Bu arada sevgili doktor bey, bu ölçülerin dogru analiz edilip edilmedigini hatta bu ölçülerin dikkate alınıp alınmadığını nasıl anlayabiliriz?
Asenar Selam,
Kalabalık sorularını okudum. Şunlarım söyleyebilirim. Tecrübeli
estetik cerrahlar bu konuya önem verir. Çünkü her yüz parmak izi gibi farklı olduğu için bu ölçüler her yüze uygun burun şekillerini ortaya çıkarmakta son derece etkili kriterlerdir.
Ben, ameliyatım sonrasında ortaya çıkacak burun şekliyle ilgili hastalarıma bir çalışma yapmamayı tercih ediyorum. Çünkü bir canlı dokudan, insan derisi, kemiği ve kıkırdaktan bahsediyoruz. Burun bölgesini bilgisayarda yapmıyoruz, ameliyathanede yapıyoruz ve en zor estetik operasyon burun estetiğidir. Çok komplike bir organdır. Bilgisayarda gösterilen sonuçlar değil, doktorun tecrübesi ve burun yapısının özellikleri sonuçları belirler.. Bu detay çok önemli ve unutulmamalı.
Ölçülerin dikkate alınıp alınmadığını, doktorunuzun bu konuya verdiği önem, bunu dile getirmesi, daha önce yaptığı burun estetiğindeki başarılı sonuçların fotoğraflarını görerek fark edebilirsiniz.
Elbette, kafanızdaki bütün soruların yanıtlarını doktorunuzdan talep edip, bunları alabilmeniz gerekli..
Yardımcı olabildiysek bu yanıtlarımızla, bundan mutluluk duyarız..
Sevgiyle kalın..
Doç. Dr. Tayfun Türkaslan