- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
bayadır araştırıyorum ortalama fiyat 7-8 İstanbulda canım ama daha ucuza bulmak isterim tab ki..:/ sen nasıl biriktiriceksin canım çalışıyomusun?bencede hiç güzel değil bir kadının başına gelebilicek en büyük dramlardan birisi
Merhaba kızlar kafama çok taktığım bir sorunum var.Sağlık en önemlisi tabi ki şükürler olsun sağlığım yerimde fakat göğüslerimin küçük olması özgüvenimi fena halde sarsıyor.Yaklaşık 3 senedir doğal büyütme yöntemlerini denemekteyim fakat bir işe yaramadılar.Şu an param olsa şu an gider yaptırırım ama parasız yapılmıyo estetik tabi kAnnemlede hep paylaşıyorum sorunumu ama şu an silikona tak diye 8 bin lira civarı vericek durumumuz yok.Gerçekten fiyatları çok fazla ama ben böyle mutlu olamıyorum kızlar ya yok yani gözüm hep orda..Yazın boştayım gidiyim çalışiyim diyorum ama ne kadar biriktirebilicem ki illa ki başka masraflarda çıkıcak falan filan hem zaten hazırlıktaydım bu sene daha bölümüme geçmedim nerden nasıl bir iş bulucam.kafam çok karışık sizlerden sadece fikir almak istiyorum...bu parayı nasıl biriktirebilirim..
Bebek emzirmen gerektiginde ne yapacaksin..
kredi alıyorum ne yani şimdi çalışamıycakmıyım ben
kredi alıyorum ne yani şimdi çalışamıycakmıyım ben
Merhaba kızlar kafama çok taktığım bir sorunum var.Sağlık en önemlisi tabi ki şükürler olsun sağlığım yerimde fakat göğüslerimin küçük olması özgüvenimi fena halde sarsıyor.Yaklaşık 3 senedir doğal büyütme yöntemlerini denemekteyim fakat bir işe yaramadılar.Şu an param olsa şu an gider yaptırırım ama parasız yapılmıyo estetik tabi kAnnemlede hep paylaşıyorum sorunumu ama şu an silikona tak diye 8 bin lira civarı vericek durumumuz yok.Gerçekten fiyatları çok fazla ama ben böyle mutlu olamıyorum kızlar ya yok yani gözüm hep orda..Yazın boştayım gidiyim çalışiyim diyorum ama ne kadar biriktirebilicem ki illa ki başka masraflarda çıkıcak falan filan hem zaten hazırlıktaydım bu sene daha bölümüme geçmedim nerden nasıl bir iş bulucam.kafam çok karışık sizlerden sadece fikir almak istiyorum...bu parayı nasıl biriktirebilirim..
bende 75 b kullaniyorum.sen boyle yazdikca bi garip oldum.benimde sanki hic gogsum yokmus gibi hissettim.bende kucuk buluyorum goguslerimi evet ama o kadarda kucuk degiller yani.bi avuc varlar yine.acaba dolgulu falan mi kullaniyosun.cunku abarttigin kadar kucuk oldugunu dusunmuyorum.
babana acip onun karsilamasi en mantiklisi aslinda boyle biseyi onaylarsa eger cok iyi olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ameliyat sürecine kadar sana sutyen önermek isterim eminim kendini daha iyi hissedeceksin...
Bu linktekiler jel dolgulu asla sert değil kalip gibi değil elinle dokunduğunda dahi hareket ediyor bildiğimiz jel var dolgu yerinde...
Asla rahatsız etmiyor yatarken dahi agri hissetmiyorsun... Hani birine sarilirsin da asidi dolguluysa sertlik hissedersin bunda kesinlikle göğüs gibi yumuşak bir durum var:) fiyati pahali ancak formu bozulmuyor... Başka markalara da bakabilirsin.. bir sure seni iyi hissettirir belki
http://www.lasenza.com.tr/sutyen/3seviye-destek-yogun-jel-destek-c-138
Umarim link vermek yasak değildir...
Bedeni belirten sayılar değil harfler.Sizin göğsünüz de B beden ve minyonsanız,zayıfsanız orta boy kabul ediliyor.Anladığım kadarıyla da öylesiniz çünkü sırtınız 75 beden.
la senzada kendi bedenimi hesaplayamıyorum ben..göğüslerim çok küçük alttan 71 üstten 80 cm..
normalde dolgulu 75 beden bile tam olmaz..
sizce ordaki hesaba göre bedenim kaç ben nasıl sipariş verebilirim..
bedenin 34A kap canım.
bedeni harflerin belirttiğini biliyorum zaten.yazdımda b kap olduğumu.destek seviyemde 2 üstelik.minyon değilim.belim ve üstü incedir ama omuzlarım kalıplıdır.boyum 1.67 kilom 64.balık etli sayılırım yani zayıfta değilim.göğüslerim dışardan bakıldığında normal sayılır evet ama sütyeni çıkardığımda küçük gorunuyolar.yinede bi avuç varlar.
teşekkür ederim..)
siz jel dolgulu sutyen kullandınızmı evet biraz pahalı ama daha iyi duruyorsa önerirmisiniz?
la senzada kendi bedenimi hesaplayamıyorum ben..göğüslerim çok küçük alttan 71 üstten 80 cm..
normalde dolgulu 75 beden bile tam olmaz..
sizce ordaki hesaba göre bedenim kaç ben nasıl sipariş verebilirim..
Ya benim bildiğim aslolan belinizin üstünün yani göğüs bölgenizin genişiliği,sizinde o bölgeniz inceyse B beden normal bence,ama balık etli olduğunuz için küçük geliyordur belkide.Yani omuz genişliğini takmayın bence.
Kendini göğsün ufak diye daha az kadınsı,daha az güzel,daha az çekici hissetmen yanlış bence.Bu büyük göğüs sevdası medyanın son 40 yılda falan bize aşıladığı bir şey.Son yıllarda medyayla,estetik endüstrisi el ele verdiler ve sözüm ona 'ideal bir kadın imajı'yarattılar.Bacaklar şöyle,popo şöyle,kalçalar şöyle,bel şöyle,meme şöyle.Ve kadın memesine dair gerçeklik algısı değiştirildi.Eskiden orta boy kabul edilen meme ölçüleri günümüzde küçük kabul edilir oldu.Cinselliği silikonlu kadınların yer aldığı p.rno filmlerden öğrenen genç erkeklerin de 'kadın bedeni' algısı bozuldu.Kadınlar vücutlarından nefret eder hale getirildi.Bedeniyle ilgili özgüveni düşük,kendinde olmayanı düşleyen,hep kendini başka kadınlarla kıyaslayan,hayatta sevilmenin,mutlu olmanın tek yolunun odadaki en güzel kadın olmaktan geçtiği düşüncesi kafasına sokulmuş kadınlar yaratıldı.Son yıllarda özellikle photoshopla,air brushla,bilimum makyaj hilesi ve estetikle gerçek hayatta var olmayan kadınlar yaratıldı ve ideal diye insanların önüne sunuldu.Kadın dergilerine bir açıp bakın:Sağ sayfasında muhteşem hokka burunlu(!),güzelce phoshoplanmış bir kadın sol sayfasında da estetik cerrahı reklamı.Danışıklı dövüş anlayacağınız.Güzel burun algımız bile bozuldu.Burnu hokka gibi minicik ve dar olmayan her burnu çirkin kabul eder olduk,yüze yakışıp yakışmadığına bakmadan.Peki eskiden kadınların memeleri devasa mıydı da silikon diye bir şey olmamasına rağmen o kadar şair,yazar,ya da herhangi bir meslekten erkekler kadınlar uğruna o kadar şiir,roman,aşk mektubu yazdılar?Dünya'da esmer olup güzel olan da var,sarışın olup olan da,kısa,uzun,iri memeli,küçük memeli birçok güzel kadın var.Al mesela Keira Knightley,Natalie Portman,Kate Hudson,Charlize Theron,Audrey Hebburn,Katie Holmes...Bu kadınların hepsi ufak göğüslü hepsi de seks sembolü kabul ediliyor,milyonlarca erkek ve kadın tarafından beğeniliyor.Güzelliği ,çekiciliği belirli kalıplar içine sokmak yanlış bence.İçimizde Pamela Anderson'ı ya da Nadide Sultan'ı Charlize Theron'dan güzel ya da çekici bulan var mı?Gerçek hayatta da yalnızca cinselliği de,kadınları da yalnızca p.ornolarda,ya da ucuz Hollywood gençlik filmlerinden öğrenen;bütün sosyal hayatı bilgisayar başında olmak olan,kadınlardan anlamayan ve onları seks objesi olarak gören erkekler kadında sadece memeye bakar.Onun haricindeki erkekler için kadın bir bütündür;gözleri,kaşları,kirpikleri,gülüşü,oturuşu,elleri,memesi,zekası,ses tonuyla.Bunu da sana kendi vücuduna göre memesi iri sayılabilecek bir kadın olarak söylüyorum,sana şu anda meme ölçütün nedeniyle kendini kötü hissettiren etkenler bana da geçmişte boyumla ilgili kendimi kötü hissettirmişti.Yani bunun bir sınırı yok.
bende 75 b kullaniyorum.sen boyle yazdikca bi garip oldum.benimde sanki hic gogsum yokmus gibi hissettim.bende kucuk buluyorum goguslerimi evet ama o kadarda kucuk degiller yani.bi avuc varlar yine.acaba dolgulu falan mi kullaniyosun.cunku abarttigin kadar kucuk oldugunu dusunmuyorum.
babana acip onun karsilamasi en mantiklisi aslinda boyle biseyi onaylarsa eger cok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?