• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra Erol evlilik programını bırakıyor mu?

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
2007 yılından bu yana evlilik programı sunan Esra Erol'dan sürpriz açıklama. Esra Erol evlilik programı sunmayı bıracak mı? Ünlü sunucu Esra Erol'dan çok özel açıklamalar...
esraerolic_1712482423571dda945ab04.webp

2007 yılından bu yana çeşitli televizyon kanallarında evlilik programı sunan Esra Erol evlilik programını bırakacağının sinyallerini verdi.

Yıllardır izdivaç programı sunan Esra Erol, çok fazla evlilik programı olmasından dolayı rahatsız olduğunu söyledi ve ekledi: "Hiçbir zaman tek başıma hareket etmedim. Tek başıma olsaydım belki bırakırdım ama benimle yürüyen 60 kişi olunca dikkatli olmam lazım."

Esra Erol, "Bir televizyon karakteriyim. Bugün bu program biter, yarın başka bir formatla karşınızda olabilirim" sözleri ile ilerleyen dönemlerde farklı formatlarla seyirci karşısına çıkabileceğinin sinyallerini verdi.

Kaynak: Acunn

Ne kadar isabetli ve yerinde bir karar olmuş. Bence hepsi kaldirilmali :21:

Zaten adylar o kanal senin bunkansl benim gezip duruyor. Topluca kapatilsin.

Demek ki son olaylardan sonra artık bu programlar prim yapmıyor... Sırayla hepsi biter umarım...

Programı kaldırırlarsa tekliflere açığım diyor.

Tam isabet olur,böyle programların yayınlanması bile hata.

bu tarz programlar toplumun yapısını bozuyor varlıgı bıle mıde bulandırıcı
bıkere cok cırkın çöpçatanlık yapmanın daha guzel seklı var ne o oyle şaklabanlıklar

Sanki kendi isteğiyle bırakacak varmı onda o göz. Paracıklar gider

Bu biter, başka bir formatta yine gelir ekranlara.
Biz de izleriz.

Ne zaman demiş, o kadar izliyorum, farketmedim.

Ah ah çok üzüldüm .kazanacağını kazandı zaten bıraksa nolurki.:KK47::KK71:

Geçen başka bir haberde bir arkadaş link göndermişti Fox tv ile davalık olmuşlar sona yaklaşmış dava, kaybetme ihtimalleri çok yüksek bu nedenle bırakacağım diyor ve yeni formatı muhtemelen Müge Anlı gibi kayıpları bulmak olacak :KK14:

Back
X