Estetik güzeliyim lütfen biri akıl versin :(

Estetik mutlu ediyorsa ölçülü yapılmalı ama sizin gibi yapılınca da estetik güzeliyim diye kaygı verecekse yapılmamalı..İlk duruma üzülmek daha mantıklı..Yani yeterinde güzel olmama fikrine..

Yüzüm full estetik, vücudumda da bir numara yok, güzel olan her yerim estetik yani. Ailede o kadar güzel kadınlar var ki... Bense çok çirkindim ama estetikle yüzümü toparladım şimdi güzel bir yüzüm var. Ama biliyorum ki birçok insan eski halimi görünce beni pek de beğenmemeye başlayacak, bunu da saklayamam sonuçta. Ben çok önemsiyorum beğenilmeyi birilerinin bana hayran kalmasını... Ama çok ezik hissediyorum. Sizce doğal güzellik ne kadar önemli? Ve göğüslerimin olmayışı da beni çok yıpratıyor yani bari onlar olsaydı.. Şimdi onları da yaptırsam tek uzvum kalmayacak doğal :KK43: Hadi onu geçtim dokununca anlaşılması beni rahatsız ediyor. Benzer dertlerden muzdarip birileri var mı burda dertleşecek? Sizce estetik güzeli olduğum için çok sıkıntı yaşayacak mıyım ilerde sevgililerim benden soğuyacak mı?
Her hayatına girene kendini anlatmak zorunda değilsin bence. Sormadıkları sürece söyleme. Yüzümün her tarafı estetik demişsin yaşın kaç bilmiyorum ama yüzde yapılacak çok bir şey de yok. Burnun estetiktir. Olmayan yok şimdi. Göz altında varsa morluk onlar. Elmacın kemiklerinde belki dolgu, dudağında dolgu vardır. Yüz diyince aklıma gelenler bunlar. Bunlarda seni %100 değiştirmez. Ufak tefek oynamalar. Herkese baştan sona saymak zorunda değilsin bence

Valla aklima yabanci ulkedeki olay geldi
Adam cocuklari cirkin olunca cocuklara dna yaptirmis onun cikmis bu sefer anneye yapilmis onun cikmis ee bu cocuklar kime benziyor :)))meyrim anne hep estetikle degismis taninmiyicak sekilde adam bosamiz bida tazminat davasi acmis:)gulmu aglami bilemedim
Neyse girgir bi yana bende estetige luzumlu bolgelerde karsi degilim diste burunda iyi oluyor diger yerdede mutsussa neden olmasin

Ama gecen bi dudagin vakasinda yahu okadar guzel kiz dudakta sorun yok ne o balon gibi boyle sacma dokunuslar bozuyor goruntuyu
Sen istersen psikolojik destekte alki uzuntun ilerlemesin zaten yapildi artik gerek yok uzulmeye

:KK76: Ne kadar iyi bir cerrah olursa olsun estetik bir yerden sonra kendini çok belli ediyor ve çok yapay duruyor. İlla ki anlaşılıyor. O yüzden ben pek sevmiyorum.

Başkasının ne düşündüğü önemli değil. Şu an aynaya baktığında kendini güzel buluyorsan hiç bir sorun yok.

Zaten yapmaya yapmiş bunca aciyi eziyeti cekmissiniz ama hâlâ ozguven eksikligi mevcut.. Pskolojik destek almakla baslayin sizi herseyinizle oldugunuz gibi kabul eden bir adamla karsilasir ve mutlu olursunuz umarim..

Yüzüm full estetik, vücudumda da bir numara yok, güzel olan her yerim estetik yani. Ailede o kadar güzel kadınlar var ki... Bense çok çirkindim ama estetikle yüzümü toparladım şimdi güzel bir yüzüm var. Ama biliyorum ki birçok insan eski halimi görünce beni pek de beğenmemeye başlayacak, bunu da saklayamam sonuçta. Ben çok önemsiyorum beğenilmeyi birilerinin bana hayran kalmasını... Ama çok ezik hissediyorum. Sizce doğal güzellik ne kadar önemli? Ve göğüslerimin olmayışı da beni çok yıpratıyor yani bari onlar olsaydı.. Şimdi onları da yaptırsam tek uzvum kalmayacak doğal :KK43: Hadi onu geçtim dokununca anlaşılması beni rahatsız ediyor. Benzer dertlerden muzdarip birileri var mı burda dertleşecek? Sizce estetik güzeli olduğum için çok sıkıntı yaşayacak mıyım ilerde sevgililerim benden soğuyacak mı?
Profilinizde eğer doğruysa yaş bilginiz, 18 yaşında nasıl bu kadar çok estetik ameliyat geçirmiş olabiliyorsunuz, ilginç doğrusu yani şu an 18 yaşında olduğunuza ve yüzünüze bir kaç estetik yapıldığını söylediğinize göre bir kaç sene önceden bu operasyonlar başlamış olmalı ki bu da inanılır gibi değil :D Bu arada ''sevgililerim'' derken baştan belirlemişsiniz hayatınıza girecek kişilerin kalıcı olmayacağını bu da ilginç :D

sen daha 18 yaşındasın Allah bilir güzeldin ama ergenlik düşünceleriyle kendini çirkin görüp full estetik yaptırıdın neyse sağlık olsun bırak göğüslerin doğal kalsın bence.

bana konu çok saçma geldi. o kadar estetik yaptırmadan önce bilmiyor muydu ki bunları estetik güzeli olmanın ne demek olduğu. sanki fake konu gibi .

Keşke yardım edin deseydin ameliyat olmadan önce biz sana o zaman da anlatirdik kişinin esas güzelliğinin içinde, aklında,kalbinde ve davranışlarında olduğunu...

Eğer ki dolgu,botoks gibi uygulamalar ise onlar zaten geçici tekrar yaptırmazsin.

Göğüslerinle ilgili de bir şey diyemem. Senin bedenin senin kararın.

Dünya güzeli olsan da soğur bu mendeburlar, onlar için bir şey yapma, yapacaksan kendin için yap. Göğüslere operasyona gerek yok, mucizevi sütyenler dolu.
Sütyeni çıkarınca etkisi geçiyor ama.. Estetik zaten kişinin dışarıya güzel görünmek için değil kendi için yapılıyor.

Sütyeni çıkarınca etkisi geçiyor ama.. Estetik zaten kişinin dışarıya güzel görünmek için değil kendi için yapılıyor.

Kendisi için yapıyorsa yapsın zaten, konuyu takip etmedim , konuyu açarken gelecekteki sevgilileri ne düşünür onu dert ediyordu.

Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap bence. Estetiği bilinçli ve sağlıklı olarak yaptırmanı öneririm. Onun dışında güzel olmak sadece dış görünümle alakalı değildir. Karakterin ve güzelliğin aynı oranda olursa en güzel sen olursun. Bunu başarmanı dilerim...

bir kuzenim var oda sizinle ayni durumda
burnunu yaptirirken benim resmimi goturup bundan istiyorum demisti
simdi hamile olunca benim burnumda hafif bir sisme buyume oldu beni gorunce soyledigi oh kiskandigim burnun kocaman olmus canima degsin dedi. degisik bir psikoloji sanirim bu durum ama bence bunu aşın belki sizinde kaderiniz onlardan güzeldir ne bileyim mutlaka daha güzel bir yaniniz vardir inanin insanin karakteri dıs gorunusunden cok cok adaha onemli.

Hadi estetik yaptirmissin bisey diyemem allahla senin aranda ama rabbinin sana görmesi için göz yurumen icin ayak verdigine sukretmiyorsunda neden sikayet ediyorsun . Hic mi cevrene bakipta şukurler olsun demedin.

Karşımızda 18 yaşında genç bir kız var.O yaşların vermiş oldugu geçici düşüncelerle kendini çirkin hissedip operasyonlar geçirmiş.Şuna eminimki sen güzel bir kızssın K klapaucius şimdi daha da güzel olmuşsundur.

Back
X