Estetigin cok yaygin olmasi moralimi bozuyor

Ama abla senin de maşallahın var.

Benimde moralimi bozuyor hep burun estetiği yaptırmak istiyorum ama ameliyattan sonra o gözlerinin şişliğini gördüğüm için cesaret edemiyorum

Ne çok estetikli üye varmış. Estetik konusunda beni şu rahatsız ediyor, estetik kadınlara dış görünüş konusunda aşırı baskının olduğu ülkelerde yaygındır ve bu ülkelerin kadınları birbirine benzer. Aynı zamanda estetik yaygınlaştıkça kadınlar doğal hali yüzünden baskı görmeye başlar. Türkiye'nin de artık bu açıdan Kore İran kategorisine girmeye başlaması beni rahatsız ediyor.

Geçen bir yerde dolgu dudak, takma kirpik, kalkın burun, çıkık elmacık kemiğine sahip bir kadın dördüm. Aklıma en az 10 tane ünlü geldi. Cidden doğal olana bir şey diyemem, mesela ya burnunu yaptırırsın ya da yanına kirpik eklersin falan. Ama işin içine komple yüz girince evet, yapay duruyor.

Ay benim de moralim bozuluyor. Jawline çene hattım keskindir ne güzel ayrışıyordum artık herkesin var herkes çok güzel

Şaka bir yana dozunda estetiğe karşı değilim kendi adıma. Estetiğim yok ama olabilir neden olmasın çünkü.

sizin göz renginiz filan da çok güzeldi yanlış hatırlamıyorsam

valla genel olarak fikrim "olduğu kadarı" ile mümkün olduğunca idare etmek olmadığı yerde de çok sorun ediliyorsa yaptırmak yönünde. karşıt da değilim peynir ekmek gibi 15 16 yaşında kızlara müdahele edilmesini doğru da bulmuyorum

ama esas diyeceğim son cümlenize
ben pandemiden önce her 2 haftada bir bodruma uçuyordum sabah da çok erken dönüyordum işim icabı

o bodrum h.alanında sabahın 7'sinde gördüğüm kadar ucubeyi (Allah affetsin, gerçekten öyleydiler ama) ben hayatımda daha hiçbir yerde görmedim.

makyajsız filtresiz hele sabah şiş halde o dolgular gerdirmeler filan korkunç görünüyor, sosyal medyadaki gibi değil işin gerçeği.

Teşekkür ederim.
Kesinlikle. Ben de yaşlanma belirtileri için estetik isterim ama 50 yaşimda o işlemleri yaptırmanın beni 20 yaşıma dondurmeyeceginin de farkındayım. Gerçekte öyle mükemmel doğal vs göründüğünü görmedim ben de.

Aklıma Amerikali bir aktris geldi. Kendisinin burnu biraz uzunmuş ve başrol oyuncusuymuş. Sonrasında modaya uyarak o da burun estetiği yaptırmış. Burnu çok güzel olmuş ama sonrasında sokağa çıktığında insanların kendisini tanımadığını fark etmis, hatta diğer başrol bile onu tanımamış.insanlar kusurlu burnunun onu daha güzel yaptığını, estetik yaptırmasının kötü olduğunu söylemeye başlamışlar.Sonrasında kariyeri hızla düşmeye başlamış ve artık eski ününü kaybetmiş.

Her estetik yaptıran birbirine benziyor diyen hayatta ne istediğibi bilmeyen veya estetik yaptırmaya parası yetmeyen veya doğru doktoru bulamamıs insandır.
Dozunda estetik iyidir. Misal Hangi kadın devasal bi burunla gezmek ister? Yada karnına inmis bir meme ile mutlu olan kadın var mıdır bilmiyorum. Belkide vardır. Olana saygım sonsuz
kim ne istiyorsa yaptırsın/ yaptırmasın.
En iyisi kimse kimseye karısmasın.
Sarkık memeyle gezmek de dik memeyle gezmekte birer secimdir.

Ben istemeyen/anlamsız ve boş bulan taraftanım. Şu şahane iddialarınız yanlış yani, param da var, imkanım da var ama boş iş olarak geliyor istemiyorum.

Amma velakin isteyenlere de saygım var, isteyen yaptırır beni ilgilendirmez burda hakaret etmem. Başka insanların tercihine saygılı olmak zor mu, yaptırmak istemeyen de istemiyordur size ne? Size ne?

Kişisel tercihleri aşağılamaktan öte, bizim toplumun kadınlara koyduğu baskıya destek oluyorsunuz şu anda. Kadının insan olarak görülmesini değil, bedeniyle değerlendirmeye tabi tutulan bir canlı olmasına çanak tutuyorsunuz. Toplum git gide yüzeysel ve materyalist bir yere gidiyor, estetik sevmememin nedenlerinden biri de bu, insanlığın ici boşaltılıyor, maddeleşmek körükleniyor. Sözün özü zenginler akıllı insanlar, toplumu hele ki hemcinslerini aşağı çekecek zırvaları desteklemezler. Parası olan insanlar sebepsiz yere paralı değiller, beyinleri çalışıyor, kapiş??

Kına mı yakıyorsunuz ne güzel. Özeniyorum sağlıklı olduğu söyleniyor ama işte uzun süre kalması , sürekli farklı renklere çevirmeyi sevdiğim için hiç cesaret edemedim.
Botoks vs ben ilerde yüzde tuhaf ifade verdiğini dusundugum için asla düşünmüyorum. Burun estetiği düşünmüyor değilim ama sadece o var. Ama size katılıyorum çevre baskısına kimse boyun eğmemeli.

Şimdi beğenmedimler yağabilir ama söyleyeceğim: estetik ameliyat tercih edenlerin kendileriyle barışık olmadıklarını düşünüyorum. artık beyazlarım çoğaldı ama saçımı boyatmayı bile düşünmüyorum. Neysek oyuz karşim, malzeme bu

Maneviyata yönelin bence ya da fayda getirecek meşguliyetlere. Görsellik gelip geçici. Ya ölüm gelir ya yaşlılık. Kim sonsuz genç ve güzel kalmış. Değerli zamanınızı niye böyle şeylere harcayasınız. Sizi bu haliyle seven sever zaten. Sevmeyenin yolu açık olsun

Bu derde yakılır ama sigara da kullanmıyom.

Jennifer Grey sanırım bahsettiğiniz oyuncu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…