Çenesi önde miydi ? Kime yaptırdı? Evet çok zor malesef ama çok takıyorum galiba ya kendime güvenimi etkiliyor tek tarafımı saçımla kapatmak istiyorum beğendiğim kişiler mesela bana görüşme teklifi bile etmiş olsa karşılaştığımızda yanından geçerken yüzümü kapatasım geliyor.Benim bir arkasim cene estetiği yaptırdı, dikişleri mi ne açılmıştı tutmadi cok.agri ve zor zaman gecirdi ama smdi cok guzel duruyor simasi değişti . Ama cok zor bir operasyon deneyemem sanirim
Çenesi önde değildi küçüktü 3 sene oldu kime yaptirdi bilmiyorum ankaradaydi . Hani küçük cene oluyor gidi oluyor geride olabilir tam ifade edemiyorum. Ayrca yaptırmadan once çok değişik gelmiyordu yani farkli değildi ama kendi rahatsizmis yaptırınca farki anladikÇenesi önde miydi ? Kime yaptırdı? Evet çok zor malesef ama çok takıyorum galiba ya kendime güvenimi etkiliyor tek tarafımı saçımla kapatmak istiyorum beğendiğim kişiler mesela bana görüşme teklifi bile etmiş olsa karşılaştığımızda yanından geçerken yüzümü kapatasım geliyor.
Anladım geride imiş demek ki geride olan çenede öyle çıkıyor gıdı. İmplant mı yaptırdı acaba o. Benimki daha zor diye tahmin ediyorum çünkü üstü öne alıp altı kesip geriye almaları gerekecekÇenesi önde değildi küçüktü 3 sene oldu kime yaptirdi bilmiyorum ankaradaydi . Hani küçük cene oluyor gidi oluyor geride olabilir tam ifade edemiyorum. Ayrca yaptırmadan once çok değişik gelmiyordu yani farkli değildi ama kendi rahatsizmis yaptırınca farki anladik
Bilmiyorum islemi dikişleri attigi zaman ya da tutmamis miydi neydi foto atti alt dudagin icinde dikişler vardi ama kotu gorunuyorud konuşamıyor. Yemek yiyemiyordu o süredeAnladım geride imiş demek ki geride olan çenede öyle çıkıyor gıdı. İmplant mı yaptırdı acaba o. Benimki daha zor diye tahmin ediyorum çünkü üstü öne alıp altı kesip geriye almaları gerekecekçok mutsuzum ya aileme kızıyorum küçükken telle hallolacak şey şimdi ameliyatlık
Evet canım tahmin ettiğim gibiymiş. Benimki bunun tersiTam bu sekil.olmasada bu tarz bi çenesi vardi. Kuş yüzü mü ne deniliyormus. Burun estetiğide oldu ama cok guzel oldu
Ama belki siz sorun yapıyorsunuz yani yaptırmadan öncede tatliydi kendi beğenmiyormus yani belki cok sorun yokturEvet canım tahmin ettiğim gibiymiş. Benimki bunun tersi
İşte bu tarz çeneler gorünce kimseye estetik yaptırma diyemiyorum şimdi ciddi kotü değilmi sürekli gıdısı var gibi duruyorTam bu sekil.olmasada bu tarz bi çenesi vardi. Kuş yüzü mü ne deniliyormus. Burun estetiğide oldu ama cok guzel oldu
İşte bu tarz çeneler gorünce kimseye estetik yaptırma diyemiyorum şimdi ciddi kotü değilmi sürekli gıdısı var gibi duruyor
Ayrıca estetik olmaknisteyen imkanı varsa olsun abartmadan güzellik algısından girilmiş cinsel objeden çıkılmış
Nasıl kötü burunlar var kadın erkek ihtiyacı olan herkes yaptırsın
Canım nasıldı burnun kime yaptırdınİnsanı çok mutsuz eden özgüvenini zedeleyen bir durumsa yaptırmalı bnce. Ama önce en rahatsız edenden başla. Burun kolay bn 10 günde insan içine çıkcak haldeydim. (Zor bir burundu hem)
Class 3 dediğinin hafif hali gülünce falan iyice çıkıyor. Tel aşamasını geçtim sanırım. Yani kimi olmaz diyor kimi bir iki mm diyor. Sen anlıyor musun bu işlerden ? Adamın teki telsiz ameliyat olmuş valla yaparlarsa yaptırasım geldi çünkü tel takınca iyice bozacaklar önce sakıp sabancı gibi dolaşmam gerekecek hiç istemiyorumEki Görüntüle 2195672 Kızzzz çenende ne var anlamadım ben neyini beğenmiyosun ?
Hangisi gibi senin ki botoks yaptırıyo millet bi araştır değer mi acıya diş teli bile işini görür
1. ve 2. gibi olan çok kişi diş teliyle düzeliyo
Class 3 dediğinin hafif hali gülünce falan iyice çıkıyor. Tel aşamasını geçtim sanırım. Yani kimi olmaz diyor kimi bir iki mm diyor. Sen anlıyor musun bu işlerden ? Adamın teki telsiz ameliyat olmuş valla yaparlarsa yaptırasım geldi çünkü tel takınca iyice bozacaklar önce sakıp sabancı gibi dolaşmam gerekecek hiç istemiyorum
Olur mu ki çene botoksunu masseterler için yapıyorlar diye okumuştumCanım bence öncelikle gülüş estetiği yapan bir diş hekimiyle görüş ameliyatsız çözüm nasıl olur bakın çene botoksuyla çözülebilir belki
Goruntuden memnunum ama burnm kuculdugu icin cokcnefes alamiyorum eskisi gibi . her estetgn bi skntisi vr eski sagligni bulamiyorsunKim yaptı memnun musunuz ?
Ankarada mesut kaya yaptı. Top gibiydi ucu ve ikiye ayrık görünüyordu. Yani ortadan bölük gibiCanım nasıldı burnun kime yaptırdın
mesut beyden memnun kaldınız mı acaba?Ankarada mesut kaya yaptı. Top gibiydi ucu ve ikiye ayrık görünüyordu. Yani ortadan bölük gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?