- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
- Konu Sahibi armenizmir
Gündüz görüşün. Canım yarin öglen bekliyorum de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle o yüzden maço görünmeye çalışan yazdım zaten. Madem kıskanıyor o işte çalıştırmasın bence parası tatlı geliyor bi keresinde x yollamıyor dediğinde , bi gidip gelme ücretin neyse vereyim yoldasın dedim kendimi tutamayıp.Çok ilginç..
Adam 1 saatlik mesafeyi yalnız gitmesin diye sorun yapan bir tip, maço falan.
Ama karısı hostes. :)
Hosteslerin çalışma saatleri vs esnek ve rahat değil midir?
Hayret nasıl izin veriyor kadının mesleğini yapmasına.
3 kezlik bir görüşmede bu samimiyeti kurması da ilginç.
Şahsen evlenmeden önce de bir tanışmanız olduysa ben o kalk kızlı esprili konuşmayı anlayabilirim.
Örnek veriyorum.
Benim de çok yakın çocukluk arkadaşımın sevgilisi ile tabi biz de çok görüştük, bayağı samimi olmuştuk.
Beni yakın bulduğu için rahat konuşurdu.
Benim o zaman hayatımda biri yoktu.
Sonra eşim hayatıma girdi ve bir gün bu arkadaşımın sevgilisi beni aradı, o sıra uygun değildim açmadım.
Bu da mesaj yazdı bana. Arkadaşıma ulaşamadığı için aramış. Mesaj şu:
Kız niye açmıyorsun telefonu, x e ulaşamıyorum haberin var mı?
Benimki bunu bir büyüttü, bir kavga çıkardı.
O kimmiş senle kız baksana gibi konuşuyor.
Sileceksin numarasını bilmem ne, ben direnince gizlice mesaj atmış.
Samimiyetinizi gereksiz buluyorum, lütfen bir daha rahatsız etmeyin tarzında.
Bunu arkadaşım, sevgilisi, herkes o kadar yadırgadı ki.
Sanki izin vermişim gibi bana darıldı, sitem etti arkadaşım.
Ve ben eşim yüzünden çok utandım o zaman mesela.
Hoşgörüsüz olduğu için de içten içe kızmışımdır.
Yani eşini anlıyor olsam da arkadaşlık için görmezden gelinecek durumlar vardır benim için.
Bu sebeple arkadaşlığımdan vazgeçemezdim ben.
Mesafeniz uzaksa ortada buluşun, dışarıda kadın kadına takılın o halde.
Ne kadar anlayışlısınız ya, kocasına toz kondurmaz kimse gibi geliyor bana o yüzden kırılsın istemedim.Yani gerçekten yakın arkadaşsaniz durumu anlatabilirsin. Benim de aynen öyle yıllardır samimi olduğum ve görüştüğüm bi arkadaşım var. Bizde de sorun benim eşimde. Öyle laubali davranmaz ama onun eşinin yanında bana espri yaptığını sanarak bir iki laf etmişti. Öyle çok büyütülecek şeyler değil. Bi akşam yine görüşme planlıyoduk arkadaşımla. Açık açık söyledi. Biz gündüz görüşelim bu seferlik a.. bugün b...'nin çenesini cekemiycem diyo dedi :) eşime de tabi senin cenenden bıkmış adam demedjm :) biz rahat rahat gündüz oturcaz dedim bitti. Yani açık açık konuşmak varken neden bahane ariyosun ki. Söyle gitsin
Hmmm valla benim arkadasim hostes olsa ben hayatta kocamla ayni ortama sokmazdim.sen bence arkadasinin kocasi icin deilde sirf buyuzden bile bu aile gorusmelerini kaldirmalisin:)) valla erkeklere guven olmaz en iradelisine bile...
Hostesler guzel olur ya ondan dedim.Niye hosteslik nasıl bir meslek ki?
hostes deyince kafanızdne canlanıyor merak ettim..Hmmm valla benim arkadasim hostes olsa ben hayatta kocamla ayni ortama sokmazdim.sen bence arkadasinin kocasi icin deilde sirf buyuzden bile bu aile gorusmelerini kaldirmalisin:)) valla erkeklere guven olmaz en iradelisine bile...
Ne kadar sığ bi kafa...helal olsun burdan buraya geldiniz... Hem ne biliyorsunuz benim ne kadar güzel olduğumu belki çok daha güzelimdir bi adamı elde tutmada tek kriter güzelikse şayet.Hmmm valla benim arkadasim hostes olsa ben hayatta kocamla ayni ortama sokmazdim.sen bence arkadasinin kocasi icin deilde sirf buyuzden bile bu aile gorusmelerini kaldirmalisin:)) valla erkeklere guven olmaz en iradelisine bile...
Ayrıca eskidenmiş o artık öyle bi dünya yok pek uçağa binmiyorsunuz sanırım.Hostesler guzel olur ya ondan dedim.
Ne kadar anlayışlısınız ya, kocasına toz kondurmaz kimse gibi geliyor bana o yüzden kırılsın istemedim.
Hmmm valla benim arkadasim hostes olsa ben hayatta kocamla ayni ortama sokmazdim.sen bence arkadasinin kocasi icin deilde sirf buyuzden bile bu aile gorusmelerini kaldirmalisin:)) valla erkeklere guven olmaz en iradelisine bile...
Canim soyledigim yanlis anlasildi acik yazayim ozaman , hostesler guzel olur.ben esimi guzel olan bi arkadasimla ayni ortama sokmak istemem.cnku erkektir sonucta.hosteslere bisey soylemedimki.benim kuzenimde hostes..Bunu espri olarak soyledin dimi? Espri bile olsa hostesler de ekmek parasi icin calisir. Bir meslegi boyle yaftalamaniz cok sig...
Aslinda cok fazla bindim ama genelleme yaparsak kabul edelim cogu guzel ve cekici olur.erkeklerinde kendi aralarinda hostes denildigi zaman gulusmeler ve espiriler olur.ben hosteslere bisey demiyorumki.kuzenimde hostes.sadece elimden geldigince kocamla ayni ortama sokmam diyorum.kocamin biseyini gordummu bugune kadar.hayir.ama dip dibe sokmaninda alemi yok.erkekler bizden farklilar.bunu anlatmak istedim.hosteslere saygim sonsuz yani lafi carpitmayalim lutfen.Ayrıca eskidenmiş o artık öyle bi dünya yok pek uçağa binmiyorsunuz sanırım.