Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esra erol u izleyenler bilir.. ordaki seba ve hakan askini..
Seba hakan i ikna ettiyse sevdigine, hakan seba ya bi sans verdiyse bende imkansiz askima kavusabilirim diyenler var mi araniz da ? :)
Seba gibi çook güzel ve çok dikkat çekici bir kadının elde edemeyeceği erkek olamaz bence.
Güzelliği büyülemiş adamı ve tabii ki özgüveni de kocaman bir artı.
Bir de bu adam zaten ilk gördüğünde waaoow demiş, yani bir beğeni çoktan oluşmuş. Yaş farkı konusundaki korkularını ise Seba güzelliğiyle ikna kabiliyetini birleştirince ortadan kaldırmış oldu.
Seba gibi çook güzel ve çok dikkat çekici bir kadının elde edemeyeceği erkek olamaz bence.
Güzelliği büyülemiş adamı ve tabii ki özgüveni de kocaman bir artı.
Bir de bu adam zaten ilk gördüğünde waaoow demiş, yani bir beğeni çoktan oluşmuş. Yaş farkı konusundaki korkularını ise Seba güzelliğiyle ikna kabiliyetini birleştirince ortadan kaldırmış oldu.
Hadi ya sen beğenmedin mi =O
Zevk mevzusu canım. =)
Ben bayıldım ki Hakan da bayıldı ve kendisi onun için "bütün erkeklerin beraber olmak isteyeceği güzellikte bir kadın" gibi bir yorum yapmıştı.
Biz ailecek çok çok fazla güzel olduğunu düşüyoruz. Bir de ablak bir ifadesi olduğunu düşünmüyorum.
Çok seksi, işveli bakışlar atıyor. İşini biliyor kesinlikle.
Hadi ya sen beğenmedin mi =O
Zevk mevzusu canım. =)
Ben bayıldım ki Hakan da bayıldı ve kendisi onun için "bütün erkeklerin beraber olmak isteyeceği güzellikte bir kadın" gibi bir yorum yapmıştı.
Biz ailecek çok çok fazla güzel olduğunu düşüyoruz. Bir de ablak bir ifadesi olduğunu düşünmüyorum.
Çok seksi, işveli bakışlar atıyor. İşini biliyor kesinlikle.
Esra Erolu izlemeyeli çok uzun zaman oldu. Fakat Hakanla Seba her kimse sürekli isimlerini biryerlede görüyorum,artık dayanamadım kim bunlar ya diye arattırdım Abartmayın ya Sebanın nesi var? Adam sanki çok ahım şahım, birbirini iyi bulmuşlar tam denk gibi uyumlu duruyorlar. Seba fazla güzel diyemem fakat kesinlikle çirkin değil. Bakımlı bir bayan sadece biraz vülgar abartı seven cilveli bir bayan gibi duruyor. Seba galiba İrandan gelmiş, yani izlemediğim için bilmiyorum fakat İranlı bayanlar genelde onun gibi bayılırlar abartıya, özellikle de o dövmeye benzer abartılı kaşları. Herneyse abartılı olmak Sebanın hoşuna gidiyor tarzı işte, ama abartılı vülgar tarzlı biri olduğu için çirkin olduğu anlamına gelmiyor. Zaten Hakanla Sebayı gördüğümde " birbirini nasılda bulmuşlar ya tam çuk oturmuş" dedim. Hakanın o tip abartılı bakımlı kadınlardan hoşlandığı belli oluyor, Seba içinde uygun bir zaten beğenmese ona talip olmazdı. Hahaha resimlerden çıkardığım tahliller bunlar, saniyeler içerisinde hem Hakanla ilgili hemde Sebayla ilgili hemen yorumlar yaptım
Resimlerde gördüm Seba saçlarını bir sürü renge boyamış. Hiç biri kötü değil fakat siyah daha çok yakışmış çok daha güzel ve çekici gösteriyor