Estetik derdi

Benim bir arkasim cene estetiği yaptırdı, dikişleri mi ne açılmıştı tutmadi cok.agri ve zor zaman gecirdi ama smdi cok guzel duruyor simasi değişti . Ama cok zor bir operasyon deneyemem sanirim
Çenesi önde miydi ? Kime yaptırdı? Evet çok zor malesef ama çok takıyorum galiba ya kendime güvenimi etkiliyor tek tarafımı saçımla kapatmak istiyorum beğendiğim kişiler mesela bana görüşme teklifi bile etmiş olsa karşılaştığımızda yanından geçerken yüzümü kapatasım geliyor.

Çenesi önde miydi ? Kime yaptırdı? Evet çok zor malesef ama çok takıyorum galiba ya kendime güvenimi etkiliyor tek tarafımı saçımla kapatmak istiyorum beğendiğim kişiler mesela bana görüşme teklifi bile etmiş olsa karşılaştığımızda yanından geçerken yüzümü kapatasım geliyor.
Çenesi önde değildi küçüktü 3 sene oldu kime yaptirdi bilmiyorum ankaradaydi . Hani küçük cene oluyor gidi oluyor geride olabilir tam ifade edemiyorum. Ayrca yaptırmadan once çok değişik gelmiyordu yani farkli değildi ama kendi rahatsizmis yaptırınca farki anladik

Çenesi önde değildi küçüktü 3 sene oldu kime yaptirdi bilmiyorum ankaradaydi . Hani küçük cene oluyor gidi oluyor geride olabilir tam ifade edemiyorum. Ayrca yaptırmadan once çok değişik gelmiyordu yani farkli değildi ama kendi rahatsizmis yaptırınca farki anladik
Anladım geride imiş demek ki geride olan çenede öyle çıkıyor gıdı. İmplant mı yaptırdı acaba o. Benimki daha zor diye tahmin ediyorum çünkü üstü öne alıp altı kesip geriye almaları gerekecek :KK43: çok mutsuzum ya aileme kızıyorum küçükken telle hallolacak şey şimdi ameliyatlık:KK12:

Anladım geride imiş demek ki geride olan çenede öyle çıkıyor gıdı. İmplant mı yaptırdı acaba o. Benimki daha zor diye tahmin ediyorum çünkü üstü öne alıp altı kesip geriye almaları gerekecek :KK43: çok mutsuzum ya aileme kızıyorum küçükken telle hallolacak şey şimdi ameliyatlık:KK12:
Bilmiyorum islemi dikişleri attigi zaman ya da tutmamis miydi neydi foto atti alt dudagin icinde dikişler vardi ama kotu gorunuyorud konuşamıyor. Yemek yiyemiyordu o sürede

Tam bu sekil.olmasada bu tarz bi çenesi vardi. Kuş yüzü mü ne deniliyormus. Burun estetiğide oldu ama cok guzel oldu

Eklentiler

• Screenshot_20181007-015121.webp
    Screenshot_20181007-015121.webp
    16 KB · Görüntüleme: 69
Bilmiyorum ki canım kime inanayım bilemedim ama kendi fikrim düzeltilebilir. Bu ara daha çok burnumun genişliği beni sinir ediyor.

Tam bu sekil.olmasada bu tarz bi çenesi vardi. Kuş yüzü mü ne deniliyormus. Burun estetiğide oldu ama cok guzel oldu
İşte bu tarz çeneler gorünce kimseye estetik yaptırma diyemiyorum şimdi ciddi kotü değilmi sürekli gıdısı var gibi duruyor :(
Ayrıca estetik olmaknisteyen imkanı varsa olsun abartmadan güzellik algısından girilmiş cinsel objeden çıkılmış :işsiz:
Nasıl kötü burunlar var kadın erkek ihtiyacı olan herkes yaptırsın :KK54:

I
İşte bu tarz çeneler gorünce kimseye estetik yaptırma diyemiyorum şimdi ciddi kotü değilmi sürekli gıdısı var gibi duruyor :KK43:
Ayrıca estetik olmaknisteyen imkanı varsa olsun abartmadan güzellik algısından girilmiş cinsel objeden çıkılmış :işsiz:
Nasıl kötü burunlar var kadın erkek ihtiyacı olan herkes yaptırsın :KK54:

Tabi ki biz cok ayrıntılı incelemiyoruz hani cok itici ya da yüzünü cok cirkin gösteren bisey görmüyorduk cenede ama burun evet kemeriydi ve yaptırınca farki anladik
.onceden cocuksu bir yuzu vardi ama şimdi cekici cok cook guzel.oldu

İnsanı çok mutsuz eden özgüvenini zedeleyen bir durumsa yaptırmalı bnce. Ama önce en rahatsız edenden başla. Burun kolay bn 10 günde insan içine çıkcak haldeydim. (Zor bir burundu hem)

İnsanı çok mutsuz eden özgüvenini zedeleyen bir durumsa yaptırmalı bnce. Ama önce en rahatsız edenden başla. Burun kolay bn 10 günde insan içine çıkcak haldeydim. (Zor bir burundu hem)
Canım nasıldı burnun kime yaptırdın

image.webp
Kızzzz çenende ne var anlamadım ben neyini beğenmiyosun ?
Hangisi gibi senin ki botoks yaptırıyo millet bi araştır değer mi acıya diş teli bile işini görür
1. ve 2. gibi olan çok kişi diş teliyle düzeliyo

Eki Görüntüle 2195672 Kızzzz çenende ne var anlamadım ben neyini beğenmiyosun ?
Hangisi gibi senin ki botoks yaptırıyo millet bi araştır değer mi acıya diş teli bile işini görür
1. ve 2. gibi olan çok kişi diş teliyle düzeliyo
Class 3 dediğinin hafif hali gülünce falan iyice çıkıyor. Tel aşamasını geçtim sanırım. Yani kimi olmaz diyor kimi bir iki mm diyor. Sen anlıyor musun bu işlerden ? Adamın teki telsiz ameliyat olmuş valla yaparlarsa yaptırasım geldi çünkü tel takınca iyice bozacaklar önce sakıp sabancı gibi dolaşmam gerekecek hiç istemiyorum

Class 3 dediğinin hafif hali gülünce falan iyice çıkıyor. Tel aşamasını geçtim sanırım. Yani kimi olmaz diyor kimi bir iki mm diyor. Sen anlıyor musun bu işlerden ? Adamın teki telsiz ameliyat olmuş valla yaparlarsa yaptırasım geldi çünkü tel takınca iyice bozacaklar önce sakıp sabancı gibi dolaşmam gerekecek hiç istemiyorum

Canım bence öncelikle gülüş estetiği yapan bir diş hekimiyle görüş ameliyatsız çözüm nasıl olur bakın çene botoksuyla çözülebilir belki

Canım bence öncelikle gülüş estetiği yapan bir diş hekimiyle görüş ameliyatsız çözüm nasıl olur bakın çene botoksuyla çözülebilir belki
Olur mu ki çene botoksunu masseterler için yapıyorlar diye okumuştum :KK64: biraz araştırayım keşke kolayca düzelse çoooook sağol önerilerin için:KK200:

Sizin konuştuğunuz adamla sizin sıkıntınız aynı mi bakalım,bunu doktorlar daha iyi bilir.Zamaninda anneme de çene ameliyatı demişlerdi ama çene cerrahisi çok zormus.Kac doktor gezdiler doktorlar bile yanaşmıyor.Önce zorluğundan risklerinden falan bahsediyorlar.Eger çok çok çok gerekiyorsa yapıyorlar.Annem yaptırmadı bu arada.

Back
X