Esrarengiz sevgili.

aysel304

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
4
0
1
32
Herkese merheba.Bu sıralar peşimde esrarengiz bi erkek var sanırım.Posta kutumda kimden geldiği belli olmayan şiirler buluyorum.Bugün Apartmanın kapısında gül bırakılmıştı.Üstündede şu not vardı "Ömründe kaç kişiyi yokluğundan tanırsın ?"

Bu notları bırakacak kimse gelmiyor aklıma. 3 sene önce dershaneye giderken benden hoşlanan çocuk vardı ben yüz vermedim.Hiç bir şey olmadan kapandı konu.5 6 gün önce yine o çocuğu gördüm sanki o çocuk geliyor aklıma.Daha önce hiç başıma hiç sevgilim bile olmadı benim.Ne yapcağımı şaşırdım.

Kapıya bırakılan notlar bazıları:

"İnanmayana aşk azap ve kimsesizlik korku yolu
İnanabilen için ne denli sarhoş olursan ol
Yolundan hiç şaşmadan huzura çıkar aşk motoru
Yokluğunda yeni doğan bir bebek kadar
suskunum
Her manâ anlamsız gelir yoksa kader kuşku mu ?
Geldiğin hergün için bir can azad eden bu el
Gittiğin her saat için bir bahar renkli kuş vurur"

21/01/2016 güncelleme
Bugün sabah yine gördüm çocuğu.Evime yakın denilebilcek bir mesafede.Sanırım çocuk araba tamircisi.Bozulmuş bi arabayla uğraşıyordu.Yaka kartı vardı ama kartı okuyabilcek mesafede değildim.Çalıştığı firmayı öğrenebildim sadece.Çocuk beni gördü ama hiç tepki vermedi işine döndü.Ayrıyetten dönüşte kapımda gül buldum üzerinde "Aşkların en güzeline bir demet gülüm feda olsun” yazıyordu.Ay napıcam ben bi yandan hoşuma gidiyor bi yandan gitmiyor.Bu çocuk eninde sonunda karlıma çıkacak ne yapıcam bilmiyorum.

Son düzenleme:
yok.Başka bi sınıftaydı ve hareketlerinden anladım benden hoşlandığını.3 4 hafta sürdü bu sonra dershane bitti.Tek dikkat çeken olayı dershanenin son günü beni takip etmesiydi.

hoslandigina emin misin? Takip etti derken? Iletisim kurmaya calistimi? Ben bu gizli hayranlik olaylarina uyuz oluyorum. Bir iki tamamda sonra karsisina cikacaksin o insanin. Tamam yapilan gercekten hosta ne yani oturup kim kim diye düsünecekmiyiz :) Ama romantikmis :)

hoslandigina emin misin? Takip etti derken? Iletisim kurmaya calistimi? Ben bu gizli hayranlik olaylarina uyuz oluyorum. Bir iki tamamda sonra karsisina cikacaksin o insanin. Tamam yapilan gercekten hosta ne yani oturup kim kim diye düsünecekmiyiz :) Ama romantikmis :)

Sürekli gözlerimin içine bakıyordu.Sonra sürekli karşıma çıkıyordu mesela dershaneden çıktım eve gidiyorum bi bakıyorum karşıdan geliyor veya başka bi sokaktan bi anda önüme çıkıyordu hiç tepki vermeden geçip gidiyordu.Dershanın son günüde eve kadar peşimdeydi.

Bugün sabah yine gördüm çocuğu.Evime yakın denilebilcek bir mesafede.Sanırım çocuk araba tamircisi.Bozulmuş bi arabayla uğraşıyordu.Yaka kartı vardı ama kartı okuyabilcek mesafede değildim.Çalıştığı firmayı öğrenebildim sadece.Çocuk beni gördü ama hiç tepki vermedi işine döndü.Ayrıyetten dönüşte kapımda gül buldum üzerinde "Aşkların en güzeline bir demet gülüm feda olsun” yazıyordu.Ay napıcam ben bi yandan hoşuma gidiyor bi yandan gitmiyor.Bu çocuk eninde sonunda karlıma çıkacak ne yapıcam bilmiyorum.

Back
X