Estetigin cok yaygin olmasi moralimi bozuyor

Bana da , estetik yaptirana kadar kendilerinde. nefret ediyorlarmis hissi veriyolar. O yasa kadar mutsuz kompleksli olarak yasamislar gibi.
Yok ben öyle düşünmüyorum ama insanız kusurlarımızın olması kadar doğal bir şey yok. Mesela son yıllarda burun estetiği o kadar yaygınlastı ve bu estetik yaptıranların yaşı da o kadar düştü ki. 16 yaşındaki çocuklar burun estetiği hayali kuruyorlar bu bana normal gelmiyor. Fotoğrafta nasıl durduğunu çok önemsiyorlar. Benim burnum kemerlidir ve ben burnumu seviyorum çünkü kemerli oluşunun bana hiçbir zararı yok.

Sanirim cogu türk kadinina göre Sophia Loren'in estetik yaptirmasi gereken bir burnu bar. Oysa ki burnu jenerik Isvecli burnu gibi olsa hicbir ozelligi kalmazdi.

İstemeyen kesime değil, herkes birbirine benziyor sözüne cevap vermişim.
Kimse estetik yaptı diye ici bosalmıyor :)
Dediğim gibi isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz . Ama her yaptıram aynı değil düzgün drlarla calısanlar en azından farkı gösteriyor.
Erkeklerin dahi estetik yaptırdıgı dönemde ne kimse meta ne biseye canak tutuyor.
Dediğim gibi isteyen sarkık memeyle gezer istemeyen gezmez. Estetik sadece yüzle alakalı değildir :) estetik diyince akla tek gelen herkesin birbirine benzediği ise sadece mahreminin gördügü genital bölge estetikleri de var..
Sözün özü benim etrafımda zengin olup isle yaptırmams tek bir insan dahi yok.
Ztn sizin dediğiniz doğru olsaydı en lüx en pahalı rezidanslarda doktorlar devasal muaynaneler haztaneler acamazdı. Heralde o kesimi orta altı kesim ayakta tutmuyordur :)
İyi gecelerrrrr

Hepimizde zaman zaman bu his oluyor evet ama doğal güzelliğin yerini bir şey tutmuyor bence. Hatta herkesin aynı olması bana sıkça komik geliyor.

Doğru diyorsunuz fakat her zaman muhatap olduğumuz insanlar karşısında ki insanda derinlik aramayacak. Bazen aklıma iş hayatında sırf dış görünüşüm yüzünden haksızlığa uğrar miyim diye geliyor. Bir yerde insanlar sadece estetik olup guzellesmiyorlar. Çok acı fakat bu bir yatırım halini de aldı. Aslında soruyu daha uzun açıklayıcı yazabilir misim bunu fark ettim

Estetik yaptırmaya cesaret edemeyenlerin estetik yaptıranlara b.k atması komik oluyor. Bu arada hiç estetiğim yok. 1 sene önce dudak dolgusu yaptırdım eridi. Herkes burnunu yaptır diyor cesaretim yok ama yaptıran arkadaşlarda beğeniyorum. Kendimi de böyle beğeniyorum. Siz de kendinizi estetiksiz kabullenin.

Burun estetiği dışındaki estetikleri başarısız buluyorum
Güzelim kadınlar kendilerini çirkinleştirmek için para döküyorlar resmen etrafımda
Dizi filmde izleyemez oldum şiştim artık köfte dudak görmekten ekranda

Herkesin estetiğine kimse karışamaz. Kimi şu şekil yaptırır kimi bu şekil ama yalan yok ben artık ünlüleri birbirinden ayıramıyorum. Hepsi birbirine benziyor. Bir de yanaklara bir şeyler yapıp çeneyi uzatıp elmacik kemikleri falan dolduruyor boyle upuzun tuhaf bir surat elde ediyorlar. Önceki haline bakıyorum bebek gibi kız anoreksik duruyor. Ama tabii benim fikrim. Dozunda yapılan müdahale güzel duruyor da abartılı olanlar göz tırmalıyor. Gerçi ben otorite değilim bu konuda. Sırf güzellik için bıçak altına yatacak toto yok bende. Sırf bunun için bile saygı duyuyorum

Gerçekten ya büyük cesaret yani ne bileyim silikon taktırıyorlar mesela. Yani ben aklımın ucundan geçiremem. Hani ne bileyim kesip içine bir şey koyuyor kız düşününce ay ürpertici. Saygı duyuyorum şahsen. Ben yapabilir miyim şu an hiç sanmıyorum

Doğru yapılmış estetik çekici/güzel yapabilir bence. Biraz altyapı önemli. Mesela zaten güzel/çekici bir kadındır ama burnu kötüdür, çenesi uyumsuzdur.Böyle biri doğru müdahale yaptırınca çok daha güzel/çekici olabiliyor. Ama artık herkes burun estetiği yaptırıyor mesela. Çoğu doktor aslında senin yüzünün ihtiyacı şu demiyor. Herkese yapıyor talep edileni. Yapılan estetik ihtiyaç ve doğru müdahale değilse insanlara estetik itici geliyor. 2. durumda başarılı estetik olan kadınlardan sonra doğal olanlar çok sönük kaldığı için estetiği olmayanlar rahatsız olabiliyor. Genellemek doğru değil yani. Bazılarının dönüm noktası oluyorken bazılarını daha itici yapabiliyor estetik. Aman boşverin. Özgürlük güzel şey. Herkes istediğini yaptırsın.

İş yerinden bir arkadaşım sürekli yaptırıyor. Önce göğüsleri silikon yaptırdı. Ardından göz altı ışık dolgusu geçenlerde elmacık kemiklerini doldurttu. Burnunu yaptırdı. Mezoterapi botoks saymıyorum bile.

Onda gözlemlediğim şey acıya dayanıklı olması. Benim kolumu arı soksa akşama kadar sızlanırım Biz cesaretsiziz kız. Canımız eccük kıymetli

2 ila 4 saat saçınızda kalsa yeterli olur,öyle uzun uzun bekletmenin bir anlamı yok.

Güzellik benim için o kadar da önemli bir şey değil lazer epilasyona gidecegim sözde. İkinci çocuk doğsun giderim, sütten keseyim giderim. Şimdi yaz ayındayız kış olsun giderim diye diye 7 yıldır oyalanıyorum. Neden çünkü canım acır mı, nereden uygun merkez bulacağım, kim araştıracak of. Millet acımadan şak diye silikon yaptırıyor, genital estetik falan yaptırıyor. Yaşamıyorum bu hayatı diyorum bazen. Saçım beyazlıyor daha boyatmadim mesela neden kuaföre nasıl güveneceğim diye onu da erteliyorum. Bu da fazla galiba. Az cesaretlenmek lazım

2 ila 4 saat saçınızda kalsa yeterli olur,öyle uzun uzun bekletmenin bir anlamı yok.

Aslında oda varda 5 saat vs kalıyor diyorlar ama asıl kastettiğim sactan zor çıkması akması yani öyle diyor kuaförlerin garezi var kınaya galiba

Lazerde çok iyi yere gidin IPL olmasın da ne olursa olsun. Birde sürekli geri de çıkıyor özel bölgeler için diyorum.

Seninki tembellik şekerim. Hemen yarın koca kıçını koltuktan kaldırıyorsun.

Aslında oda varda 5 saat vs kalıyor diyorlar ama asıl kastettiğim sactan zor çıkması akması yani öyle diyor kuaförlerin garezi var kınaya galiba
Yıkaması zahmetli evet. Ben iki sene önce saçlarıma kına yaktırmıştım hala biraz kızıllık var.

Yıkaması zahmetli evet. Ben iki sene önce saçlarıma kına yaktırmıştım hala biraz kızıllık var.

İşte ben eserekli insan olduğum için saçımı kalıcı renk yaptıramam ama merak ediyorum parlaklık veriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…