- 26 Kasım 2020
- 371
- -222
- 48
- 25
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
-
Allah şifanızı versinYapay zeka ya burun,dudak, göz estetiği yaptırdım en fazla normal oluyor.
Eki Görüntüle 3601743
Ben nasıl evleneceğim akademisyen olma yolunda ilerliyorum mesleğime bakan erkek olmazmi?
Valla Kızlarsoruyorda sordum begenmediler.Güzellik tanımın ne
Ortak güzellik anlayışı diye bir şey mümkün değilValla Kızlarsoruyorda sordum begenmediler.
Psikiyatriste gidiyorum zaten ama bence dış görünüşle ilgisi var erkekler guzel kadın ister.Yani sizce tüm kocası sevgilisi olan kadınlar şu yukarıdaki kızdan daha güzel olduğu için mi sevgilileri kocaları var?
Bir durun düşünün belki bunlarla alakası yoktur diye düz mantık. Bence estetik yaptırmaya değil psikiyatriye gidin. Çok samimiyim.
Mümkün değil ama kimse beğenmiyor ki beni tüm dünya kalksin beni beğensin demiyorum.Ortak güzellik anlayışı diye bir şey mümkün değil
belki huyunuzu suyunuzu enerjinizi begenmiyorlardir?Mümkün değil ama kimse beğenmiyor ki beni tüm dünya kalksin beni beğensin demiyorum.
Tamam işte ilk etapta güzellik dikkatini çeker erkeğin ben ilk etapta eleniyorum zaden sorun orada tanışmak isteyen olmuyor.Evet guzellikle jadinlar dikkat ceker ama kalici olmalari, karkterleri ile alakali.
Sadece guzel oldugu icinse kimse sevgili olmaz veya evlenmez.
Simdi yas aldik,birazcik. Esimin saclari dokuldu. Ama ben artik disina hic bakmiyormusum onu farkettim.
Beni tanımayan erkek huyunu enerjimi nereden bilecek.belki huyunuzu suyunuzu enerjinizi begenmiyorlardir?
Ben zaten sadece güzelliği kastetmiyorum tanışmak isteyen olsa belki huyunu çok sevecek...Evet guzellikle jadinlar dikkat ceker ama kalici olmalari, karkterleri ile alakali.
Sadece guzel oldugu icinse kimse sevgili olmaz veya evlenmez.
Simdi yas aldik,birazcik. Esimin saclari dokuldu. Ama ben artik disina hic bakmiyormusum onu farkettim.
Yani şaka sandım ilk okurkenYapay zeka ya burun,dudak, göz estetiği yaptırdım en fazla normal oluyor.
Eki Görüntüle 3601743
Ben nasıl evleneceğim akademisyen olma yolunda ilerliyorum mesleğime bakan erkek olmazmi?
Tamam işte ilk etapta güzellik dikkatini çeker erkeğin ben ilk etapta eleniyorum zaden sorun orada tanışmak isteyen olmuyor.
Yani yukarıdaki yapay zeka cizimi guzrl. Siz nasilsiniz bilemem ama insanlarin cekim gucu oldugunu dusunuyorum cok guzel degil, cok bakimli kadin var benim icin.Ben zaten sadece güzelliği kastetmiyorum tanışmak isteyen olsa belki huyunu çok sevecek...
Ama yok kimse tanışmaya bile kalkmıyor ki.
Karakterimle sevdiririm kendimi ama dişimi begenmeyen adam içimi merak etmiyor sorun orada.
Tanismak isteyen olmuyor neden çünkü dişimi beğenmiyor.
Tanışsa sevecek belkide.
Evet konuştum bu durumu kilo ver dedi paran oluncada küçük dokunuslar yaptirirsin dedi her hafta gidiyorum psikologa psikiyatriste de gidiyorum.Terapistinle beden algi bozukluguyla ilgili konusuyor musun?
İngilizcen varsa izle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?