Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korktugunuz durumdan olmasın mi agresifligim boyesi bir durumda bu ruh hali normal allah kimseyi böylesi zor şeyle sinamasin ben bilirim caninin nasıl yandigmi
Esrar kullanan adamin pesinden kosup kosup sonra vay benim g.tumu kesti diye gelip aglama burada sonra.
Insanlar yas soruyorsa olgun dusunmediginden soruyor. Cocuk esrar kullaniyorms sana nasil insanlar sempatik yorumlar yapsin. Iyiligini isteyen uzak dur ondan der. Sen uygularsn uygulamazsn senin kararin.
Korktugunuz durumdan olmasın mi agresifligim boyesi bir durumda bu ruh hali normal allah kimseyi böylesi zor şeyle sinamasin ben bilirim caninin nasıl yandigmi
Yavrucuğum o zaman güzelce al karşına ayrılmak isteğini söyle.. Bak benden sana abla tavsiyesi 31 yaşındayım ve diyorum ki güzelce bu ilişkiyi bitirmek istediğini söyle.. İnan sürdürdükçe batarsın..
Benım yakın bır arkadasımın eskı nısanlısı (8 yıllık ılıskı son 2 yılı kullanıyofu) kızın hayatını maf edıyordu: parmagını kırdı, gozunu sısırdı, kıza kredı cektırdı tum parasını yedı oncesınde pskolojısını bızdu az daha hayatı bıttıyordu. Halada pıs pıs mesajlar yazıyor arada. Arkana bakmadan kac.
Adamin esrar kullandigini ogrenmen gec olmus bence,nasil bu zamana kadar anlamadin.maddeyi aldiginda pilot,almadiginda canavara donusur.bunu anlamak cok zor degil.
Hazir ogrenmissin Hic kurcalama bence, otesini berisini onune bak canim..
8 aylık çalkantılı bir ilişki sürekli benden kaçmak istedi bir türlü anlam veremedim yakinlastikca kaçtı hemde nasıl kaçış yanında iken bir seviyor görmeniz lazım sonra bambaşka bir insan sert telefonları açmıyor bunuda kasıtlı yapıyor bir buçuk aydır konuşmuyoruzbenden kaçmasının nedeni nedir yorumlarinizi bekliyorum
Kınamak istemiyorum ama konu. Sahibinin düşünme vasfina sahip olup olmadığından şüpheliyim.yüzme bilmiyorum ateşe atlayim mi diyor.Allah akıl fikir versin sana