- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
- Konu Sahibi minikkurba
Çocuklar yapıyordur biz neler yaptık çocukken çok üzerinde durulacak bir konu degil tek derdiniz bu olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazi insanlar dikkat cekmek icin de boyle seyler uyduruyorlar. Benim yegen de boyle garip seyler anlatir durur.![]()
Sanmiyorum ya o olaylardan sonra bazilarina gozuktugune inanir oldum benBazi insanlar dikkat cekmek icin de boyle seyler uyduruyorlar. Benim yegen de boyle garip seyler anlatir durur.![]()
Çocuklardır elbette ya ne olacak.
Ya da ufak bir ihtimal;
Kapı önüne ayakkabı koymanızdan rahatsız olan komşunun biri bu şekilde mesaj veriyordur.[/QUOTEşöyle biz herzaman koymuyoruz mesela misafir geliyor bize onların aykkabılarıda karşıya geçiyor direk.komşunun ayakkabıları sabit duruyor içeri alsalarda geti koyuyorlar sonradan.
Bende anlatırken öyle dusunmustumde bana onu dediği gün ark. Olmayı bırak kızı gördüğümde kaçmak geliyordu icimdeen
Ya kendi kendine giden ayakkabilar gorurse kameradaKamera iyi fikir o halde.
Çocuklardır diyorum ben ama..
Şöyle ucuzundan bir kamera koyuverin çıkar nasılsa ortaya.
Apartmanın kamera sistemi var dışarda ona entegre küçük bir kamera koyulabilri son çareKamera iyi fikir o halde.
Çocuklardır diyorum ben ama..
Şöyle ucuzundan bir kamera koyuverin çıkar nasılsa ortaya.
Sabah iyi olduguna dair haber et tamam miHastaymış demek. Ya da canı sıkılıyormuş keklemiş yani çok da şeapmamak lazım. Bi de neden üç harfli deriz ben onu da anlayamam hiç cin deyince noluyosa? Cin, cün, ecinni, cünnü, ecünnülü. Bakıyorum. Gelen giden yok. Bi daha bakim, yok.(4 harfli, banlamaya gelecek ama biliyorum, Mune kıyma bana nolar)
Öyle deme bak gelirler ansizinHastaymış demek. Ya da canı sıkılıyormuş keklemiş yani çok da şeapmamak lazım. Bi de neden üç harfli deriz ben onu da anlayamam hiç cin deyince noluyosa? Cin, cün, ecinni, cünnü, ecünnülü. Bakıyorum. Gelen giden yok. Bi daha bakim, yok.(4 harfli, banlamaya gelecek ama biliyorum, Mune kıyma bana nolar)
:))) kamera dışında ucuz yollu çözüm bulmak için açtım konuyu deneyeceğim söylediklerini:) Ben bi çözüm buldum kendim şimdi, çocukları bulup tek tek kıstıracam:)Ya cozum sunduk iste daha ne yazalim:))) Kapinin ustune soguk su koy,iple ayakkabiya bagla cekince ustune dokulsunmayin dosemi diyelim baska ne cozum kaldi ki:)))
Hastaymış demek. Ya da canı sıkılıyormuş keklemiş yani çok da şeapmamak lazım. Bi de neden üç harfli deriz ben onu da anlayamam hiç cin deyince noluyosa? Cin, cün, ecinni, cünnü, ecünnülü. Bakıyorum. Gelen giden yok. Bi daha bakim, yok.(4 harfli, banlamaya gelecek ama biliyorum, Mune kıyma bana nolar)
Sabah iyi olduguna dair haber et tamam mi![]()
Tam bunu yazmaya gelmiştim ki yazmışsınız arkadaşlar yıllardan 2018 olmuş uzayda yaşam falan başladı başlayacak hala o ayakkabılar apartmanda neden durur ya yani konuyu saptırdık ama söylemeden edemeyecektim belli ki birileri oynuyor bi de insan giymeye de bi iğrenir öyle belkş biri gelip giyip gidiyo bırakıyo geri, zaten çok kötü bir görüntü e hijyen açısından da sağlıklı bir durum değil.Daha once baska bir konuda sormuştum ama cevap yazan olmadı. Apartmanda kapının disina ayakkabı neden birakilir Allah rızası icin biri bana aciklasin, gercekten bilmediğim ve anlamakta zorluk çektiğim icin soruyorum!
Bende ondan korkuyorum:)Ya kendi kendine giden ayakkabilar gorurse kamerada![]()