• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ESRA EROL'UN SAÇ RENGİ

kiddyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
1.707
430
53
kızlar esra erol bu saç renkleri neler ve hangi boyayla elde edilir bilen var mı??

biri bu:
4387_esra_erolun_04_nisan_2014_siyah_elbisesi_ayakkabilari_dizisponsorlaricom_2.webp
893593_10151992262397337_1614155961_o.webp

diğeri de şu:
esra-erol-sac-modelleri92.webp
esra_erol_cinayet-2.webp

güzelmiş

Saçınız şu an ne renk? Boya mı doğal mı? İlk foto 8.3 ikincisi 7.34 gibi görünüyor.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 2.000
Diplerden 5cmlik kısım kendi saçım kahve, ondan sonrası kahve boya+ ışıltı... 7.34 uyuyor gerçekten ama ilk resimdeki 8.3 mü bilemedim... ilgin için tşk :)

bence sadece dore yansımalı bir renk değil bu saç içinde bakırlıkta var dore bakır yansımalı bir açık kumral olabilir sanki

evet olabilir... ben biraz da soğan kabuğuna benzettim aslında ama onun kadar bakırlık yok içinde... sanırım başka bir renkle karışım yapmışlar... tek renk değil gibi...

Esra erolun ilk boyattigi zamanlar sacinda acayip bi bakir ve kizillik vardi ancak onun eski ana renginede bagli olarak yansima renkler yikandikca ozelligini kaybedebilur tahminimce ardindan baska bi renk boyatmis ama yeni boyasinda yogun dore ve cok az bakirlik var isiklarinda etkisi var tabi ama kendi ana sac rengine gore en az 2 boya karistirmislardir

aynen sanki ilkini 8.3ün içine 1 fındık kadar bakır koysak elde ederiz gibi..

Esra erol sacina sombre tarzi bi sey yaptirmis dikkatli bakinca anladim on kisimlarinda bi iki ton acilma var ve gayet dogal duruyo ve cok ince tutamlar eski renginden daha az bakirlik var bu ilk resimde ve markadan markaya degisiyo renkler renk katalogu alip uygun bi isikta inceleyin bnce

ombre daha belli olmaz mı ama... ışıltıdır belki diyeceğim ama o da çok başarılı yapılmış demek ki çünkü geçişler hiç belli olmuyor...

bunlar genelde kuaför boyalarında oluyor diye biliyorum ama market boyalarında da vardır illa ki bakmak lazım garniere falan...

bu renk bakırın ilk boyandığı en canlı hali ama bakır çok çabuk akıyor ablam genelde bakır kullanır saçını akıncada ışıkta sarı varmış gibi bi renk çıkıyor

Back
X