• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esrarengiz bir olay

Çocuklar yapıyordur biz neler yaptık çocukken çok üzerinde durulacak bir konu degil tek derdiniz bu olsun

Bazi insanlar dikkat cekmek icin de boyle seyler uyduruyorlar. Benim yegen de boyle garip seyler anlatir durur. :KK48:
Bazi insanlar dikkat cekmek icin de boyle seyler uyduruyorlar. Benim yegen de boyle garip seyler anlatir durur. :KK48:
Sanmiyorum ya o olaylardan sonra bazilarina gozuktugune inanir oldum ben

Çocuklardır elbette ya ne olacak.
Ya da ufak bir ihtimal;
Kapı önüne ayakkabı koymanızdan rahatsız olan komşunun biri bu şekilde mesaj veriyordur.[/QUOTEşöyle biz herzaman koymuyoruz mesela misafir geliyor bize onların aykkabılarıda karşıya geçiyor direk.komşunun ayakkabıları sabit duruyor içeri alsalarda geti koyuyorlar sonradan.

Kamera iyi fikir o halde.
Çocuklardır diyorum ben ama..

Şöyle ucuzundan bir kamera koyuverin çıkar nasılsa ortaya.

Daha once baska bir konuda sormuştum ama cevap yazan olmadı. Apartmanda kapının disina ayakkabı neden birakilir Allah rızası icin biri bana aciklasin, gercekten bilmediğim ve anlamakta zorluk çektiğim icin soruyorum!

Bende anlatırken öyle dusunmustumde bana onu dediği gün ark. Olmayı bırak kızı gördüğümde kaçmak geliyordu icimdeen

Hastaymış demek. Ya da canı sıkılıyormuş keklemiş yani çok da şeapmamak lazım. Bi de neden üç harfli deriz ben onu da anlayamam hiç cin deyince noluyosa? Cin, cün, ecinni, cünnü, ecünnülü. Bakıyorum. Gelen giden yok. Bi daha bakim, yok. :KK53: (4 harfli, banlamaya gelecek ama biliyorum, Mune kıyma bana nolar)

Hastaymış demek. Ya da canı sıkılıyormuş keklemiş yani çok da şeapmamak lazım. Bi de neden üç harfli deriz ben onu da anlayamam hiç cin deyince noluyosa? Cin, cün, ecinni, cünnü, ecünnülü. Bakıyorum. Gelen giden yok. Bi daha bakim, yok. :KK53: (4 harfli, banlamaya gelecek ama biliyorum, Mune kıyma bana nolar)
Sabah iyi olduguna dair haber et tamam mi :KK70:

Öyle deme bak gelirler ansizin :KK67:

Ya cozum sunduk iste daha ne yazalim:))) Kapinin ustune soguk su koy,iple ayakkabiya bagla cekince ustune dokulsun:KK70::KK70: mayin dosemi diyelim baska ne cozum kaldi ki:)))
:))) kamera dışında ucuz yollu çözüm bulmak için açtım konuyu deneyeceğim söylediklerini:) Ben bi çözüm buldum kendim şimdi, çocukları bulup tek tek kıstıracam:)

Kameraya gerek yok bikac gece beklerim .Zaten otomatik ışığı yanmıyormu .Yada tüm komsulara kamera koyduk dryin birdaha yapmaz .

Sabah iyi olduguna dair haber et tamam mi :KK70:

Ay buna ne yapsin cin min, cenesinden bezer "gansta" beni carpti der :KK70::KK70:fazla edebi:PPP

Daha once baska bir konuda sormuştum ama cevap yazan olmadı. Apartmanda kapının disina ayakkabı neden birakilir Allah rızası icin biri bana aciklasin, gercekten bilmediğim ve anlamakta zorluk çektiğim icin soruyorum!
Tam bunu yazmaya gelmiştim ki yazmışsınız arkadaşlar yıllardan 2018 olmuş uzayda yaşam falan başladı başlayacak hala o ayakkabılar apartmanda neden durur ya yani konuyu saptırdık ama söylemeden edemeyecektim belli ki birileri oynuyor bi de insan giymeye de bi iğrenir öyle belkş biri gelip giyip gidiyo bırakıyo geri, zaten çok kötü bir görüntü e hijyen açısından da sağlıklı bir durum değil.
Siz bir ayakkabılık alın ya da bir şey serin en kötü içeri alın ayakkabınızı en iyisi

Bizimde annemgilin apartmaninda oturan bir amcada duzen takintisi varmis inerken kapidaki çöp şişe vs. toplayarak iniyordu birde ayakkabıları duzelterek cevirerek iniyordu ben evlendim suan hala da öyleymiş sizin apartmanda da böyle birileri olabilir mi ayakkabilariniz karisik durumdaysa belki kimin olduğunu bilmeden rasgele duzenliyordur

Cinler, musallatlar, hayırdır hanımlar? Bu tip yorumların yasak olduğunu bilmiyor musunuz?

Hem korkuyor 3 harf diyorsunuz hem de yazmaya devam ediyorsunuz.
Mune: 4 harfli olup kurallar söz konusu olunca da musallat olan zat.

Back
X