Esrar kullanan sevgili

Ülkenin yarisi esrar falan kullanmiyor canim siz bunu normallestirmek istediginiz için kullanan çoğunluğu görüyorsunuz sanirim.

Ozamn tut kolundan tedavi ettir.
Yada oldugu gibi kabul edip basina geleni çekersin...
Siz anlamadiniz ben bunu normal görmüyorum sadece davranışlarının bunla mi alakası var diyorum çünkü ben kullandığını bilmiyordum iki gün oldu ogreneli durum bu geri donme yok sadece netlestirme belirsizlik zor

Canim sen bunu bilip kabullenmiş gibi anlattin konuda bizde ona gore yorum yaptik.

Davranislri maddeyle alakalimidir bilmiyorum.

Normalde de dengesiz birisidir belki.

Aglanacak haline gülmek an itibariyle hayat buldu siz zorlamayinzi belliki error
Esar kullanan sevgili deyince hepimiz ürktük senin adına telaşlandık. Gencecik bi kız yol yakınken dönsün diye ama sen dönme fikrim yok dedin bak negüzel. Atarlanma mesajlara. Bak herkez yardım etmek istiyo. Yoksa niye bu saatte uğraşsın. Karanından dönme sil o adamı. Senin için. Senin iyiligin icin

Inanın dobmeyecem sad3c3 cevap arıyorum bunları bulunca kafam rahatlayacak hayatıma bakicam hayatımdaki hiç bir şeyi yarım bırakmadım bu yüzen bu ugrasim

Uyusturucu maddeler kullanildigi dönem zevk mutluluk ve cosku yapar.Kullanmadiklari donem agresif saldirgan ve ice kapanik olurlar.sen sevgilinin gel gitlerini simdi anladin mi.Lütfen anla.Daha fazla eşeleme kurcalama.Arkana dahi bakmadan kaç kurtul.Yoksa ummadigin anda dayak yerken yada bicaklanirken bulursun kendini benden söylemesi

Bu konuda daha kapsar düşünmenizi tavsiye ederim, sadece sevgiliniz değil, sevgilinizle hayatınıza katacaklarınızı, kabul edeceklerinizi düşünün.

Esrar kullanan birinin, esrarkeş bir çevresi vardır. Esrar kullanan arkadaşları, takıldığı mekanlarda esrar muhabbetine tanıştıkları ve tanışacakları... Sevgilinizi seviyorsunuz ve güvendiniz, peki onun çevresine nasıl güveneceksiniz, ne kadar tekin insanlar olacak?

Yarın öbür gün ailenizle tanıştıracaksınız diyelim, hadi kendini geçtin madem peki kardeşlerinin, annenin babanın, doğabilecek çocuklarının güvenliğinden ne derece emin olacaksın?

Bu tip kafa yapan şeyleri kullanan insanlar, o çevreden kopmadıkça hep belayı çağırırlar.
Sadece kendini bulaştırmakla kalmazsın, iyi düşün.

Tesekkurler beni hiç tanımadan düşündüğünüz için onu savunmak için söylemiyorum bu süreçte beni hiç kırmadı belki bir kaç kırıcı cümle onun dışında hicbir şey yapmadı onun için üzülüyorum oda zarar vermemek için kaçtı şimdi hak verebiliyorum insallah kurtulur tek yaoabilecegim onun için için temennide bulunmak

Canım normal olanı kayde deger bir şeyi bırakmak istemez insan. Ama bu normal deyil. İnsaallah iyileşir tedavi olur. Sonuçta sen olmasan bile bi ailesi var. Nekadar üzülüyorlardır.Alah yar ve yardımcısı olsun. Ama seninde bi ailen var. Onlarda senin mutlu olmani isterler. Ama senin için dogru deyil bu adam

Düşünüyorum tabiki ama bu değil ben sadece bana 8 ay yaptıklarının cevabını arıyorum defalarca sordum ona neden diye şenlik bir durum yok benlik diyordu şimdi anlıyorum taşlar otursun istiyorum yerine

Bende böyle düşünüyorum 8 ay da gönlümü kaptirdim oldu nasıl oldu bilemiyorum ama oldu iste şimdi diyorumki öyle nedenlerin olsun ki tek damla gözyaşı dokulmesin gözlerinden sizce çok mi şey istiyorum

Kusasım geliyo artık! sokun kızım burnunuzu pisliğe sokun

Korkardım ben ya.. Ne cesaret.. Uzaklaşmanı tavsiye ederim.. Yaşın küçük.. Daha iyileri eminim karşına çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…