Estetigin cok yaygin olmasi moralimi bozuyor

berku

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
110
76
13
26
Kendimizde kusurlu bulduğumuz şeyleri Sürekli düzeltmeye çalışıyoruz. Belki kusur olarak görmesek bile çevremizde estetik olanları gördükçe kusurlu buluyoruz. Eskiden güzel bulduğum kadınları şimdi başka görüyorum. Çirkin vasat geliyorlar. Bu da üzüyor. Sanki estetik olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama olmakta istemiyorum.

İsteyen yaptirir, istemeyen yaptirmaz. Neden moraliniz bozuluyor ki?
Hokka burunlu insanlara bayilirim, ama kendi büyük burnumu da seviyorum, istesem 40 kere yaptirmistim, ama bana yakisiyor, niye moralimi bozayım ki baskalarinin yaptırmak isteyip istemediği seyler icin?
Ayrica size ne milletten, siz beğenseniz neee begenmeseniz nee?
Millet size kanalize mi olacak

Yapanları yargılayamaz ve buna karışamazsınız.
Siz yaptırmayın kimse zorlamıyor ki
Kişi kendini nasıl sever ve beğenirse onu yapar veya yapmaz. Yoruma açık bir konu olmamalı bu
Sadece bir şeylerin yanlış gittiğini düşünüyorum. Zincirleme trafik kazası gibi.

Bana da estetikliler kusurluymuş gibi geliyor.

Burnum biraz geniş.Bacaklarim içe doğru çarpık.Ve estetik olmayı hiç düşünmedim.

Ben de yaşlandığımda kirisikliklar için ne varsa yapmak isteyeceğim.

UYARI: Kendimi övecegım sinir olacak olanlar okumasin sonra konularda adim geciyor.
Doğuştan gelen güzellikle insan yapımı guzellik bir olmuyor zaten. Burnum çok güzel mesela doktor soruyorlar çok doğal güzel diye çoğu doktor o kadar güzel oranlı ve dogal burun yapamaz.

Kuaförde saç kestiriyordum kadın boya sandı ve kuaföre dedi aynı rengi isterim adam dedi aynısını yapamayız. Kabaca gorunen rengi taklit edebilir ama tam rengi hiç bir kuaför yapamaz.

Doğal duruyor diye taktıkları lensler asla doğal göz gibi olmuyor.

Fotoda videolarda güzel duruyor estetik ama gerçekte öyle değil.

İlerde de doğallık moda olacak estetik olanlar pişman olacak gibime geliyor

Estetik Allahın bir lutfudur taşıyan ve dozunda yaptıran öyle bir fıstık oluyor ki . Hem cesaret hem para hem vizyon isteyen bir iş . Şahsen ben bayılıyorum bir daha dünyaya gelsem ya estetik doktoru ya da güzellik uzmanı olurdum . Gösterişli herşeye aşığım siz neye bozuldunuz tam anlamadım yaptırana dert olsun yani .

İlerde de doğallık moda olacak estetik olanlar pişman olacak gibime geliyor
Kemerli burunlar farklı yüz hatları vs moda olacak diye bir kaç yerde görmüştüm ama tahmin ediyorum ki onunda dozunu kaçıracak insanlar değişik eklemeler çıkarmalar ne kadar farklı o kadar özel ve güzel bulunma hali.

İsteyen istediğini yaptırır. Aman bu şu ne der diye değil istedi ve yaptırdı. Durumu el veriyor yaptırıyor. Herkes birbirine benzedi olayıda artık saçma geliyor dozunda yüzüne gidicek şeyleri yaptıran tonla insan var. Estetik yaptırdım ve mutluyum ilerde gerek duyduğum bir şey olursa yine yaptıracağım. Ikınci ameliyatımı kimse farketmiyor bile o kadar doğal duruyor. Kimsenin yorumlarına ihtiyacım yok önemli olan benim

Bilmiyorum kafam karışıyor. Hep beraber birbirimize eziyet ediyormuşuz gibi hissediyorum

Sanki estetik olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama olmakta istemiyorum.
Güzellik göreceli bir kavramdır, herkesin güzellikten anlayışı da farklıdır estetik olanları görünce kendinizi zorundaymış gibi hissetmenize gerek yok bu tamamen kişisel tercihtir.
51 yaşındayım saçıma yaktığım kına dışında yüzümde vücudumda herhangi bir estetik yok, botoks vs hiç yaptırmadım, kaz ayaklarım ve alnımda 2 tane derin çizgi var, yaş ilerlediği için de yaşla gelen yerçekimine yenilmeler mevcut, güzel miyim kendime göre evet başkalarına göre hayır, estetiği hiç düşünmedim çünkü olduğum gibi yaşlanmayı tercih ediyorum, tercihlerimi başkalarına göre değil kendime göre şekillendiririm siz de öyle yapın.

bu konuda en sevmediğim şey
estetik döngüsüne girildiği an çıkılamaması
botox mesela bi kere yaptırdıysan
kullanım ömrü her bittiğinde yeniden yaptırman gerekir
çünkü botoxlar etkisini kaybetmeye başladığı an
botoxsuz hali gözüne çok kötü gelecek ve yenilemek isteyeceksin mesela
bu döngüye ne kadar geç girilirse o kadar iyi bence

İşte bu kusursuzluk hali arttıkça kusurlar daha göze batar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…