Evet yaptigi isleme bakin ben istemiyorum dedim bir de istesem anlayacagim ben istedim diyecegim istemedim dedimNasıl ya burun kanatlarını yani etleri kesip tekrar mı dikmiş? Şaka gibi, nasıl doktor bu. Nasıl hala doktorluk yapıyor.
Evet şimdi gördüm. Şekli tamamen değişmiş ilk burun yayvan şekildeymiş, yükseltmiş burnunu. Kötü değil ama sen böyle istemediysen sana göre kötüdür.Fotograf ekledim bakabilirsiniz
Burun deliklerim yuzume dikilmis. Burnum ondeydi. Yuze dikmek nedir? Boyle bir islem mi varEvet şimdi gördüm. Şekli tamamen değişmiş ilk burun yayvan şekildeymiş, yükseltmiş burnunu. Kötü değil ama sen böyle istemediysen sana göre kötüdür.
Nasıl yanlış tedavi uygulandı?Bana yıllar önce acilde yanlış tedavi uyguladılar. Ben can çekişirken, gözümün önünde delilleri yok ettiler. Maalesef bilirkişi olarak görevlendiren doktorlarda meslektaşlarını koruyor. Yada kendilerindense…
Dişli avukat lazım. Ama maddi olarak çok para dökmemiz gerek.
Evet haklisiniz bundan korkuyorum o yuzden iyi bir avukat ariyorum. Bilen varsa yazsin istedim. Insanlar psikolojim hakkimda konusuyor amaBana yıllar önce acilde yanlış tedavi uyguladılar. Ben can çekişirken, gözümün önünde delilleri yok ettiler. Maalesef bilirkişi olarak görevlendiren doktorlarda meslektaşlarını koruyor. Yada kendilerindense…
Dişli avukat lazım. Ama maddi olarak çok para dökmemiz gerek.
Astım atağı geçiriyordum, ambulansla tek başıma hastaneye getirildim, satürasyon çok düşüktü, ilaçlarım işe yaramamıştı. Nebül içine koyması gereken ilaçları damardan seruma vermişler.Nasıl yanlış tedavi uygulandı?
Çoğu kişide gördüm ben bunu. Altta dikiş izleri oluyordu. Herkeste olmuyor bazı kişilerde var. Estetik olduğu belli oluyordu sanki burnun içinde tampon var görüntüsü veriyordu, bir garip duruyordu. Acaba aynı doktor mu. Geçmiş olsunBurun deliklerim yuzume dikilmis. Burnum ondeydi. Yuze dikmek nedir? Boyle bir islem mi var
Ayy çok fenaa bişey olmadı dimiAstım atağı geçiriyordum, ambulansla tek başıma hastaneye getirildim, satürasyon çok düşüktü, ilaçlarım işe yaramamıştı. Nebül içine koyması gereken ilaçları damardan seruma vermişler.
Kalp kapakçığımda sorun var o nedenle mı oldu bilmiyorum. Nabız 250lere çıkmıştı. Yine de şükür idare ediyorum. Hukuki sürece giremedim. Gözümün önünde imha ettiler serumuAyy çok fenaa bişey olmadı dimi
İnanamıyorum ya çok üzüldümKalp kapakçığımda sorun var o nedenle mı oldu bilmiyorum. Nabız 250lere çıkmıştı. Yine de şükür idare ediyorum. Hukuki sürece giremedim. Gözümün önünde imha ettiler serumu
Daha 6 ay olmuş oturması 1 sene sürecekRInoplasti
Ama bana gore genis degildi ve ben kesilmesini istememistim. Ben demedim ki su oranda daralt neye gore daraltti?Birdey dicem burun kanatlarin çok genişmiş kesilmesi normal bide kesilip başka nereye dikilecekti kibi taraftaki yamukluk hariç ben aşırı kotü bulmadim beni o yamukluk daha rahatsiz ederdi şahsen
Ben istemedim kesilmesini ya nasil yaparÇoğu kişide gördüm ben bunu. Altta dikiş izleri oluyordu. Herkeste olmuyor bazı kişilerde var. Estetik olduğu belli oluyordu sanki burnun içinde tampon var görüntüsü veriyordu, bir garip duruyordu. Acaba aynı doktor mu. Geçmiş olsun
Tamam burun kanatlarim kesilmis sonuc olarak bu degismeyecek kiDaha 6 ay olmuş oturması 1 sene sürecek
Evet iste her seyi sorunlu onu neden sorun etmiyorum cunku duzeltilebilir bir sey, yamukluk asitmetri, nefes... hepsinin elbet bir sekilde carwsi var ama burun kanatlarim kesilip yuzume dikildi bunun caresi yokBirdey dicem burun kanatlarin çok genişmiş kesilmesi normal bide kesilip başka nereye dikilecekti kibi taraftaki yamukluk hariç ben aşırı kotü bulmadim beni o yamukluk daha rahatsiz ederdi şahsen
Sizin avukatınız ne diyor peki?Evet iste her seyi sorunlu onu neden sorun etmiyorum cunku duzeltilebilir bir sey, yamukluk asitmetri, nefes... hepsinin elbet bir sekilde carwsi var ama burun kanatlarim kesilip yuzume dikildi bunun caresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?