- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
Merhabalar, sizinle sohbet iyi geliyor sevgili kk üyeleri. Bu yüzden hadi uyumayanlara sohbet edelim. Ben hayatta çok sorunla boğuşmuştum en çok uğraştığım konuda bana atılan iftiralar oldu. Bans iftira atan arkamdan konuşan her insanı hayatımdan çıkardım. Ama evlendikten sonra eşimin kardeşi benimnhakkımda çok iftira attı ven ben yüzüne kaç kere bana neden böyle yapıyorsun dememe rağmen hiçbir mantıklı açıklama yapamadı. Şimdi ben onunla konuşmadığım halde eskiden hakkımda söylediği yalanlar gün yüzüne çıktı. Eşimi de hep benim kötü bir niyetim yoktu diye kandırıp kendi tarafına çeker. Ben muhatap olmadığım halde hakkımdaki iftiraları şimdi ortaya çıktı. Siz olsanız ne yapardınız? Eşimde sürekli kardeşini savunmaya çalıştığı için ondan da soğudum çok geri çekiyorum kendimi güvenemiyorum tekrar. Sizin de eşinizden soğuyup evliliği sürdürdüğünüz oldu mu? Ben şu an eşime karşı buz dolabı gibiyim ne yapacam bilemiyorum. Güven yok bu evlilik yürümez boşanalım dedim ona da yanaşmıyor çok karmakarışığım