estetik için para biriktirmek

haklısın canım ya bir şekilde halledicez hem daha uygun fiyatlarada bulabilirim sıkı bir araştırmayla çok sağol sende en kısa zamanda yaptırırsın inşallah :)

Ben hiç göğsüm yok demedim ki? küçük işte daha ne olsun 75a mı olması lazım küçük demek için

niye gerildiğinize anlam veremedim ama abarttığınızı düşünüyorum.küçük demek için illa a kup olması gerekmiyo, bu kadar abartılması için a kap olması gerekiyo.demek istediğim bu.

Dediğinizde haklısınız ama benim Charlize Theron örneği vererek demeye çalıştığım şey küçük göğüslü olmanız sizi çirkin yapmaz,güzellik bir bütündürdü.Ve benim karşı çıktığım şey silikondan ziyade 'Göğsün ne kadar büyükse o kadar kadınsısın'anlayışıydı.Yani bence kendinizi önce bu anlayıştan kurtarın,küçük göğüslü olmanızın kendi bedeninize duyduğunuz sevgiyi azaltmasına izin vermeyin,bunu bir kusur olarak görmeyin.Sonra eğer istiyorsanız silikon taktırabilirsiniz elbet,sizin kendi bedeninize yapmak istediğiniz şeye benim karışmak haddime düşmez.Ben yalnızca bu sitede görüp rahatsız olduğum kimi kadınların'Büyük memeli kadınlar daha seksidir,daha güzeldir kızlar kendinizi kandırmayın,ben sizden daha seksiyim,benimkiler kocaman,roket gibi'şeklinde yorumlarına binaenaleyh o yorumu yazdım.-başka topiclerde var bu kadınlardan bolca ve kendilerini ne kadar küçük düşürdüklerinin farkında bile değiller-Yani başkalarının hele ki kadınların sizin bedeniniz üstüne yorumlarına aldırış etmeyindi benim tavsiyem.Elbette istediğinizi yapabilirsiniz bedeninize.

Son düzenleme:
Canım konuyu estetik bölümüne açsaydın daha bilgilendirici cevaplar alabilirdin. Çünkü bu dertten muzdarip olmayan bayanların çoğu önyargılı davranıyor. Küçük göğüs deyince göğsü olan bayanlar bizimkileri gözlerinde canlandıramıyorlar ne kadar ufak diye, az da olsa vardır diye düşünüyorlar. Benim göğüs ucu çevresi ve göğüs altı çevresi arasında sadece 2 cmlik bir fark var. Yıllardır ben de bu konuda hep mutsuzdum ama kararımı verdim ameliyat olacağım. Belki bu sene belki diğer sene Allah izin verirse..

Bugüne kadar bu forumda gördüğüm en zeka akan en mantıklı en beğendiğim yorum bu ...

evet mağazası yok..magic form daha uygun hangisini sipariş versem diye düşünüyorum..daha pahalı olan dahamı iyidir ?
neredeyse yarı yarıya..

niye gerildiğinize anlam veremedim ama abarttığınızı düşünüyorum.küçük demek için illa a kup olması gerekmiyo, bu kadar abartılması için a kap olması gerekiyo.demek istediğim bu.

yok canım niye geriliyim bayağı küçük işte yoksa niye bu kadar istiyim ki.

tabi ki hemcinslerine böyle saldıran insanları kınıyorum.Erkekler yetmezmiş gibi bide bunlar çıktı.Güzellik benim için göğüsten çok öte bişey bu kadar çocukça düşünücek birisi değilim estetik yaptırma heveslisi hiç değilim gerek olmasa asla istemem.

estetik bazılarımızda gerçekten gerekli..bunu düz olmayan biri kolay kolay anlamaz..benim albüme bakabildinizmi?
bu arada babanıza krediden bahsederken ne diceksiniz ben burda 3000 ne yaptıranıda gördüm çokta güzel olmuşlardı..
sanki fiyat yüksek olunca daha iyi sonuç alınır gibi geliyor ama kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum

İnşallah canım Allah isteyen herkese nasib etsin.. Yaşamayan anlamaz valla ne diyim.Benimde avcumu doldurucak kadar var işte çocuk memesi gibi duruyo Allah başka dert vermesin tabi gün gelir bu halimizi ararız ama bu isteği engelleyemiyeceğimize göre yaptırmak en mantıklısı biz artık kararımızı vermişiz geriye tek sorun doğru zamanı beklemek oluyo bakalım hayırlısı

hhayır canım profilinden mi bakıcam? aslında 3000 civarı bulsam süper olur vallahi.Annem bu üzgün halimden ötürü hani söyliyelim falan dedi ama ben kabul etmedim şimdilik sonuçta insan babasına memem küçük nasıl derki

Çok güzel yazmışsınız ben de böyle düşünüyorum. Tamamen kapitalist sistemin olayı bu.

Konuya gelince benim de çok küçük göğüslerim , varla yok arası. Arada masaj yaptığımda iyi geldiğini fark ediyorum ama uğraşmıyorum. Açıkcası çok da önemli bulmuyorum. Biraz daha olsa en azından var diyebilcek kadar sevinirdim tabi ama napalım sağlık olsun :)

profilimde evet arkadaş olanlara görünüyor

yok canım niye geriliyim bayağı küçük işte yoksa niye bu kadar istiyim ki.

simdi anladim canim.beden ifade edisinden falan abarttigini dusundum.bazilari daha uygun fiyata yaptirabilecegi soylemis ama bunu yaptirirken maliyeti dusunulmeden karr verilmeli bence.insan bedeni bu sirf ucuz diye gittigin doktordan cok buyuk zararlar gorebilirsin.estetik goreceli bisey bu yuzden senin beklentilerini en iyi karsilayacak olan doktora gitmen gerek.para mevzusunda da baban sicak bakmazsa eger onumuz yaz zaten rahat bi sekilde calisabilirsin.annenin destekci olmasi cok guzel bisey.magazalarda calismayi dusunebilirsin.okulla birlikte marketlerde tanitim yapan standlarda calisan arkadaslae varmis burda cok bahsediliyo onu dusunebilirsin.parttime isten cok yazin 3 aylik zaman diliminde tum gun calisarak daha rahat biriktirirsin diye dusunuyorum.hersey istedigin gibi olur insallah :)

çok teşekkürler canım tavsiyelerin için ..inşallah :)

evet baktım canım.Seninkilerin şekli çok güzel sanki büyük olcakmışta olmamış gibi silikona çok uygun cidden.Benimkiler böyle geniş değil daha sarkık duruyo bide.

büyük olacakmışta olmamış gibi..dış çizgiler var ama içi boş..napalım bizede böylesi kısmetmiş...

siz iki ameliyatı birden 4000 ne nerde oldunuz?
şuan memnunmusunuz peki genital estetikte çok şikayetçi olanlar vardı burda..
birde silikonun anlaşılır durumu nasıl oldu sizde kaç aylıkken normalleştiler..
canm malatyada oldum Alman hastanesınde hayır memnunum şikaetcı degılım asla goğuslaer tam 1 seneye kadar normal halını alıyolar önceden 75 i doldurmuyodu sılıkonlu sutyenı bıle doldurmuyodu sımdı sılıkonsuz sutyende 90 b takıyorum

göğüs dişiliğin simgelerinden canım....

çaresi varken neden bir bayan yaptırmasın bunu....

bakmayın kimin ne dediğine....

bazen 85/C beni zorladığında kendime kızıyorum.... insanlar bu ölçüye ulaşmak için para veriyor, acı çekiyor diyorum...

takmayın kimseyi, doğru bildiğiniz yolda ilerleyin...

Allahım bende küçültmek için egzersizler falan yapıyorum. Dolgun göğüslerim var ve her istediğimi dikkat çektiği için giyemiyorum. Herkes olmayanı istiyor galiba Destekli taktığında nasıl duruyor peki?
Bence takma kafana çeşit çeşit rengarenk iç çamaşırı giyebilirsin. Ablamında küçük ve bir ton iç çamaşırı var bende çok özeniyorum. Çünkü ben belli kalıplarda giyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…