Estetik ile bile güzel olamıyorum

Psikiyatriste gidiyorum zaten ama bence dış görünüşle ilgisi var erkekler guzel kadın ister.

Evet guzellikle jadinlar dikkat ceker ama kalici olmalari, karkterleri ile alakali.

Sadece guzel oldugu icinse kimse sevgili olmaz veya evlenmez.

Simdi yas aldik,birazcik. Esimin saclari dokuldu. Ama ben artik disina hic bakmiyormusum onu farkettim.

Tamam işte ilk etapta güzellik dikkatini çeker erkeğin ben ilk etapta eleniyorum zaden sorun orada tanışmak isteyen olmuyor.

Ben zaten sadece güzelliği kastetmiyorum tanışmak isteyen olsa belki huyunu çok sevecek...
Ama yok kimse tanışmaya bile kalkmıyor ki.
Karakterimle sevdiririm kendimi ama dişimi begenmeyen adam içimi merak etmiyor sorun orada.
Tanismak isteyen olmuyor neden çünkü dişimi beğenmiyor.
Tanışsa sevecek belkide.

Yapay zeka ya burun,dudak, göz estetiği yaptırdım en fazla normal oluyor.

Eki Görüntüle 3601743

Ben nasıl evleneceğim akademisyen olma yolunda ilerliyorum mesleğime bakan erkek olmazmi?
Yani şaka sandım ilk okurken bu kadar özgüven problemi yaşıyorsanız zaten estetiğe de girmeyin derim. Ufacık bi yamukluk bile sizi depresyon a sokar, revizyon üstüne revizyon yaptırır perişan olursunuz. Sanki etraftaki erkeklerin hepsş Brad pitt de sizi beğenmiycek. Kendinize biraz değer verin. Emin olun doğru erkek sizin burnunuza kaşınıza gözünüze bakmaz. Çünkü estetikle belli yaşlara kadar kendimizi güzelleştiriyoruz, birde biyolojik saatimiz var. Engel olamayacağımız birşey ki buda yaşlılık. Kırışıklılar, selülitler, beyazlayan ve dökülen saçlar,yavaşlayan metabolizma. Dünyanın en güzel kadınına bile bakarsanız gençlik güzelliği kalmıyor. Böyle boş şeylerle uğraşmayın yapıyorsanız kendiniz için yapın.

Ben hep doğal kızları beğeniyorum çevremde kim ne estetik yaptırdıysa hepsinin tipleri değişti doğallık kadar güzel birşey yok herkesin ağzı burnu yüzü fiziği kendine güzel ve uyumlu estetik olupta güzelleşen çok nadir insanlar var onlarda genelde abartılı şekilde büyük burunlu olanlar kendinizle oynamak yerine sevmeyi deneseniz daha güzel olur

Tamam işte ilk etapta güzellik dikkatini çeker erkeğin ben ilk etapta eleniyorum zaden sorun orada tanışmak isteyen olmuyor.

Yani yukarıdaki yapay zeka cizimi guzrl. Siz nasilsiniz bilemem ama insanlarin cekim gucu oldugunu dusunuyorum cok guzel degil, cok bakimli kadin var benim icin.
O yuzden bunu kafaniza takmayin

Terapistinle beden algi bozukluguyla ilgili konusuyor musun?

İngilizcen varsa izle bence

Evet konuştum bu durumu kilo ver dedi paran oluncada küçük dokunuslar yaptirirsin dedi her hafta gidiyorum psikologa psikiyatriste de gidiyorum.
Meditasyon yapiyoruz karşılıkli Spora başladım 3 gündür devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…