- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi armenizmir
-
İyi de o senin kırılmanı istemese kocasını uyarırdı. Kimse kimseye kalk kız çay koy diyemez. Hem kocasının haldır huldur konuşmasına müdahale etmiycek hem de kırmayayım diye uğraşıcam.bu dereceye ne ara geldi ben de anlamadım ki zaten dediğim gibi max 3 kez bi arada bulunduk. Adamın tarzı böyle işte sorun da bu
İşte onun için diken üstünde oturuyorum biarada oldugumuzda. İyi de söylesem çok kırılmaz mı? Senin eşin çok patavatsız nasıl denirBen olsam söylerdim eşiniz bigün kendini tutamaz da ne biçim konuşuyosun derse o zaman daha kötü olmazmı?
Bakın size detay anlatayım o zaman. En son buluşmamızda biz yeni taşınmıştık bu şehire ve arkadaşım dedi ki, eviniz hallolana kadar gelin bizde kalın. (Arkadaşım hostes bu arada kibar mı diye sordugunuz için söylüyorum yani işi gereği ultra kibar bi tip,eşi de astsubay) ve eşi lafa girip yalnız ben x (benim eşimin adını söylüyor) kadar light değilim yemek yapmadıysan biz geldiğimizde tokatlarım dedi. Ortam buzzzzz gibi oldu, eşim bana baktı,o bakıştan utandım beni bu tiplerle bi arada bulunduruyosun bakışıydı o, başka da tek kelime etmedi. Sonra kendi esprisine sadece kendi güldü arkadaşım anladı hemen ortamı yumuşatma çabaları gülerek tabi hep tokatlar bak ben bugün yapmadım tokatladı falan öyle güldüler konuyu değiştirdiler. Ben kendine o gün dedim bi daha bu ortama sokma eşini dieKalk kız çay koy ne ya! Çok rahatsız edici. Bunun kültürle de alakası yok en cahil cemeke bile böyle demez eşinin yanındaki bir bayana. Geleneklerimizde yok.
Ayrı oturun bir şekilde, ya da siz bayanla daha çok muhatap olun.
Haa bir de siz ona hizmet etmeyin, eşiniz çayını kahvesini koysun adamın.
Mesela kalk kız çay koy vs. derse eşiniz "sen otur hayatım" deyip çay koysun güler yüzle.
Belki anlar içinde birazcık nezaket kırıntısı kalmışsa.
Eşi nasıl peki kibar bir bayan mı konuşma olarak.? Acaba eşini niye uyarmıyor?
Haklısın , söyleyeyim ben o zaman.. Off hakkaten zor :/İyi de o senin kırılmanı istemese kocasını uyarırdı. Kimse kimseye kalk kız çay koy diyemez. Hem kocasının haldır huldur konuşmasına müdahale etmiycek hem de kırmayayım diye uğraşıcam.
Bence çok da nezaketi hak etmiyor. Kırılırsa da kırılsın.
Benim de var böyle bi arkadaşım. Önce kendim ve eşim. O eşine çeki düzen verseydi de gene böyle olsaydı kırma derdim. Ama görüyorum ki hiç çaba sarfetmemiş.
Sana değer vermeyene sen de verme. Ben verdim boşa vakit harcamışım.Haklısın , söyleyeyim ben o zaman.. Off hakkaten zor :/
Bakın size detay anlatayım o zaman. En son buluşmamızda biz yeni taşınmıştık bu şehire ve arkadaşım dedi ki, eviniz hallolana kadar gelin bizde kalın. (Arkadaşım hostes bu arada kibar mı diye sordugunuz için söylüyorum yani işi gereği ultra kibar bi tip,eşi de astsubay) ve eşi lafa girip yalnız ben x (benim eşimin adını söylüyor) kadar light değilim yemek yapmadıysan biz geldiğimizde tokatlarım dedi. Ortam buzzzzz gibi oldu, eşim bana baktı,o bakıştan utandım beni bu tiplerle bi arada bulunduruyosun bakışıydı o, başka da tek kelime etmedi. Sonra kendi esprisine sadece kendi güldü arkadaşım anladı hemen ortamı yumuşatma çabaları gülerek tabi hep tokatlar bak ben bugün yapmadım tokatladı falan öyle güldüler konuyu değiştirdiler. Ben kendine o gün dedim bi daha bu ortama sokma eşini die
Biz gidince uyarmıştır diye düşünüyorum,bana da hep x çok şakacıdır takılmayı çok sever samimi bulduğuna sevdiğine takılır falan diip durdu hep ama tabi kimse benim kocam çok dangalak demez .Bence arkadaşınız sizin kadar değer vermiyor iliskinize
Sizi cok iyi tanımış olsa zaten rahatsız olduğunuzu anlayıp bir daha aynı ortamda bulunmak zorunda birakmazdi
Bence soylemekten çekinmeyin
Sürekli diken üstünde olmaktansa tek seferde söyleyip kurtulmak en iyisi
Ben de arkadaşım ve sevgilisiyle aynı durumu yasamistim
Arkadaşım ben daha soylemeden anlamis olmalı ki rahatsizligumi ve o günden sonra cift olarak degil biz hep tek gorustuk
Arkadaşım cidden çok vefalıdır ihtiyacım var desen dünyanın öbür ucundan gelir, bu zamanda böyle dost yok diye onu bi adamın patavatsızlığı yüzünden kaybetmek istemedim kendim objektif bakamiyorum gibi geldi ama haklisiniz galiba.yuh artık.. ilk yazdığınız mesaj için açık açık söyle demezdim ama açık açık söyleyin.. hatta eşim eşinin bu tavırlarından çok rahatsız oldu o yüzden eşsiz görüşelim deyin.. kabul ederse ne ala ..
Biz gidince uyarmıştır diye düşünüyorum,bana da hep x çok şakacıdır takılmayı çok sever samimi bulduğuna sevdiğine takılır falan diip durdu hep ama tabi kimse benim kocam çok dangalak demez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?