Estetik dusunuyorum yardim. (resimli)

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
herkese merhaba ... burnum fotograflarda gorundugu gibi arkadaslar.bugune kadar korktum ameliyattan .uyanamamaktan filan. ama artik gozume cok batmaya basladi burnum. nefret etme derecesine geldim kendimden. esim yaptirmama karsi ama ben cok istiyorum. Adanada burun estetigi yaptiran arkadaslar bana bilgi verebilirmi.nerede yaptirdiniz ve fiyat ne kadar .hic bir sey bilmiyorum ve her doktorada guvenemem bu konuda. maddi olarakta cok yuksek.meblaya cikamam.tesekkur ederim.simdiden

Eklentiler

• 20180203_185323.webp
    20180203_185323.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 297
  • 20180203_185113.webp
    20180203_185113.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 289
  • 20180203_190151.webp
    20180203_190151.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 273
  • 20180203_190422.webp
    20180203_190422.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 266
Son düzenleme:
Çok kötü durmuyor ama imkanın varsa ve rahatsız oluyorsan yaptır gitsin ama sancılı bir süreç onu söyleyeyim yani.

nasil sancili hemen toparlanmiyormuyuz. yuzum kucuk elmacik kemiklerim cikik kibar yuz hatlarim var ama burnum bozuyor.sanki yuzumu.bilmiyorum esim ikna olursa ve uygun fiyata bulursam hemen ameliyat olmak istiyorum ....

Zor bir burnun yok kemeri bile alınsa harika olur. Ama iyi bir doktor bulmalısın göze batan bir burnun yok ama

nasil sancili hemen toparlanmiyormuyuz. yuzum kucuk elmacik kemiklerim cikik kibar yuz hatlarim var ama burnum bozuyor.sanki yuzumu.bilmiyorum esim ikna olursa ve uygun fiyata bulursam hemen ameliyat olmak istiyorum ....
Sancılıdan kastım her gün uyanacaksın ve o burun bambaşka görünecek. Ve sürekli burnunu korumaya çalışacaksın bu benim özgüvenimi ve rahat hareket etmemi gerçekten çok engelledi. Ama hepi topu 1 sene dayanıcaksın. Mutsuzsan burnundan yap gitsin

Canım burnun çok sorunlu durmuyor.Aslında tamamıyla yüzünü çekip atsan burnunun sana yakışıp yakışmadığını anlayabiliriz.Her burunun karakteristik bir duruşu var yüzde.Bazı kemerli burunlar kişinin yüzüne oturuyor sırıtmıyor.Tek başına karar vermekte çok zor.
İstanbulda özelde 3750 tl oldum ben 1o. günüm bugün ameliyat olalı.adanada bilmiyorum araştırırsan uyguna bulabilirsin.

Merhaba benimde burnum seninki gibi kemerli,yaptırıp yaptirmamakta çok kararsız kalmıştım fakat kesin kararımı verdim yaptırıcam. Bunu bir ömür boyu kafama takacağıma olur kurtulurum diye düşünüyorum. Ben devlet hastanesinde yaptırıcam çok tuzlu olmuyor ve iyi doktorlar da var tabi araştırmak lazım biraz. Önemli olan doktor. Eğer Ankara'da yaşıyorsan alanında çok başarılı isimler var burada. Çoğu Özel klinik açmış ama görüşmek lazm dediğim gibi burnun yapısına ve yapılacak işlemlere göre fiyat belirleniyor

herkese merhaba ... burnum fotograflarda gorundugu gibi arkadaslar.bugune kadar korktum ameliyattan .uyanamamaktan filan. ama artik gozume cok batmaya basladi burnum. nefret etme derecesine geldim kendimden. esim yaptirmama karsi ama ben cok istiyorum. Adanada burun estetigi yaptiran arkadaslar bana bilgi verebilirmi.nerede yaptirdiniz ve fiyat ne kadar .hic bir sey bilmiyorum ve her doktorada guvenemem bu konuda. maddi olarakta cok yuksek.meblaya cikamam.tesekkur ederim.simdiden
Benim fikrimce gerek Yok ama taktıysan yaptırırsın çok iyi araştır doktorunu ne istediğini anlat korkma binlerce insan estetik oluyor

Merhaba benimde burnum seninki gibi kemerli,yaptırıp yaptirmamakta çok kararsız kalmıştım fakat kesin kararımı verdim yaptırıcam. Bunu bir ömür boyu kafama takacağıma olur kurtulurum diye düşünüyorum. Ben devlet hastanesinde yaptırıcam çok tuzlu olmuyor ve iyi doktorlar da var tabi araştırmak lazım biraz. Önemli olan doktor. Eğer Ankara'da yaşıyorsan alanında çok başarılı isimler var burada. Çoğu Özel klinik açmış ama görüşmek lazm dediğim gibi burnun yapısına ve yapılacak işlemlere göre fiyat belirleniyor
hayir ankarada yasamiyorum. bende sizin gibi dusundum hani omur boyu kafama takacagma yaptırım gitsin diye. ama esimi ikna etmekte zorlandim bugune kadar. zaten evlenmeden once hic takmıyordum burnumu.yani batmazdi gozume. bakalim ins iyi bir doktor buluruz kararimizdan donmeden

Şu an 3. Günümdeyüm benim burnum çok çok kötü olmasaydı yaptırmazdım asla çok zor bir süreç o kadar şiş ki şu an bişey yiyemiyorum ve hemen toparlanacak gibi de durmuyor. Aynaya bakmaya korkuyorum. Seninki gayet küçük kemere az dolgu yaptırsan güzel olacak gibi

Şu an 3. Günümdeyüm benim burnum çok çok kötü olmasaydı yaptırmazdım asla çok zor bir süreç o kadar şiş ki şu an bişey yiyemiyorum ve hemen toparlanacak gibi de durmuyor. Aynaya bakmaya korkuyorum. Seninki gayet küçük kemere az dolgu yaptırsan güzel olacak gibi

mesajını görünce kendimi hatırladım.bende 24 ocakta oldum ameliyat.20 günden fazla oldu.ilk 3-5 gün ölüm gibiydi.dehşet şiştim 3 günde 7 kilo verdim.hayatımın zor anlarıydı.bin kere pişman oldum niye bu kadar acı çektirdim kendime diye.ama gerekiyorduda.allahtan önceki burnum kötüydü de çektiğim acılara değdi :D
bende aynı sekilde burnum kötü olmasa yaptırmazdım kesinlikle.çevremde beni gören vazgeçti zaten.

şuan bademcik iltihaplanması yaşıyorum.dehşet sırt ağrısı boğaz ağrısı ateş baş ağrısı hepsi bir arada.ama ilk 3 gün çektiğim acıyla kıyaslayınca halime şükrediyorum şuan.
biraz sabret 4.günden itibaren hafiflemeye başlayacak.ben 11.gün dışarı cıkıp sinemaya gidip gezmiştim.sen belki daha önce toparlarsın ama 7 günü bir atlat yorma kendini.
geçmiş olsun canım

mesajını görünce kendimi hatırladım.bende 24 ocakta oldum ameliyat.20 günden fazla oldu.ilk 3-5 gün ölüm gibiydi.dehşet şiştim 3 günde 7 kilo verdim.hayatımın zor anlarıydı.bin kere pişman oldum niye bu kadar acı çektirdim kendime diye.ama gerekiyorduda.allahtan önceki burnum kötüydü de çektiğim acılara değdi :KK70:
bende aynı sekilde burnum kötü olmasa yaptırmazdım kesinlikle.çevremde beni gören vazgeçti zaten.

şuan bademcik iltihaplanması yaşıyorum.dehşet sırt ağrısı boğaz ağrısı ateş baş ağrısı hepsi bir arada.ama ilk 3 gün çektiğim acıyla kıyaslayınca halime şükrediyorum şuan.
biraz sabret 4.günden itibaren hafiflemeye başlayacak.ben 11.gün dışarı cıkıp sinemaya gidip gezmiştim.sen belki daha önce toparlarsın ama 7 günü bir atlat yorma kendini.
geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım senin resimleri gördüm eski burnun yine çok büyük değildi. Benimki çok büyüktü yaptırmak zorundaydım yoksa dedğin gibi çekilecek dert değil..sabrediyorum yarın 4. Gün yüzüm çok yanıyor arı sokmuş gibi dikişlerim yürürken acıyor. 3 gündür katı hiç bişey yemedim zaten zayıftım iyice kilo verdim ameliyat öncesi karar verme aşamasında da stresten 2 kilo vermiştim..off off

Back
X