- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Schizophrenia
Her ay maaşının cüzi bir miktarını sana bıraksın bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ayıp şey. Düşünememekle alakası yok ki kaç kere sen solemis dusundurmussun. Adam kendi anlamiyor. Acaba parası mi yetismiyor. Olmaz öyle aileden para almak. Konuşun. Her ay sana düzenli bi harçlık versin sen çalışana kadar. Maaşını aldığı gun getirsin versin. İşin çıkınca kartini vermekte saçma. Başına bişey gelse cebinde nakit paran olmalı. Yada marketten eve acil bişey alman gerektiğinde. Bu arada gulumsemen için soluyorum. :) korkma hep böyle utanmicaksin bende ilk başta oyleydim para verince elime alamazdim şimdi 3.senwye girdik ohooo para versene diyorum adama :)))Yeni evliyim oncelikle. Suan çalışmıyorum. Esim evdeyim diye midir nedir ihtiyaçlarım olabilecegini anlamıyor. Ailemin verdigi harçliklari harcıyorum. Beni istemek zorunda bırakma dedigim halde hala bi gelisme olamadi. Maaşının yarısı borca gidiyor maalesef. Gecenlerde kuafore gittim paran var mi demedi düşünebiliyor musunuz? Ailemin verdigi harcliklara mi güveniyor nedir.. gecen bisey almam lazim dedim 20 liralik yuzume 10 sn donuk bi sekilde baktı sırıttı sadece..
Beni cok rahatsız ediyor bu durum. Nakit taşımıyorum yanımda diyor kredi kartını ver o zaman dedim tamam dedi gibi oldu hala vermedi. Maaşı kartında duruyor ihtiyaç olunca çekiyor ordan alışverişi beraber yapıyoruz istedigim mutfak ihtiyaclarini alıp geliyor. Ama kisisel ihtiyaçlarımı akıl edemiyor. Sürekli kuafore giden biri degilim. Agda sac boyası vs kendim yapıyorum. Her zaman agda alicam para ver yapmak istemiyorum. Ona gore cekinmeme gerek yok isteyebilirmisim her zaman. Ama ben istemek ISTEMIYORUM. Begendigim bisey olunca almak istiyorum. Konuştuğum halde laftan anlamıyor adam. Bana niye hala ailem veriyor harçlık? Onun ailesi yardımcı oluyor bize az cok ondan onlar da versin mi diyor nedir?
Sunu belirmek isterim ailemden aldığım harcliklar düzensiz gittiğimde ara ara verdikleri 10 lira 15 lira vs. Çalışmama sebebim masa başı bi is var onu bekliyoruz suan. Esim onun tabiriyle orda burda çalışmamı istemiyor.
Düzenleme : esimin annesi hatta ailesi çalışmamı cok istiyor oglu zorlanmasın diye kendi bana is bulup getiren biriydi nisanliyken esim kesmisti önünü. Esim calismasan da olur diyen biriydi evlendikten sonra is bulmaya basladi bana. Yanlis anlaşılmasın ben hep çalışmak istiyordum zaten hala da istiyorum ailemin bosuna okutmadigini dusunerek.
Benim eşimde önceleri sizin eşiniz gibiydi evlendiğimde maaşımda çok iyi maşın tamamını yattıgı gibi aktardım hep hesabına hemde kendime harçlık almadan bi ara bi ameliyat mevzum oldu 2 ay evde kaldım aa baktım adam eve para bırakmıyor dediğiniz gibi kişisel işlerim oluyor sonra kendi babamın yanında konu açıldı babam dedi eşime erkek dediğin sabah evden cıkarken masaya para bırakır öle cıkar baktım düzeldi baya şimdi de maaşımı ona aktarmadan harçlık alıyorum içinden sonra aktarıyorumYeni evliyim oncelikle. Suan çalışmıyorum. Esim evdeyim diye midir nedir ihtiyaçlarım olabilecegini anlamıyor. Ailemin verdigi harçliklari harcıyorum. Beni istemek zorunda bırakma dedigim halde hala bi gelisme olamadi. Maaşının yarısı borca gidiyor maalesef. Gecenlerde kuafore gittim paran var mi demedi düşünebiliyor musunuz? Ailemin verdigi harcliklara mi güveniyor nedir.. gecen bisey almam lazim dedim 20 liralik yuzume 10 sn donuk bi sekilde baktı sırıttı sadece..
Beni cok rahatsız ediyor bu durum. Nakit taşımıyorum yanımda diyor kredi kartını ver o zaman dedim tamam dedi gibi oldu hala vermedi. Maaşı kartında duruyor ihtiyaç olunca çekiyor ordan alışverişi beraber yapıyoruz istedigim mutfak ihtiyaclarini alıp geliyor. Ama kisisel ihtiyaçlarımı akıl edemiyor. Sürekli kuafore giden biri degilim. Agda sac boyası vs kendim yapıyorum. Her zaman agda alicam para ver yapmak istemiyorum. Ona gore cekinmeme gerek yok isteyebilirmisim her zaman. Ama ben istemek ISTEMIYORUM. Begendigim bisey olunca almak istiyorum. Konuştuğum halde laftan anlamıyor adam. Bana niye hala ailem veriyor harçlık? Onun ailesi yardımcı oluyor bize az cok ondan onlar da versin mi diyor nedir?
Sunu belirmek isterim ailemden aldığım harcliklar düzensiz gittiğimde ara ara verdikleri 10 lira 15 lira vs. Çalışmama sebebim masa başı bi is var onu bekliyoruz suan. Esim onun tabiriyle orda burda çalışmamı istemiyor.
Düzenleme : esimin annesi hatta ailesi çalışmamı cok istiyor oglu zorlanmasın diye kendi bana is bulup getiren biriydi nisanliyken esim kesmisti önünü. Esim calismasan da olur diyen biriydi evlendikten sonra is bulmaya basladi bana. Yanlis anlaşılmasın ben hep çalışmak istiyordum zaten hala da istiyorum ailemin bosuna okutmadigini dusunerek.
Bu zamanda ne kotu ya eşler hiç para vermıyor eşlerine.neredeyse kadınlar erkege para verecekYeni evliyim oncelikle. Suan çalışmıyorum. Esim evdeyim diye midir nedir ihtiyaçlarım olabilecegini anlamıyor. Ailemin verdigi harçliklari harcıyorum. Beni istemek zorunda bırakma dedigim halde hala bi gelisme olamadi. Maaşının yarısı borca gidiyor maalesef. Gecenlerde kuafore gittim paran var mi demedi düşünebiliyor musunuz? Ailemin verdigi harcliklara mi güveniyor nedir.. gecen bisey almam lazim dedim 20 liralik yuzume 10 sn donuk bi sekilde baktı sırıttı sadece..
aynen evlı sonuçtaBen olsam yıkarım ortalığı
Ne demek kişisel ihtiyaçlarınızı gidemiyor? Mecbur gidermek zorunda ve harçlık vermek zorunda.
Aynen katılıyorum sana bırakacak parası yoksa nasıl bıracak ama en azindan limiti düşük de olsa kart çıkarmaliKonu sahibi borcunuz varmış aslında
Belli ki nakit para kalmıyor elinde.
Sen şunu alıcam bunu alıcam dediğinde zaten borcumuz var diyormuş.
Ben de çalışıyorum ama benim bile cüzdanımda hergün 50 lira
olmayabiliyor.
Bazen bozukluklarla idare ediyorum
Bişi lazımsa karttan çekiyorum.
Hani hergün para bırakmalı diyenler için söylüyorum.
Bırakacak para yoksa bırakamayabilir yani..
Kart çıkarmalı sana.