• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esrar kullanan sevgili

Korktugunuz durumdan olmasın mi agresifligim boyesi bir durumda bu ruh hali normal allah kimseyi böylesi zor şeyle sinamasin ben bilirim caninin nasıl yandigmi
Yavrucuğum o zaman güzelce al karşına ayrılmak isteğini söyle.. Bak benden sana abla tavsiyesi 31 yaşındayım ve diyorum ki güzelce bu ilişkiyi bitirmek istediğini söyle.. İnan sürdürdükçe batarsın..

Benım yakın bır arkadasımın eskı nısanlısı (8 yıllık ılıskı son 2 yılı kullanıyofu) kızın hayatını maf edıyordu: parmagını kırdı, gozunu sısırdı, kıza kredı cektırdı tum parasını yedı oncesınde pskolojısını bızdu az daha hayatı bıttıyordu. Halada pıs pıs mesajlar yazıyor arada. Arkana bakmadan kac.

Adamin esrar kullandigini ogrenmen gec olmus bence,nasil bu zamana kadar anlamadin.maddeyi aldiginda pilot,almadiginda canavara donusur.bunu anlamak cok zor degil.
Hazir ogrenmissin Hic kurcalama bence, otesini berisini onune bak canim..

8 aylık çalkantılı bir ilişki sürekli benden kaçmak istedi bir türlü anlam veremedim yakinlastikca kaçtı hemde nasıl kaçış yanında iken bir seviyor görmeniz lazım sonra bambaşka bir insan sert telefonları açmıyor bunuda kasıtlı yapıyor bir buçuk aydır konuşmuyoruzbenden kaçmasının nedeni nedir yorumlarinizi bekliyorum

Başlıkla konu tam bir ironi. Esrar kullanıyor ve dengesiz... Hımm

Yani ne diyecemi bilemedim lanet olsun bu guzel gencleri bu illete alistirana bulastirana cok uzucu bir durum .....

Kınamak istemiyorum ama konu. Sahibinin düşünme vasfina sahip olup olmadığından şüpheliyim.yüzme bilmiyorum ateşe atlayim mi diyor.Allah akıl fikir versin sana

Back
X