Kendini nasıl gördüğünle de alakalı bence, kimi insan da kendisinde gerçekten bir kusur olmamasına rağmen sanki kusurları varmış gibi takıntı haline getirip değiştirmek istiyor, yani kadına bakıyorsun kaşı gözü ağzı burnu çok güzel ama o kendini güzel bulmuyor, kimi boyuna takıntılı oluyor yaşlarınız benden genç bilir misiniz bilmiyorum da Dallas diye bir dizi vardı orada Lucy Ewing karakterini oynayan Charlene Tilton’un boy uzatma operasyonu geçirmek istediğine dair haberler çıkmıştı, kemik eklenecek gibi haberler dolaşıyordu o dönem ona hayran kızların boylarıyla alakalı kompleksleri tahmin edebiliyor musun? 1,5 metre boydan sayılmıyor
estetik bağımlısı iki arkadaşımın eski resimleri o kadar güzel ki,o duru güzellik şişme balona dönmüş,yazık etmişler kendilerine,ama gel de söyle ,laf da ettirmezler,doğru yaptıklarını ve çok güzel olduklarını sanıyorlar,bi de ikisi kendi arasında da yarış halinde,ben şu doktora gittim ben bu doktora gittim,ayyy ,biraraya gelince estetik konuşmayı yasaklıyorum :)
bir tanesi bir gün illa yanımda gel diye beni de götürdü,doktor çok ünlü,muayenehanesi bile malikane gibi,neyse gittik ,sordu anlaştı,adam bana baktı ve şöyle dedi: gözleriniz çok güzel,badem gö ,ama kaşlarınız aşağı doğru,hüzünlü bir ifadeniz var,onları kaldıralım daha fresh olsun:)) bi kahkaha patlattım,adam da güldü :) dedim yok bulaşmayayım ben bu işlere ,botoks dışında hiçbir işlem düşünmüyorum dedim.
adam iki ara bi derede benim kaşları kaldıracaktı :) o da botoksla tabi ama ben şimdi kaş wax ı ile o işlemi yapıyorum:)
sadece kaz ayakları için istiyorum,hem basit bir işlem hem etkili ve yüze gerçekten gençlik katıyor.