- 26 Ocak 2024
- 11
- -1
- 1
- 34
- Konu Sahibi bir virane
-
davranışları, bakımsızlığı, otorite kuramaması, verdiği sözleri tutmaması.... sebep çok fakat çekip gidebilmek yerine tamir edebilmeyi iyileştirici sevgiye ulaşabilmeyi istiyorum..........Neden çirkin görünmeye başladı? Davranışları mı soğuttu? Tip olaraksa daha dün yeni görmediniz heralde adamı
Rahatsız olduğunuz şeyleri onunla konuştunuz mu peki?davranışları, bakımsızlığı, otorite kuramaması, verdiği sözleri tutmaması.... sebep çok fakat çekip gidebilmek yerine tamir edebilmeyi iyileştirici sevgiye ulaşabilmeyi istiyorum..........
durduk yere değil tabi ama anlam veremiyorum düşüncelerim hep aynı şeyi düşünüyor. işin içinden çıkamıyorum. sormka istediğim o yada bu sebeble soğuyan biri eşini yeniden sevebilir mi? çevremde görüyorum gözle görülür hatalarla dolu adamları eşleri baş tacı yapıyor hataları ile kabul ediyor fakat ben yapamıyorum. yaptıklarını da beğenmıyorum. ben beğenmediğimden değil yapamıyor olmasından .. bunların tamamı artık benm için anlam ifade etmeyişinden kaynaklı sanıyorum..Iyi de bazi olaylardan sonra mi cirkin gorunmeye basladi yazmamissiniz?
Insanin kirginliklari olur eskisi gibi sevgisi kalmaz sonra gozune de hitap etmez anlarim da durduk yere olduysa zorlamanin alemi de yok
tabii.. sayısız kez.. hepsinde hak verdi hepsinde söz verdi .. hiç bir sözünü yapmadı..Rahatsız olduğunuz şeyleri onunla konuştunuz mu peki?
Kisa sureligine uzaklassaniz meseladurduk yere değil tabi ama anlam veremiyorum düşüncelerim hep aynı şeyi düşünüyor. işin içinden çıkamıyorum. sormka istediğim o yada bu sebeble soğuyan biri eşini yeniden sevebilir mi? çevremde görüyorum gözle görülür hatalarla dolu adamları eşleri baş tacı yapıyor hataları ile kabul ediyor fakat ben yapamıyorum. yaptıklarını da beğenmıyorum. ben beğenmediğimden değil yapamıyor olmasından .. bunların tamamı artık benm için anlam ifade etmeyişinden kaynaklı sanıyorum..
Merhaba hanımlar.. İnsanın eşinden soğumuş olması ne zor bir durummuş. Aylardır tabiri caiz ise eşim gözüme çirkin görünüyor. Allahtan kalbimi yeniden ısındırmasını eskisi gibi güzel bakabilmesini nasip etmesini istiyorum. şuan için olmuyor ne yazık ki... Eşim hayatımdan çıksa yalnız çocuklarım adına üzüleceğim kendi adıma sevineceğim durumdayım. Yeniden sevebilmek aile saadetimi korumak istiyorum. çevrenizde bu durumu yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım. nasıl davranmalıyım.. şimdiden teşekkürler
davranışları, bakımsızlığı, otorite kuramaması, verdiği sözleri tutmaması.... sebep çok fakat çekip gidebilmek yerine tamir edebilmeyi iyileştirici sevgiye ulaşabilmeyi istiyorum..........
Seks sayısını artırınMerhaba hanımlar.. İnsanın eşinden soğumuş olması ne zor bir durummuş. Aylardır tabiri caiz ise eşim gözüme çirkin görünüyor. Allahtan kalbimi yeniden ısındırmasını eskisi gibi güzel bakabilmesini nasip etmesini istiyorum. şuan için olmuyor ne yazık ki... Eşim hayatımdan çıksa yalnız çocuklarım adına üzüleceğim kendi adıma sevineceğim durumdayım. Yeniden sevebilmek aile saadetimi korumak istiyorum. çevrenizde bu durumu yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım. nasıl davranmalıyım.. şimdiden teşekkürler
Neden ama ? Durduk yere soğur mu insan ?Merhaba hanımlar.. İnsanın eşinden soğumuş olması ne zor bir durummuş. Aylardır tabiri caiz ise eşim gözüme çirkin görünüyor. Allahtan kalbimi yeniden ısındırmasını eskisi gibi güzel bakabilmesini nasip etmesini istiyorum. şuan için olmuyor ne yazık ki... Eşim hayatımdan çıksa yalnız çocuklarım adına üzüleceğim kendi adıma sevineceğim durumdayım. Yeniden sevebilmek aile saadetimi korumak istiyorum. çevrenizde bu durumu yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım. nasıl davranmalıyım.. şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?