Estetik dava mağduriyet

Sizin anlattiklariniz normal doktorlar icin gecerli. En basindan beri benim istegimle alakasi olmayan bir burun yapildi. Ben de defalarca anlattim kimse anlamiyor. Magdurlar devam etsin o zaman , benden oncekiler sustugu icin adamin sikayeti yok. Ben cabalamaya devam edecegim, hukuki olarak iptal ettirirsem de adini burada paylasacagim!!

iyi de bu hekimi seçen sizsiniz. operasyondan önce hekimin daha önce yaptığı operasyonları hiç incelemediniz mi? operasyona alınırken size bir belge ile gelmiyorlarsa bunu sorgulamadınız mı?
bu sizin bedeniniz ve sorumluluk, bu noktada hekimden daha çok sizde idi.
neyse ya, bundan birkaç ay sonra da avukatın sizi dolandırdığı yönünde birçok başlıkla buraya geri dönersiniz siz.

Size gore butun magdurlar hatali, hekimi sectigimiz icin zarar gorduk hekimde sorumluluk yok. Her geleni kesip gonderebilir yani?
Tesekkurler yorumunuz icin bu sektorle ilgili pek bilginiz oldugunu dusunmuyorum

Size gore butun magdurlar hatali, hekimi sectigimiz icin zarar gorduk hekimde sorumluluk yok. Her geleni kesip gonderebilir yani?
Tesekkurler yorumunuz icin bu sektorle ilgili pek bilginiz oldugunu dusunmuyorum

yoo bütün mağdurlar hatalı olduğu yönünde bir beyanım yok. siz sağlıklı düşünemediğiniz gibi bir de başkalarının söylemedikleri üzerinden suni bir gündem yaratıyorsunuz. bunu yapmayın.
bu sektörle de ilgili oldukça bilgim var. babamın mesleği dolayısıyla çocukluğum ve ergenliğim bir şehrin birkaç hastanesinin içerisinde büyüdüm. gereğinden fazla hekim tanıyorum. ayrıca hayatımın bir evresinde sağlık turizmi alanında da çalıştım. şimdi bu bilgilerle kendinizi nasıl rahatlatacaksınız bilmiyorum ama asla lazım değildi. fakat insanlar hakkında mesnetsiz varsayımlar yapmaktan vazgeçmeniz lazım.

buradaki sorularımın büyük kısmını da yanıtlamadınız.

Actigim kacinci konu vs size soylemek zorunda degilim. Benim babamda 2 universite bitirdi hemsire, kuzenlerim doktor esi beyin cerrahi diger kuzenim radyoloji uzmani. Lutfen benim size kendimi kanitlamaya ihtiyacim yok basima geldi lanet birisine denk geldim, ben kendi isime bakiyorum lutfen yardim etmeye calistiysanizda olmadi anlasamadik, tesekkurler. Iyi gunler

sizin konunuza kimi yazıp yazmayacağını tayin etmek gibi bir lüksünüz yok. sonraki konularınızda aklınızda olsun.

O belgeyi nasıl imzalattı?

Hekimin bariz hatası var burada yalnız, konu sahibinin seçimiyle alakalı bir durum değil. Tüm sorumluluk nasıl hasta da olur ameliyatı kendi mi yapıyor? Mantığınızı asla anlamadım.

O belgeyi nasıl imzalattı?
Kendi avukatina yonlendirdi hep yapiyormus ben cok iyi niyetliydim. Parami iade istedim. Boyle bir sey oldugunu bile bilmiyordum. Ben adini duyurmak istiyorum parasinda gozum yok adini burada paylasmak istiyorum bu yuzden cirpiniyorum

Kendi avukatina yonlendirdi hep yapiyormus ben cok iyi niyetliydim. Parami iade istedim. Boyle bir sey oldugunu bile bilmiyordum. Ben adini duyurmak istiyorum parasinda gozum yok adini burada paylasmak istiyorum bu yuzden cirpiniyorum
Nasıl yani doktor mu kendi avukatına yönlendirdi? Çok ilginç olmuş burası.

Nasıl yani doktor mu kendi avukatına yönlendirdi? Çok ilginç olmuş burası.
Evet kendi avukatiymis ben bilmiyordum. Hep ona yonlendiriyormus. Ben sandim ki hukuki olarak anlasacagiz beni kandirdi. Butun haklarimdan feragat etmisim meger. Verdigi hasar ameliyat ucretine es deger degil. Ben para istemiyorum bunu bana yapamaz.

Evet kendi avukatiymis ben bilmiyordum. Hep ona yonlendiriyormus. Ben sandim ki hukuki olarak anlasacagiz beni kandirdi. Butun haklarimdan feragat etmisim meger. Verdigi hasar ameliyat ucretine es deger degil. Ben para istemiyorum bunu bana yapamaz.
İnanılır gibi değil herşeyi kılıfına uydurmuş alışkınya. Keşke o saatten sonra ona güvenmeseydiniz ama insan bilemiyor çok iyi anlıyorum sizi. Sonuna kadar götürün vazgeçmeyin bence.

Foto paylaşmış mıydınız burada? Öncesi sonrası. Gerçekten mi kötü. Sert çıkan üyeler var o nedenle sordum

İlk hali gerçekten güzelmiş, bozmuş resmen. Üzüldüm. Tüm evrakları alıp avukata danışın. Onunla ilerleyin

Nasıl ya burun kanatlarını yani etleri kesip tekrar mı dikmiş? Şaka gibi, nasıl doktor bu. Nasıl hala doktorluk yapıyor.

Özelden bana fotoğraf atar mısın, tüm yüzünü değil gözlerinden aşağısı yeter yorum yapmak istiyorum, çünkü burun kanatlarının kesilmesi dikilmesi kafamda canlandıramadım, belki güzeldir sen etkilenmişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…