Yok ben öyle düşünmüyorum ama insanız kusurlarımızın olması kadar doğal bir şey yok. Mesela son yıllarda burun estetiği o kadar yaygınlastı ve bu estetik yaptıranların yaşı da o kadar düştü ki. 16 yaşındaki çocuklar burun estetiği hayali kuruyorlar bu bana normal gelmiyor. Fotoğrafta nasıl durduğunu çok önemsiyorlar. Benim burnum kemerlidir ve ben burnumu seviyorum çünkü kemerli oluşunun bana hiçbir zararı yok.Bana da , estetik yaptirana kadar kendilerinde. nefret ediyorlarmis hissi veriyolar. O yasa kadar mutsuz kompleksli olarak yasamislar gibi.
Sanirim cogu türk kadinina göre Sophia Loren'in estetik yaptirmasi gereken bir burnu bar. Oysa ki burnu jenerik Isvecli burnu gibi olsa hicbir ozelligi kalmazdi.Yok ben öyle düşünmüyorum ama insanız kusurlarımızın olması kadar doğal bir şey yok. Mesela son yıllarda burun estetiği o kadar yaygınlastı ve bu estetik yaptıranların yaşı da o kadar düştü ki. 16 yaşındaki çocuklar burun estetiği hayali kuruyorlar bu bana normal gelmiyor. Fotoğrafta nasıl durduğunu çok önemsiyorlar. Benim burnum kemerlidir ve ben burnumu seviyorum çünkü kemerli oluşunun bana hiçbir zararı yok.
İstemeyen kesime değil, herkes birbirine benziyor sözüne cevap vermişim.Ben istemeyen/anlamsız ve boş bulan taraftanım. Şu şahane iddialarınız yanlış yani, param da var, imkanım da var ama boş iş olarak geliyor istemiyorum.
Amma velakin isteyenlere de saygım var, isteyen yaptırır beni ilgilendirmez burda hakaret etmem. Başka insanların tercihine saygılı olmak zor mu, yaptırmak istemeyen de istemiyordur size ne? Size ne?
Kişisel tercihleri aşağılamaktan öte, bizim toplumun kadınlara koyduğu baskıya destek oluyorsunuz şu anda. Kadının insan olarak görülmesini değil, bedeniyle değerlendirmeye tabi tutulan bir canlı olmasına çanak tutuyorsunuz. Toplum git gide yüzeysel ve materyalist bir yere gidiyor, estetik sevmememin nedenlerinden biri de bu, insanlığın ici boşaltılıyor, maddeleşmek körükleniyor. Sözün özü zenginler akıllı insanlar, toplumu hele ki hemcinslerini aşağı çekecek zırvaları desteklemezler. Parası olan insanlar sebepsiz yere paralı değiller, beyinleri çalışıyor, kapiş??
Doğru diyorsunuz fakat her zaman muhatap olduğumuz insanlar karşısında ki insanda derinlik aramayacak. Bazen aklıma iş hayatında sırf dış görünüşüm yüzünden haksızlığa uğrar miyim diye geliyor. Bir yerde insanlar sadece estetik olup guzellesmiyorlar. Çok acı fakat bu bir yatırım halini de aldı. Aslında soruyu daha uzun açıklayıcı yazabilir misim bunu fark ettimManeviyata yönelin bence ya da fayda getirecek meşguliyetlere. Görsellik gelip geçici. Ya ölüm gelir ya yaşlılık. Kim sonsuz genç ve güzel kalmış. Değerli zamanınızı niye böyle şeylere harcayasınız. Sizi bu haliyle seven sever zaten. Sevmeyenin yolu açık olsun
Gerçekten ya büyük cesaret yani ne bileyim silikon taktırıyorlar mesela. Yani ben aklımın ucundan geçiremem. Hani ne bileyim kesip içine bir şey koyuyor kız düşününce ay ürpertici. Saygı duyuyorum şahsen. Ben yapabilir miyim şu an hiç sanmıyorumEstetik yaptırmaya cesaret edemeyenlerin estetik yaptıranlara b.k atması komik oluyor. Bu arada hiç estetiğim yok. 1 sene önce dudak dolgusu yaptırdım eridi. Herkes burnunu yaptır diyor cesaretim yok ama yaptıran arkadaşlarda beğeniyorum. Kendimi de böyle beğeniyorum. Siz de kendinizi estetiksiz kabullenin.
İş yerinden bir arkadaşım sürekli yaptırıyor. Önce göğüsleri silikon yaptırdı. Ardından göz altı ışık dolgusu geçenlerde elmacık kemiklerini doldurttu. Burnunu yaptırdı.Gerçekten ya büyük cesaret yani ne bileyim silikon taktırıyorlar mesela. Yani ben aklımın ucundan geçiremem. Hani ne bileyim kesip içine bir şey koyuyor kız düşününce ay ürpertici. Saygı duyuyorum şahsen. Ben yapabilir miyim şu an hiç sanmıyorum
2 ila 4 saat saçınızda kalsa yeterli olur,öyle uzun uzun bekletmenin bir anlamı yok.Kına mı yakıyorsunuz ne güzel. Özeniyorum sağlıklı olduğu söyleniyor ama işte uzun süre kalması , sürekli farklı renklere çevirmeyi sevdiğim için hiç cesaret edemedim.
Botoks vs ben ilerde yüzde tuhaf ifade verdiğini dusundugum için asla düşünmüyorum. Burun estetiği düşünmüyor değilim ama sadece o var. Ama size katılıyorum çevre baskısına kimse boyun eğmemeli.
Güzellik benim için o kadar da önemli bir şey değilİş yerinden bir arkadaşım sürekli yaptırıyor. Önce göğüsleri silikon yaptırdı. Ardından göz altı ışık dolgusu geçenlerde elmacık kemiklerini doldurttu. Burnunu yaptırdı.Mezoterapi botoks saymıyorum bile.
Onda gözlemlediğim şey acıya dayanıklı olması. Benim kolumu arı soksa akşama kadar sızlanırımBiz cesaretsiziz kız. Canımız eccük kıymetli
2 ila 4 saat saçınızda kalsa yeterli olur,öyle uzun uzun bekletmenin bir anlamı yok.
Güzellik benim için o kadar da önemli bir şey değillazer epilasyona gidecegim sözde. İkinci çocuk doğsun giderim, sütten keseyim giderim. Şimdi yaz ayındayız kış olsun giderim diye diye 7 yıldır oyalanıyorum. Neden çünkü canım acır mı, nereden uygun merkez bulacağım, kim araştıracak of. Millet acımadan şak diye silikon yaptırıyor, genital estetik falan yaptırıyor. Yaşamıyorum bu hayatı diyorum bazen. Saçım beyazlıyor daha boyatmadim mesela neden kuaföre nasıl güveneceğim diye onu da erteliyorum. Bu da fazla galiba. Az cesaretlenmek lazım
Seninki tembellik şekerim. Hemen yarın koca kıçını koltuktan kaldırıyorsun.Güzellik benim için o kadar da önemli bir şey değillazer epilasyona gidecegim sözde. İkinci çocuk doğsun giderim, sütten keseyim giderim. Şimdi yaz ayındayız kış olsun giderim diye diye 7 yıldır oyalanıyorum. Neden çünkü canım acır mı, nereden uygun merkez bulacağım, kim araştıracak of. Millet acımadan şak diye silikon yaptırıyor, genital estetik falan yaptırıyor. Yaşamıyorum bu hayatı diyorum bazen. Saçım beyazlıyor daha boyatmadim mesela neden kuaföre nasıl güveneceğim diye onu da erteliyorum. Bu da fazla galiba. Az cesaretlenmek lazım
Yıkaması zahmetli evet. Ben iki sene önce saçlarıma kına yaktırmıştım hala biraz kızıllık var.Aslında oda varda 5 saat vs kalıyor diyorlar ama asıl kastettiğim sactan zor çıkması akması yani öyle diyor kuaförlerin garezi var kınaya galiba
Yıkaması zahmetli evet. Ben iki sene önce saçlarıma kına yaktırmıştım hala biraz kızıllık var.
Evet o, teşekkürler.Jennifer Grey sanırım bahsettiğiniz oyuncu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?