• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşten uzaklaşma

Paradise lost

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
384
210
18
Merhabalar, sizinle sohbet iyi geliyor sevgili kk üyeleri. Bu yüzden hadi uyumayanlara sohbet edelim. Ben hayatta çok sorunla boğuşmuştum en çok uğraştığım konuda bana atılan iftiralar oldu. Bans iftira atan arkamdan konuşan her insanı hayatımdan çıkardım. Ama evlendikten sonra eşimin kardeşi benimnhakkımda çok iftira attı ven ben yüzüne kaç kere bana neden böyle yapıyorsun dememe rağmen hiçbir mantıklı açıklama yapamadı. Şimdi ben onunla konuşmadığım halde eskiden hakkımda söylediği yalanlar gün yüzüne çıktı. Eşimi de hep benim kötü bir niyetim yoktu diye kandırıp kendi tarafına çeker. Ben muhatap olmadığım halde hakkımdaki iftiraları şimdi ortaya çıktı. Siz olsanız ne yapardınız? Eşimde sürekli kardeşini savunmaya çalıştığı için ondan da soğudum çok geri çekiyorum kendimi güvenemiyorum tekrar. Sizin de eşinizden soğuyup evliliği sürdürdüğünüz oldu mu? Ben şu an eşime karşı buz dolabı gibiyim ne yapacam bilemiyorum. Güven yok bu evlilik yürümez boşanalım dedim ona da yanaşmıyor çok karmakarışığım

Iftiralar ne boyutta bilmiyorum. Esim bana iyi olsun ev huzurum olsun diyenlerdenim. Esiniz sizi suclamiyor anladigim kadariyla. Oda farkindadir orta yolu bulmak icin savunmanin dogru oldugunu düsünüyordur. Amaclarina ulastiriyorsunuz insanlari. Inadina mutlu inadina evinize sokmayin x sahizlar ismini.

Merhabalar, sizinle sohbet iyi geliyor sevgili kk üyeleri. Bu yüzden hadi uyumayanlara sohbet edelim. Ben hayatta çok sorunla boğuşmuştum en çok uğraştığım konuda bana atılan iftiralar oldu. Bans iftira atan arkamdan konuşan her insanı hayatımdan çıkardım. Ama evlendikten sonra eşimin kardeşi benimnhakkımda çok iftira attı ven ben yüzüne kaç kere bana neden böyle yapıyorsun dememe rağmen hiçbir mantıklı açıklama yapamadı. Şimdi ben onunla konuşmadığım halde eskiden hakkımda söylediği yalanlar gün yüzüne çıktı. Eşimi de hep benim kötü bir niyetim yoktu diye kandırıp kendi tarafına çeker. Ben muhatap olmadığım halde hakkımdaki iftiraları şimdi ortaya çıktı. Siz olsanız ne yapardınız? Eşimde sürekli kardeşini savunmaya çalıştığı için ondan da soğudum çok geri çekiyorum kendimi güvenemiyorum tekrar. Sizin de eşinizden soğuyup evliliği sürdürdüğünüz oldu mu? Ben şu an eşime karşı buz dolabı gibiyim ne yapacam bilemiyorum. Güven yok bu evlilik yürümez boşanalım dedim ona da yanaşmıyor çok karmakarışığım
Bence boşanma zamana bırak ve kardeşimi düşünüp takma evliliğine bak sen görümcen hiç yokmuş gibi davran umursama kazanan sen olursun beni dinle

İnanın sadece merakımdan soruyorum: Neden herkes size iftira atıyor? Bir de bu iftiraların içeriği ne?

benim de aklıma bu geldi. yani ne bileyim benim çok ekşınsız bi hayatım var sanırım, hiç böyle dedikodu, iftira, entrika gibi şeylerin parçası olmadım. hele yakınımdan biri bana iftira atsa 'aa deli heralde' falan der geçer giderim. nasıl insanlar durup durup birine iftira atıyor, nasıl bir sistem hiçbir fikrim yok.

benim de aklıma bu geldi. yani ne bileyim benim çok ekşınsız bi hayatım var sanırım, hiç böyle dedikodu, iftira, entrika gibi şeylerin parçası olmadım. hele yakınımdan biri bana iftira atsa 'aa deli heralde' falan der geçer giderim. nasıl insanlar durup durup birine iftira atıyor, nasıl bir sistem hiçbir fikrim yok.
aynen ben de bunu düşündüm
ömrü hayatımda daha kimsenin bana iftira attığını duymadım.
en fazla biri beni yanlış anlamıştır onu da hee tmm tmm o zmn diye çözmüşüzdür.

Ben şuan eşimden tamamen soğumuş bir şekilde evliliğimi sürdürmeye çalışıyorum. Bu şekilde bir evlilik gibi olmuyor tabi , aynı evi paylaşan ev arkadaşı gibiyiz. Bu durum ne zamana kadar sürer bilmiyorum. Ama boşanmayı dusunmedigim gibi ( ilk başta düşünmüştüm sonra meydanı kimseye bırakmamak adına vazgeçtim) barismayi ya da ona yanasmayi da düşünmüyorum. Zamana bıraktım.

Ben şuan eşimden tamamen soğumuş bir şekilde evliliğimi sürdürmeye çalışıyorum. Bu şekilde bir evlilik gibi olmuyor tabi , aynı evi paylaşan ev arkadaşı gibiyiz. Bu durum ne zamana kadar sürer bilmiyorum. Ama boşanmayı dusunmedigim gibi ( ilk başta düşünmüştüm sonra meydanı kimseye bırakmamak adına vazgeçtim) barismayi ya da ona yanasmayi da düşünmüyorum. Zamana bıraktım.
Siz kendi hayatınıza ve mutluluğunuza odaklanın.
Siz mutsuz olduktan ve sevmediğiniz birisiyle gergin bir ilişki yürütme savaşı verdikten sonra o meydan başkalarına kalsa ne olur, kalmasa ne olur?

Siz kendi hayatınıza ve mutluluğunuza odaklanın.
Siz mutsuz olduktan ve sevmediğiniz birisiyle gergin bir ilişki yürütme savaşı verdikten sonra o meydan başkalarına kalsa ne olur, kalmasa ne olur?
Haklısınız insan kendi mutlu olmalı önce ama aslında eşimin artı ve eksilerini yanyana koydugumda eksisinden çok artısı var zaten bunlarin hatrına şuan onunlayim ama cozemedigimiz bir anne konusu var. Herşeye mudahele eden, oglunu ve evliliğinin peşini bırakmayan, hatta yakasına yapışan, ayrılmamız için oğlunun gözünün içine bakan. Burda birçok kadının dert yandığı konu. Sırf böyle bir anne yüzünden aslında sevdiğim esimide bırakmak istemiyorum. Ama 3 kisilik bir evlilik de istemiyorum. Eşim gerçekten iyi bir insandır efendidir isinden evine evinden işine, sorumluluklarını bilen,sadık bir es.. zor bir durum zor bir karar benim için. :(

Benim de ekşınsız bir hayatım var mesela ama hiç böyle durumla karşılaşmadım, üyenin sorduğu soru aklıma geldi benim de konunuzu okuduğum anda. Neden iftira atıyor olabilirler ki, iftiranın her türlüsü kötüdür ama hani boyutu ne ciddi meseleler de mi böyle oluyor. Biraz açsanız konuyu daha net anlayabiliriz aslında

Ben dava ederim. Kimse benim hakkımda yalan yanlış ağzına geleni saya saya sokakta rahat dolaşamaz öyle.

Iftiralar ne boyutta bilmiyorum. Esim bana iyi olsun ev huzurum olsun diyenlerdenim. Esiniz sizi suclamiyor anladigim kadariyla. Oda farkindadir orta yolu bulmak icin savunmanin dogru oldugunu düsünüyordur. Amaclarina ulastiriyorsunuz insanlari. Inadina mutlu inadina evinize sokmayin x sahizlar ismini.
İlk zamanlar suçlaması da evde soğuk davranır tartışacak yer arardı. Bazen öyle davrandı mı yine bir şeyler var derim mesela

sırf kardeşi diye ,size atılan iftiralara göz yuman eşten, ben olsam bende soğurdum.
boşanmaya yanaşmıyorsa kardeşine bir ayar çeksin de kardeşi, size dil uzatıp durmasın
Güya ayar çektim diyor elim ama anladığını sanmıyorum ve acıtasyon yaparak da eşimi kendi tarafına çeker işte bu yüzden de benle daha fazla uğraşıyor arkamdan herkesi bana karşı dolduruyor

İnanın sadece merakımdan soruyorum: Neden herkes size iftira atıyor? Bir de bu iftiraların içeriği ne?
Mesela yapamadığım halde ailemize saygısızlık yaptı diyor detaya çok girip ifşa olmak istemiyorum. Sonra saygısızca kaynanama kayınbabaya davrandı diye eşimi dolduruyor ama gidip kaynana kayınbabaya soruyorum var mı böyle bir şey hayır biz senin bir saygısızlığın görmedik diyorlar. Aileme karşı da eşimi dolduruyor bak orada burada konuşuyorlar diyor ama öyle bir şey yok. Binlerce şey var ama detay veremiyorum.

Valla insanlar bazı konularda kendinşnyetersiz görüp, yapamadıklarını da siz yapınca iftira atarak o da mükemmel değil bak bu huyları var deyip sizi dibe çekmeye çalışıyorlar. Mesela iyi bir başarınız olsun hayatta emin olun bu tarz şeyler peşinizi bırakmıyor. Kendimi özmek için demiyorum ama mesela güzel oluşum bile sorun oluyor eşime onun neresi güzel ki falan diyor. Bunlara takılmıyorum ama eşim dediklerinin etkisinde kalıp bana tuhaf davranıyor. Hep lafta ise eşim benim arkamda kimseyi konuşturuyor artık ama ben tavırlardan hissediyorum.

Aynı durumları yaşıyoruz siz de özel olmazsa sorunlar neydi

Haklısınız insan kendi mutlu olmalı önce ama aslında eşimin artı ve eksilerini yanyana koydugumda eksisinden çok artısı var zaten bunlarin hatrına şuan onunlayim ama cozemedigimiz bir anne konusu var. Herşeye mudahele eden, oglunu ve evliliğinin peşini bırakmayan, hatta yakasına yapışan, ayrılmamız için oğlunun gözünün içine bakan. Burda birçok kadının dert yandığı konu. Sırf böyle bir anne yüzünden aslında sevdiğim esimide bırakmak istemiyorum. Ama 3 kisilik bir evlilik de istemiyorum. Eşim gerçekten iyi bir insandır efendidir isinden evine evinden işine, sorumluluklarını bilen,sadık bir es.. zor bir durum zor bir karar benim için. :KK43:
Peki haklı olduğunuzda ailesinin önünde sizi savunup arkanızda durur mu bence bu önemli bir ayrım

Benim de ekşınsız bir hayatım var mesela ama hiç böyle durumla karşılaşmadım, üyenin sorduğu soru aklıma geldi benim de konunuzu okuduğum anda. Neden iftira atıyor olabilirler ki, iftiranın her türlüsü kötüdür ama hani boyutu ne ciddi meseleler de mi böyle oluyor. Biraz açsanız konuyu daha net anlayabiliriz aslında
Kocamı yapmadığım şeyler için bana karşı doldurur. Eş ailesine saygısızlık yapıyormuşum ailem de böyleymiş mesela büyük iftiralar var ama detaya girince kimliğim açığa çıkıyor Malesef. Halbuki mesela kaynanaya saygısızlık yaptı bunu yapmamalı annem çok üzülmüş içine attı durumu diyor. Ama kaynana hayır öyle bir şey yok diyor. Başkalarının da adını kullanarak eşimi dolduruyor.

Back
X