Sadece bir şeylerin yanlış gittiğini düşünüyorum. Zincirleme trafik kazası gibi.Yapanları yargılayamaz ve buna karışamazsınız.
Siz yaptırmayın kimse zorlamıyor ki
Kişi kendini nasıl sever ve beğenirse onu yapar veya yapmaz. Yoruma açık bir konu olmamalı bu
Bana da estetikliler kusurluymuş gibi geliyor.Kendimizde kusurlu bulduğumuz şeyleri Sürekli düzeltmeye çalışıyoruz. Belki kusur olarak görmesek bile çevremizde estetik olanları gördükçe kusurlu buluyoruz. Eskiden güzel bulduğum kadınları şimdi başka görüyorum. Çirkin vasat geliyorlar. Bu da üzüyor. Sanki estetik olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama olmakta istemiyorum.
Burnum biraz geniş.Bacaklarim içe doğru çarpık.Ve estetik olmayı hiç düşünmedim.Kendimizde kusurlu bulduğumuz şeyleri Sürekli düzeltmeye çalışıyoruz. Belki kusur olarak görmesek bile çevremizde estetik olanları gördükçe kusurlu buluyoruz. Eskiden güzel bulduğum kadınları şimdi başka görüyorum. Çirkin vasat geliyorlar. Bu da üzüyor. Sanki estetik olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama olmakta istemiyorum.
Kime göre neye göre?Estetik yaptıranlar çok yapay görünüyor ve hepsi birbirine benziyor. Bence yaptırmamak daha iyi.
İlerde de doğallık moda olacak estetik olanlar pişman olacak gibime geliyorKendimizde kusurlu bulduğumuz şeyleri Sürekli düzeltmeye çalışıyoruz. Belki kusur olarak görmesek bile çevremizde estetik olanları gördükçe kusurlu buluyoruz. Eskiden güzel bulduğum kadınları şimdi başka görüyorum. Çirkin vasat geliyorlar. Bu da üzüyor. Sanki estetik olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama olmakta istemiyorum.
Kemerli burunlar farklı yüz hatları vs moda olacak diye bir kaç yerde görmüştüm ama tahmin ediyorum ki onunda dozunu kaçıracak insanlar değişik eklemeler çıkarmalar ne kadar farklı o kadar özel ve güzel bulunma hali.İlerde de doğallık moda olacak estetik olanlar pişman olacak gibime geliyor
Zaten herseyi abartmakta üzerimize yokKemerli burunlar farklı yüz hatları vs moda olacak diye bir kaç yerde görmüştüm ama tahmin ediyorum ki onunda dozunu kaçıracak insanlar değişik eklemeler çıkarmalar ne kadar farklı o kadar özel ve güzel bulunma hali.
Bilmiyorum kafam karışıyor. Hep beraber birbirimize eziyet ediyormuşuz gibi hissediyorumEstetik Allahın bir lutfudurtaşıyan ve dozunda yaptıran öyle bir fıstık oluyor ki . Hem cesaret hem para hem vizyon isteyen bir iş . Şahsen ben bayılıyorum bir daha dünyaya gelsem ya estetik doktoru ya da güzellik uzmanı olurdum . Gösterişli herşeye aşığım siz neye bozuldunuz tam anlamadım yaptırana dert olsun yani .
Güzellik göreceli bir kavramdır, herkesin güzellikten anlayışı da farklıdır estetik olanları görünce kendinizi zorundaymış gibi hissetmenize gerek yok bu tamamen kişisel tercihtir.Sanki estetik olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama olmakta istemiyorum.
İşte bu kusursuzluk hali arttıkça kusurlar daha göze batar oluyorbu konuda en sevmediğim şey
estetik döngüsüne girildiği an çıkılamaması
botox mesela bi kere yaptırdıysan
kullanım ömrü her bittiğinde yeniden yaptırman gerekir
çünkü botoxlar etkisini kaybetmeye başladığı an
botoxsuz hali gözüne çok kötü gelecek ve yenilemek isteyeceksin mesela
bu döngüye ne kadar geç girilirse o kadar iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?