Canım çok geçmiş olsun öncesi sonrası fotoğraf görebilirmiyim bu aml.düsünenlere çok faydası oluyor gözle görmek.rica etsem izlemeye alirmisin beni?Kizlar bugun 3. Gunun aml. Girdigim kilodan 2 kg fazla cikiyorum tartida sdvgili doktorum cok ilgili bayagi germis dedigine gore gobek deligimin 3 cm ustunden kesip dikmis siz hesaplayin gerisini yatarken hic agrim yok ayaga kalkarken kas agrim oluyo biraz daha hissediyorum direnlerin 1 i cikti 1 tane kaldi cikarken biraz acidi ama dayanilmaz bisi degil bugunluk bu kadar optum..
Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum arkadaşım çok geçmiş olsun kaç cm kesik oluyor ıcerden kaslarda dikiliyor ağrı olması çok normal.ben aml olmadım ama cok araştırıyorum.Kizlar aml.çiktim. ilk 3 saat şiddetli ağrilarim oldu. Sonra ağri kesicilerle azaldi. Korse çok geriyor ağritiyor. Dr. Pansuman için açtiğinda daha rahattim. Allahim kaçgün daha sürer böyle
Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum arkadaşım çok geçmiş olsun kaç cm kesik oluyor ıcerden kaslarda dikiliyor ağrı olması çok normal.ben aml olmadım ama cok araştırıyorum.
Fotoğraf görebilirmiyim benide izler misin rica etsem?
Sezeryan aml kadar bir saga bir sola ekleyin bende 2 cm kadarda dikey kesi var onuda niye yapti bilmiyorum
fotoğraf görebilmeniz için fotoğrafı olan kişinin sizi izlemeye alması gerekiyor. siz de foto koyarsanız beni de izlemeye alır mısınız acaba ?? ben daha olmadım ama harika ve aml. çok ihtiyacı olan göbişimin resmi var sadece. aml. olmayı isteyen ve sıra bekleyenlerdenimSezeryan aml kadar bir saga bir sola ekleyin bende 2 cm kadarda dikey kesi var onuda niye yapti bilmiyorum
Ben nasil fotograf koyabiliyorum buraya acaba bilemedim
Mavi rahat olun bi uyaniyorsunuz ki sihirli eller sizi degistirivermis sonuclar hakikaten guzel oluyor
Canim biraz kendime geleyim haftaya inşallah.Canım çok geçmiş olsun öncesi sonrası fotoğraf görebilirmiyim bu aml.düsünenlere çok faydası oluyor gözle görmek.rica etsem izlemeye alirmisin beni?
Canim şu sıkıntılı günlerimi atlatayim sonra.Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum arkadaşım çok geçmiş olsun kaç cm kesik oluyor ıcerden kaslarda dikiliyor ağrı olması çok normal.ben aml olmadım ama cok araştırıyorum.
Fotoğraf görebilirmiyim benide izler misin rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?