bir bakış atardim :KK70: Üstüne laf soylemek, kocaya ders vermeye kalkarken boşuna malzeme oluyor millete iki kati rezillik oluyor bence. Bunlar yalniz halledilmeli, saglam bir iletişimle.

Karsimda boyle yapan bir cift gorunce vayy kadin nasil okkali cevap verdi veya adam amma okkali konuştu demiyorum ben acikcasi bu ne bicim ilişki, evlilik diyip aciyorum hallerine içimden, ikisi de gozumde ayni yani, boşuna uzatmanin alemi yok bence o yuzden.
keslinlikle ne kadar çirkin bi görüntü. Birbirlerinin eksiğini kusurunu espri konusuna getirip bi de başkalarını buna şahit etmek. Bu kadar düşüncesiz değildi bi şeyler oldu bu adama

Back
X