SImdiden arastirip bilgi almak istiyorum. Hemen acmayacagim. Acmayi dusunuyorum.dava acabılırsınız ama acele olmayan davalar görülmez . 1 eylülden itibaren davanız işleme alınır die biliorum yanlış değilse , çünkü adli tatil
Zaman aşımına uğratmayın. Dava açmak için elinizde uzman hekim raporu var mı mesela adli tıp raporu aldınız mı?SImdiden arastirip bilgi almak istiyorum. Hemen acmayacagim. Acmayi dusunuyorum.
RInoplastiNe estetiği oldunuz
Hayir yok. Benim islerim karisik su anda o yuzden iyi bir avukata ihtiyacim var. Bana arabuluculuk evragi imzalatti butun haklarimdan feragat ettim bilmedigimden fakat bir avukatla gorustum yaptigi estetik degil izinsiz asiri islemler yaptigi icin vucut butunlugunu bozma ve adam yaralamaya giriyormus. Bunun uzerinden ilerleyecegim.Zaman aşımına uğratmayın. Dava açmak için elinizde uzman hekim raporu var mı mesela adli tıp raporu aldınız mı?
Ameliyat olduğunuza dair elinizde faturalar fotoğraflar yazışmalar falan var mı?
En önemlisi de ameliyat olmadan önce size bir bilgilendirme evrakı imzalatıyorlar (onam formu ) elinizde mevcut mu ?
Bu arada sağlık hukuku avukatlari çok uçuk kaçık fiyatlar istiyorlar isterseniz bir adliyeye gidip barodan avukat talep etme hakkınız olup olmadığına dair bilgi alın
Burun yani bu arada 6 ayda anca oturuyor diye biliyorumRInoplasti
O zaman o görüştüğünüz avukat konuya hakim . Söyleyin davanızı takip etsin .Hayir yok. Benim islerim karisik su anda o yuzden iyi bir avukata ihtiyacim var. Bana arabuluculuk evragi imzalatti butun haklarimdan feragat ettim bilmedigimden fakat bir avukatla gorustum yaptigi estetik degil izinsiz asiri islemler yaptigi icin vucut butunlugunu bozma ve adam yaralamaya giriyormus. Bunun uzerinden ilerleyecegim.
Bibi önceden paylaşmıştı sonra konuyu düzenleyip kaldırdı . cidden kadın haklı yani .Önce sonra fotonuzu hiç paylastınız mı?
Gerçekten de psikiyatriyle görüşmeli . İnsanın dengesiyle oynuyorlar para için .lütfen bir psikiyatristle görüşün.
Cevrenizde magdur olan var mi ya da siz daha once bir magduriyet yasadiniz mi bu konuyla ilgili? Eger hayirsa muhakkak ki anlayamayacaksiniz. Benim psikolojimde bir sorun yok. Avukatla gorustum oncesi sonrasi halimle ilgili. Yaptigi yanina kar mi kalsin? Devam ediyor yapmaya hala ayni sekilde. Benden izinsiz kimse burun deliklerimi yuzume dikemez, bu psikolojik bir sorun degil. Ben dokunulmayacak dedim.lütfen bir psikiyatristle görüşün.
Evet doktor ismi belirtebilsem bas bas bagiricam zaten ama dedigim gibi arabuluculuk yuzunden isim veremiyorum. Burnu asiri kuculten doktorlardan bir tanesiymkis.Doktor ismi belirtmeden nasıl olduğu konusu yazar mısınız? Aynı süreci yaşayanlar da fikir verir, yada alır
Baska avukatlarla da gorusmek istedimO zaman o görüştüğünüz avukat konuya hakim . Söyleyin davanızı takip etsin .
sizin tek sorununuz burada gereksiz çırpınışlarınız , yani burada kimsenin size hiçbir faydası olmayacağını hala anlayamadınız aylardır . gidin bir an önce avukatınızı bulun davanızı açın çünkü bayağı bir zaman aşımına uğratıyorsunuz daha sonra eliniz tamamen boş kalacaksınız .Cevrenizde magdur olan var mi ya da siz daha once bir magduriyet yasadiniz mi bu konuyla ilgili? Eger hayirsa muhakkak ki anlayamayacaksiniz. Benim psikolojimde bir sorun yok. Avukatla gorustum oncesi sonrasi halimle ilgili. Yaptigi yanina kar mi kalsin? Devam ediyor yapmaya hala ayni sekilde. Benden izinsiz kimse burun deliklerimi yuzume dikemez, bu psikolojik bir sorun degil. Ben dokunulmayacak dedim.
Tabi ki de oyle ama benim yuzumde burun kanadim yok. Burun deligim var yuzume dikilmisBurun yani bu arada 6 ayda anca oturuyor diye biliyorum
Cevrenizde magdur olan var mi ya da siz daha once bir magduriyet yasadiniz mi bu konuyla ilgili? Eger hayirsa muhakkak ki anlayamayacaksiniz. Benim psikolojimde bir sorun yok. Avukatla gorustum oncesi sonrasi halimle ilgili. Yaptigi yanina kar mi kalsin? Devam ediyor yapmaya hala ayni sekilde. Benden izinsiz kimse burun deliklerimi yuzume dikemez, bu psikolojik bir sorun degil. Ben dokunulmayacak dedim.
Burada tanidigim bircok iyi insan oldu, birkaciyla da arkadas oldum gorusuyorum. Bana cok faydalari da oldu. Tesekkurler yorumunuz icinsizin tek sorununuz burada gereksiz çırpınışlarınız , yani burada kimsenin size hiçbir faydası olmayacağını hala anlayamadınız aylardır . gidin bir an önce avukatınızı bulun davanızı açın çünkü bayağı bir zaman aşımına uğratıyorsunuz daha sonra eliniz tamamen boş kalacaksınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?