Aslında evet,öyle tipleri neden çıkarırsın proğramına değil mi? Esra Ceyhan'ın proğramı ilk yıllarda güzel ve düzeyliydi, ama artık aynı şeyi söylemek mümkün değil.Zaten bindebir zaping yaparken kısa süreliğine bakıyorum,onda da bu adama çattım..kaydirigubbakcemile3Bende tesadüfen gördüm adam uçtuğunu iddia ediyor programdada uçuş denemesi yapmaya çalıştı adamlar nasıl korktu ayy bende biran ne oluyor dedim o adam uçmaya çalıştı tamamda onu oraya çıkarana ne demeli
Aynen sizin gibi bişey bulamayınca ara ara baktığım bir proğram.Bugün yemek yerken mutfakta bakayım dedim,mistik güçler falan ilgimi çekti,ne yalan söyleyeyim..Adam aniden Allaaah!! diye öyle bir bağırdı ve kendini seyircilerin önüne kadar taklalar atarak yuvarladıki anlatamam:1shok:.Bütün stüdyoda bir bağırış çağırış,Yanındaki konuk ayağa kalkmış bi kenara büzüşmüş.Millet çıkarın bu adamı felan demeye başladı,hemen çıkardılar sonra..Ben de önce şaşkınlık ve korkuyla ne oluyor dedim,sonra bayağı güldüm yaa..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?