Eşten soğumak

bir virane

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
11
-1
1
34
Merhaba hanımlar.. İnsanın eşinden soğumuş olması ne zor bir durummuş. Aylardır tabiri caiz ise eşim gözüme çirkin görünüyor. Allahtan kalbimi yeniden ısındırmasını eskisi gibi güzel bakabilmesini nasip etmesini istiyorum. şuan için olmuyor ne yazık ki... Eşim hayatımdan çıksa yalnız çocuklarım adına üzüleceğim kendi adıma sevineceğim durumdayım. Yeniden sevebilmek aile saadetimi korumak istiyorum. çevrenizde bu durumu yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım. nasıl davranmalıyım.. şimdiden teşekkürler

Iyi de bazi olaylardan sonra mi cirkin gorunmeye basladi yazmamissiniz?
Insanin kirginliklari olur eskisi gibi sevgisi kalmaz sonra gozune de hitap etmez anlarim da durduk yere olduysa zorlamanin alemi de yok

Neden çirkin görünmeye başladı? Davranışları mı soğuttu? Tip olaraksa daha dün yeni görmediniz heralde adamı
davranışları, bakımsızlığı, otorite kuramaması, verdiği sözleri tutmaması.... sebep çok fakat çekip gidebilmek yerine tamir edebilmeyi iyileştirici sevgiye ulaşabilmeyi istiyorum.......... :(

davranışları, bakımsızlığı, otorite kuramaması, verdiği sözleri tutmaması.... sebep çok fakat çekip gidebilmek yerine tamir edebilmeyi iyileştirici sevgiye ulaşabilmeyi istiyorum.......... :KK43:
Rahatsız olduğunuz şeyleri onunla konuştunuz mu peki?

Iyi de bazi olaylardan sonra mi cirkin gorunmeye basladi yazmamissiniz?
Insanin kirginliklari olur eskisi gibi sevgisi kalmaz sonra gozune de hitap etmez anlarim da durduk yere olduysa zorlamanin alemi de yok
durduk yere değil tabi ama anlam veremiyorum düşüncelerim hep aynı şeyi düşünüyor. işin içinden çıkamıyorum. sormka istediğim o yada bu sebeble soğuyan biri eşini yeniden sevebilir mi? çevremde görüyorum gözle görülür hatalarla dolu adamları eşleri baş tacı yapıyor hataları ile kabul ediyor fakat ben yapamıyorum. yaptıklarını da beğenmıyorum. ben beğenmediğimden değil yapamıyor olmasından .. bunların tamamı artık benm için anlam ifade etmeyişinden kaynaklı sanıyorum.. :(

durduk yere değil tabi ama anlam veremiyorum düşüncelerim hep aynı şeyi düşünüyor. işin içinden çıkamıyorum. sormka istediğim o yada bu sebeble soğuyan biri eşini yeniden sevebilir mi? çevremde görüyorum gözle görülür hatalarla dolu adamları eşleri baş tacı yapıyor hataları ile kabul ediyor fakat ben yapamıyorum. yaptıklarını da beğenmıyorum. ben beğenmediğimden değil yapamıyor olmasından .. bunların tamamı artık benm için anlam ifade etmeyişinden kaynaklı sanıyorum.. :KK43:
Kisa sureligine uzaklassaniz mesela
Sizin icin ufak bir tatil, onun icin terkedilmek olanindan
Yani aileme gidiyorum 1 hafta diyip sonra "dusundum de evliligimiz nereye gidiyor, ya da gitmiyor, verdigin sözlerin hicbirini tutmadin biraz dusunup karar vermem lazim" gibisine terkedecekmis gibi bir izlenim verilebilir
belki dank eder birseyler
belki biraz duzelse sizdeki duygular da guncellenir

Hiç mi olumlu yönü yok?
Elbet vardır ki boşanmak istemiyorsunuz.
İyi taraflarını düşünün,beğenmediğiniz huylarını görmezden gelip olduğu gibi kabullenin.

Fark etmediğiniz sizi kıran, yoran durumlar mı oldu acaba? Bunu anlamak için tatil niyetine bir süre uzaklaşın. Mümkünse en az bir ay kadar olsun. Özlerseniz kırgınlıktan geçici bir durum demektir, özlemezseniz her duygu gibi bir duygunun da sonuna gelinmiş demektir.

Bir kere soğuyunca tekrar düzeleceğinizi zannetmiyorum :( daha öncede çok kez söz vermiş yapmamış son kez karşınıza alıp açık açık konuşun düşündüklerinizi yapacaklarınızı hepsini söyleyin düzelirse ne güzel ama zor gibi Allah yardım etsin

Otorite problemi olan bir erkegi tekrar sevebilir misiniz ben emin olamadım ama anladigim kadariyla esiniz iyi biri, tahammul edilemeyecek şeyleri yoksa bence cocuklarin hatrina iki arkadas olarak devam edin gitsin, eskilerin yaptigi gibi...

Hem belki sevgili olarak degil ama arkadaş olarak sevebilirsiniz.

Gozunuzden dusmesine sebep olan belirgin bir olayi anlatabilir misiniz?

Yazmissiniz soğuma sebeplerinizi ya yutacak siniz rol yapacaksınız.Ya konuşup bunlara tahammül edemiyorum deyip onun değişmesini talep edeceksiniz.Degisecek yada değişmeyecek kendi istegiyle .Dua ile iradeye birşey yapılamaz.Yani terapi yada onun değişimi gerekli bu yönde çabası varsa olur.Oturduğumuz yerde birşey değişmez dualar sadece sizin karar vermenize yardımcı olur

Merhaba hanımlar.. İnsanın eşinden soğumuş olması ne zor bir durummuş. Aylardır tabiri caiz ise eşim gözüme çirkin görünüyor. Allahtan kalbimi yeniden ısındırmasını eskisi gibi güzel bakabilmesini nasip etmesini istiyorum. şuan için olmuyor ne yazık ki... Eşim hayatımdan çıksa yalnız çocuklarım adına üzüleceğim kendi adıma sevineceğim durumdayım. Yeniden sevebilmek aile saadetimi korumak istiyorum. çevrenizde bu durumu yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım. nasıl davranmalıyım.. şimdiden teşekkürler

Adamın fiziği mi kötü ?
Huyu mu kötü ?
Konuşmaları cahilce mi ?
Kişisel hijyene dikkat etmiyor mu ?
Nedir yani çirkin yapan.

davranışları, bakımsızlığı, otorite kuramaması, verdiği sözleri tutmaması.... sebep çok fakat çekip gidebilmek yerine tamir edebilmeyi iyileştirici sevgiye ulaşabilmeyi istiyorum.......... :(

Konuyu sanki durduk yere soğumuşsunuz gibi açmışsınız, ama bu sıraladığınız sebepler hepsi tek başına soğuma ve boşanma sebebi.

Bakımsızlığa bir şey diyemem de otorite kuramaması derken kastınız ne?
Siz üzerinizde otorite mi istiyorsunuz?
Yoksa otoriteden kastınız sizin zorlandığını konularda/zamanlarda güçlü durup size destek olması mı?
Hangi sözlerini tutmuyor mesela?

Kaç senelik evlisiniz bir de?
Sonuçta bu bahsettiğiniz şeyler önceden de vardır adamda. Neden şimdi batmaya başladı?
Sizin ilişkinizi sorgulamanızı sağlayan tetikleyici bir unsur olması gerekir.

Seks sayısını artırın

Neden ama ? Durduk yere soğur mu insan ?

Back
X