- 22 Aralık 2020
- 3.999
- 12.380
- 158
Ama abla senin de maşallahın var.Güzellik göreceli bir kavramdır, herkesin güzellikten anlayışı da farklıdır estetik olanları görünce kendinizi zorundaymış gibi hissetmenize gerek yok bu tamamen kişisel tercihtir.
51 yaşındayım saçıma yaktığım kına dışında yüzümde vücudumda herhangi bir estetik yok, botoks vs hiç yaptırmadım, kaz ayaklarım ve alnımda 2 tane derin çizgi var, yaş ilerlediği için de yaşla gelen yerçekimine yenilmeler mevcut, güzel miyim kendime göre evet başkalarına göre hayır, estetiği hiç düşünmedim çünkü olduğum gibi yaşlanmayı tercih ediyorum, tercihlerimi başkalarına göre değil kendime göre şekillendiririm siz de öyle yapın.
Teşekkür ederimAma abla senin de maşallahın var.
Geçen bir yerde dolgu dudak, takma kirpik, kalkın burun, çıkık elmacık kemiğine sahip bir kadın dördüm. Aklıma en az 10 tane ünlü geldi. Cidden doğal olana bir şey diyemem, mesela ya burnunu yaptırırsın ya da yanına kirpik eklersin falan. Ama işin içine komple yüz girince evet, yapay duruyor.Kendimizde kusurlu bulduğumuz şeyleri Sürekli düzeltmeye çalışıyoruz. Belki kusur olarak görmesek bile çevremizde estetik olanları gördükçe kusurlu buluyoruz. Eskiden güzel bulduğum kadınları şimdi başka görüyorum. Çirkin vasat geliyorlar. Bu da üzüyor. Sanki estetik olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama olmakta istemiyorum.
sizin göz renginiz filan da çok güzeldi yanlış hatırlamıyorsamBen de yaşlandığımda kirisikliklar için ne varsa yapmak isteyeceğim.
UYARI: Kendimi övecegım sinir olacak olanlar okumasin sonra konularda adim geciyor.
Doğuştan gelen güzellikle insan yapımı guzellik bir olmuyor zaten. Burnum çok güzel mesela doktor soruyorlar çok doğal güzel diye çoğu doktor o kadar güzel oranlı ve dogal burun yapamaz.
Kuaförde saç kestiriyordum kadın boya sandı ve kuaföre dedi aynı rengi isterim adam dedi aynısını yapamayız. Kabaca gorunen rengi taklit edebilir ama tam rengi hiç bir kuaför yapamaz.
Doğal duruyor diye taktıkları lensler asla doğal göz gibi olmuyor.
Fotoda videolarda güzel duruyor estetik ama gerçekte öyle değil.
sizin göz renginiz filan da çok güzeldi yanlış hatırlamıyorsam
valla genel olarak fikrim "olduğu kadarı" ile mümkün olduğunca idare etmek olmadığı yerde de çok sorun ediliyorsa yaptırmak yönünde. karşıt da değilim peynir ekmek gibi 15 16 yaşında kızlara müdahele edilmesini doğru da bulmuyorum
ama esas diyeceğim son cümlenize
ben pandemiden önce her 2 haftada bir bodruma uçuyordum sabah da çok erken dönüyordum işim icabı
o bodrum h.alanında sabahın 7'sinde gördüğüm kadar ucubeyi (Allah affetsin, gerçekten öyleydiler ama) ben hayatımda daha hiçbir yerde görmedim.
makyajsız filtresiz hele sabah şiş halde o dolgular gerdirmeler filan korkunç görünüyor, sosyal medyadaki gibi değil işin gerçeği.
Her estetik yaptıran birbirine benziyor diyen hayatta ne istediğibi bilmeyen veya estetik yaptırmaya parası yetmeyen veya doğru doktoru bulamamıs insandır.Kendimizde kusurlu bulduğumuz şeyleri Sürekli düzeltmeye çalışıyoruz. Belki kusur olarak görmesek bile çevremizde estetik olanları gördükçe kusurlu buluyoruz. Eskiden güzel bulduğum kadınları şimdi başka görüyorum. Çirkin vasat geliyorlar. Bu da üzüyor. Sanki estetik olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama olmakta istemiyorum.
Her estetik yaptıran birbirine benziyor diyen hayatta ne istediğibi bilmeyen veya estetik yaptırmaya parası yetmeyen veya doğru doktoru bulamamıs insandır.
Dozunda estetik iyidir. Misal Hangi kadın devasal bi burunla gezmek ister? Yada karnına inmis bir meme ile mutlu olan kadın var mıdır bilmiyorum. Belkide vardır. Olana saygım sonsuz
kim ne istiyorsa yaptırsın/ yaptırmasın.
En iyisi kimse kimseye karısmasın.
Sarkık memeyle gezmek de dik memeyle gezmekte birer secimdir.
Güzellik göreceli bir kavramdır, herkesin güzellikten anlayışı da farklıdır estetik olanları görünce kendinizi zorundaymış gibi hissetmenize gerek yok bu tamamen kişisel tercihtir.
51 yaşındayım saçıma yaktığım kına dışında yüzümde vücudumda herhangi bir estetik yok, botoks vs hiç yaptırmadım, kaz ayaklarım ve alnımda 2 tane derin çizgi var, yaş ilerlediği için de yaşla gelen yerçekimine yenilmeler mevcut, güzel miyim kendime göre evet başkalarına göre hayır, estetiği hiç düşünmedim çünkü olduğum gibi yaşlanmayı tercih ediyorum, tercihlerimi başkalarına göre değil kendime göre şekillendiririm siz de öyle yapın.
Maneviyata yönelin bence ya da fayda getirecek meşguliyetlere. Görsellik gelip geçici. Ya ölüm gelir ya yaşlılık. Kim sonsuz genç ve güzel kalmış. Değerli zamanınızı niye böyle şeylere harcayasınız. Sizi bu haliyle seven sever zaten. Sevmeyenin yolu açık olsunKendimizde kusurlu bulduğumuz şeyleri Sürekli düzeltmeye çalışıyoruz. Belki kusur olarak görmesek bile çevremizde estetik olanları gördükçe kusurlu buluyoruz. Eskiden güzel bulduğum kadınları şimdi başka görüyorum. Çirkin vasat geliyorlar. Bu da üzüyor. Sanki estetik olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama olmakta istemiyorum.
Bu derde yakılır ama sigara da kullanmıyomKendimizde kusurlu bulduğumuz şeyleri Sürekli düzeltmeye çalışıyoruz. Belki kusur olarak görmesek bile çevremizde estetik olanları gördükçe kusurlu buluyoruz. Eskiden güzel bulduğum kadınları şimdi başka görüyorum. Çirkin vasat geliyorlar. Bu da üzüyor. Sanki estetik olmak zorundaymış gibi hissediyorum ama olmakta istemiyorum.
Bana da , estetik yaptirana kadar kendilerinde. nefret ediyorlarmis hissi veriyolar. O yasa kadar mutsuz kompleksli olarak yasamislar gibi.Bana da estetikliler kusurluymuş gibi geliyor.
Jennifer Grey sanırım bahsettiğiniz oyuncu.Aklıma Amerikali bir aktris geldi. Kendisinin burnu biraz uzunmuş ve başrol oyuncusuymuş. Sonrasında modaya uyarak o da burun estetiği yaptırmış. Burnu çok güzel olmuş ama sonrasında sokağa çıktığında insanların kendisini tanımadığını fark etmis, hatta diğer başrol bile onu tanımamış.insanlar kusurlu burnunun onu daha güzel yaptığını, estetik yaptırmasının kötü olduğunu söylemeye başlamışlar.Sonrasında kariyeri hızla düşmeye başlamış ve artık eski ününü kaybetmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?