- 27 Nisan 2017
- 66
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi Deryadeniz ada
-
Esrar kullanan birini anlamak için sağ önce çevrenizde böyle biri olmalı bilmeden konuşmak ne kolay mantığa gelince yazdiginizin nekadar mantıksız olduğunu horecek kadar mantık muhafaza etmekteyim
Kafana silah mi dayadilar birlikte olun diye?Ulken8n yarısı bağımlı ya böyle aptal aptal yormlar yapmayın ya ne biliyim böyle bir şeyi allah allah sanki ben esrar kullananan birini istedim
Ulken8n yarısı bağımlı ya böyle aptal aptal yormlar yapmayın ya ne biliyim böyle bir şeyi allah allah sanki ben esrar kullananan birini istedim
Aksine kendim kadar sevdiğim biri o yüzden bu sorgulanan gönlüm çok şevki onubence esrar içen sizsi,niz
buradaki yorumlara bu kadar tepki gösterdiğinize göre
Sizin yönlendirdiğiniz muhafaza ettiğim mantığım ile yapabildiğim sadece sizin sacmayorumlara saçmalama yeter demek
Araştırdım bakın benim geri donma gibi bir fikrim yok sadece olanları netleştirdi yoluna bakmak sevgimde vazgecmekHayatını kendi ellerinle mahvetme. Bırak niye kaçıyosa kaçsın.Ama inanıyorsan vede kendiside isterse tedavi olabilir ve ona destek olabilirsin. Hayata kazandırabilirsin ama zorlu bi süreç degermi düşün derim
Çok normal o yorumları yaptıktan sonra her türlü muafsinanlamadım ne anlatmak isteğini biri bana bu mesajı tercüme etsin
Kafamı siz ne diyorsunuz ya böyle böyle tepki için sizde bu bağımlılık olmalı aksi halde böyle kafada olmazSiz ne kullaniyorsunuz? Bu kafa kolay olmaz.
Ülkenin yarisi esrar falan kullanmiyor canim siz bunu normallestirmek istediginiz için kullanan çoğunluğu görüyorsunuz sanirim.Ulken8n yarısı bağımlı ya böyle aptal aptal yormlar yapmayın ya ne biliyim böyle bir şeyi allah allah sanki ben esrar kullananan birini istedim
Çok normal o yorumları yaptıktan sonra her türlü muafsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?