estetik için para biriktirmek

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
Merhaba kızlar kafama çok taktığım bir sorunum var.Sağlık en önemlisi tabi ki şükürler olsun sağlığım yerimde fakat göğüslerimin küçük olması özgüvenimi fena halde sarsıyor.Yaklaşık 3 senedir doğal büyütme yöntemlerini denemekteyim fakat bir işe yaramadılar.Şu an param olsa şu an gider yaptırırım ama parasız yapılmıyo estetik tabi k Annemlede hep paylaşıyorum sorunumu ama şu an silikona tak diye 8 bin lira civarı vericek durumumuz yok.Gerçekten fiyatları çok fazla ama ben böyle mutlu olamıyorum kızlar ya yok yani gözüm hep orda..Yazın boştayım gidiyim çalışiyim diyorum ama ne kadar biriktirebilicem ki illa ki başka masraflarda çıkıcak falan filan hem zaten hazırlıktaydım bu sene daha bölümüme geçmedim nerden nasıl bir iş bulucam.kafam çok karışık sizlerden sadece fikir almak istiyorum...bu parayı nasıl biriktirebilirim..

ben hem okuyorum hem çalışıyorum canım sen yeterki çalışmak iste arkadaşlarından çalışan varsa onlar sana kolaylıkla bulabilir banada arkadaşım bulmuştu işimi elbet birikir para

çalışıp biriktieebilirsin ama ben kendi şahsi fikrimi belirteyim silikonlu göğüsleri hoş bulmuyorum . yani erkek değilim bulsam ne olck bulmasam ne olcak ama ne bileyim doğalı daha güzel . küçükde olsa daha iyidir bence . zaten evlenip hamile kalınca büyüyüyor . o yüzden bu kadar takma kafana ..

kıyafetlerin bile görüntüsünü bozuyo küçük göğüs üstelik sürekli destekli takmaktan çok sıkıldım...hem o evlenip çocuk yapınca olayı herkeste aynı olmuyo bazılarının daha bile küçülüyo..zaten 10 sene sonra çocuk yaparsam belki büyür ihtimali çokta dikkate alınıcak bi ihtimal değil benim için.

8bin çok ya. Daha ucuza yapan yerler var. İyice araştır. Üniversite hastanelerine de bak. Uygun bi şey bulursun. Ben de silikon için para biriktiricem inşallah. Küçük göğüs hiç güzel değil.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

aynı sorundan muzdaribim...
göğüsleri bizim kadar küçük olmayan bayanların bizi anlamaması..ne acı..
kimse keyfinden gidip silikon taktırmıyor kanımca...(estetiği takıntı haline getirmiş kişiler hariç)

bizimki birazda mecburiyetten..

bayadır araştırıyorum ortalama fiyat 7-8 İstanbulda canım ama daha ucuza bulmak isterim tab ki..:/ sen nasıl biriktiriceksin canım çalışıyomusun?bencede hiç güzel değil bir kadının başına gelebilicek en büyük dramlardan birisi

aynen bende meraklı değilim şu öğrenci halimle böyle büyük rakamları estetiğe yatırmaya... ki hiç başka yerime estetik düşünmedim bugüne kadar bu olay tamamen mecburiyet çünkü bu bir eksiklik maalesef ki.. bir organın eksik gibi bişey..

benim çalıştığım yerde bir kız vaar . 75 takıyormuş çocuk doğurdu şimdi 85 . bilmem öle dedi büyümüş yani ..

evet canım ben de evlenmeden önce hep goğuslermden sıkayetcıydm duşun 75 bıle cok genıstı sılıkonlu halı bıle desteklı sılıkonlu sutyenı bıle doldurmuyodu yok gıbı bı seydı bana evlendikten sonra buyur yok çocuktan sonra buyur falan dedıler hepsı hav cıva ınan daha kuçuldu yahu esımden utanıyodum hos kendısı Allah razı olsun benı üzecek bı soz davranış gormedım ama ben tabı takıyodum 2 çocuk doğdum yok tık yok ben artık cıdden kafayı taktım ve psıkolojım bozuldu esımden uzaklaştım esım karsı olmasına rağmen benım durumumu görünce razıoldu amelıyata ben hem sılıkon hem de genıtal estetık yaptırdım toplam 4 bım tl verdım ıyıkıde olmuşum cok mutluyum ve kendımı kadın gıbı hıssettm hayatımda ılk defa esımden utanmadım ve sılıkonsuz sutyen takmanın zevkını yasadım

siz iki ameliyatı birden 4000 ne nerde oldunuz?
şuan memnunmusunuz peki genital estetikte çok şikayetçi olanlar vardı burda..
birde silikonun anlaşılır durumu nasıl oldu sizde kaç aylıkken normalleştiler..

canım çok sevindim senin adına mutsuz olmaktan 100 kat iydir estetik olmak:) çokta uygun fiyata olmuşsun nerde oldun?

kızlar demin annemle tekrar konuştum istersen babanla konuşalım kredi çekeriz dedi ama babam ne tepki verir sizce ? bence hoş karşılamaz annemde emin olamıyo izin fikirler nedir?

canım küçük derken ne kadar küçük? mesela a cup mı?

o kadar çok küçük olan kadın var ki bir tek sen değilsin böyle özgüvenini sarsmasına izin verme.

hollywood ünlülerinin bile çoğununki öyle büyük değil elbette çok dert ediyorsan yaptır ama iş hayatına atılmayı bekleyebilirsin.

ben çok küçük olmadığı sürece doğallıktan yanayım neticede ameliyat bu bilmiyorum beni korkutuyor.

ama illa yaptırıcam diyorsan yazın 3 ay boyunca mağazalarda falan çalışabilirsin.

kızlar demin annemle tekrar konuştum istersen babanla konuşalım kredi çekeriz dedi ama babam ne tepki verir sizce ? bence hoş karşılamaz annemde emin olamıyo izin fikirler nedir?

Tatlim benim hem goguslerim kucuk hem de ikisi arasinda beden farki var benimki daha vahim yani biri 75 biri 80 ben de ergenlikte buyur sandim baktim buyumedi.Ben de dusunuyorum estetik.Yaptirmisken ikisi de 85 olsun diyorum.Bence babani zora sokma.Bi kac sne de birikir o para.Haline sukret en azindan benim gogusler gibi dengesiz degil esit :)

Canım kaç bedensin ki? Benim de küçüktür genelde 75 ama bu aralar 80 almaya başladım. Yine de küçük. Ben de en azından 85 falan olmasını isterdim ama yine de kendimle barışığım estetiği aklımdan bile geçirmedim. Eğer estetiği kafama koysam -şu an değil tabi ki 8000 tl yi biriktirmem 4 yılımı falan alır öğrenci halimle- çalışma hayatına geçince yaptırabilirim ama hiç düşünmedim. Bence çok yapay oluyor kimse anlamasa bile sen biliyorsun onun gerçek olmadığını.. Estetiğe hep bu gözle baktım ben.. Bilemiyorum, evet bazı insanlara çok yakışıyor bambaşka bir hale bürünüyorlar estetikle ama onun gerçek olmadığını biliyoruz. Ne biliyim bence gereksiz. İnsan kendini olduğu gibi sevmeli. Bence yaptırmamalısın...

Ha eğer ben yaptırıcam kafama koydum diyorsan da, alanın ne bilmiyorum ama özel ders verebilirsin ben bu şekilde 3-5 bişeyler kazanıyorum. Çeviri yapabilirsin yabanci dilin varsa bu şekilde de biraz kazanıyorum işte ama günlük harcamalara gidiyor bu paralar. Eğer kredi alıyorsan sigortalı bir işte çalışamıyorsun malesef Ama mesela bir hukuk bürosu veya o tarz bürolarda sekreterlik tarzı bişey bulabilirsin belki bilemiyorum ama yine sigorta yaparlar.. 8000 tl yi çalışarak biriktirmek zor öğrenci haliyle.. Ailenin imkanı varsa bir kısmını onlardan isteyebilirsin 2-3 binlik kısmını çalışarak biriktirebilirsin diye düşünüyorum çünkü anladığım kadarıyla bu senin için acil bir durum. Yoksa çalışarak da elbette 8 bin lira biriktirirsin ama birkaç yılını alabilir.

Son düzenleme:

Bence babanizla simdilik paylasmayin anladigim kadarıyla yasiniz küçük kestirip atarsa bu konuyu bir daha acmaniz daha da zorlasir ve size bir dert daha eklenmiş olur..

Devlet hastanelerinde siraya gore herhalde ve daha ucuz buralara adinizi yazdirabilirsiniz.. Ayrıca calisip para biriktirmeniz babanizi ikna etmekte çok büyük rol oynayabilir çaba sarf ettiğinizi görünce belki anlayabilir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bedenimi bile bilmiyorum yıllardır südyen almıyorum güzel güzel südyenler alıcağım günleri bekliyorum eskilerle idare ediyorum şimdilik onlarında hepsinin bedeni başka canım bi tane 75b var birisi 80b ydi galba bedenlerden anlamıyorum ama yatınca dümdüz olan cinsten işte benimkiler

kredi alıyorum ne yani şimdi çalışamıycakmıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…