Hemen tartida eksi gormene cok sasirdim cunki vucudun odem doludur su an .. Belkide sende fazla odem olmadi sanslisin o haldeMerhabalar çok tesekkür ederim benim kas zarı altına konuldu protez sanırım o yüzden çok Ağrı'm olmadı göğüste yanlız yan taraf liposaksın oldugu için komple belim yan taraflar çürümüş durumda belden alınan yağlar yüze enjekte edildi yüzüm hem şiş hemde göz altım tamamen morarmış durumda Ağrı'm yok ama kamyon çarpmış gibiyim yüzüm vücudum mor doktorum bayagı yağ almıs sanırım 61 kilo ile ameliyata girdim protezle beraber 59 kiloydum sabah şaşırdım aslında zayıflamak için gitmemiştim ameliyata ama benden bayagı yağda alınmış o yüzden lipo yerleri beni zorladı ancak sonuçtan memnunum
Bence 14 gunde kalkip oyniyamazsiniz.. Ama oturup izlerim derseniz olur ..Arkadaşlar acil 1 şubatta aml var 14 şubatta bir düğün sizce iyileşir miyim o güne kadar en azından çevremde bilen olmayacağı için oyuna falan kaldırsalar kalkabilir miyim ? Bir de acaba ödemli olup eski halimden daha mı şiş olurum,pipo ve karın germe olacak bana..Allahım bu bilinmezlik ne saçma sorular sorduruyor..
Bence de oyun olmazArkadaşlar acil 1 şubatta aml var 14 şubatta bir düğün sizce iyileşir miyim o güne kadar en azından çevremde bilen olmayacağı için oyuna falan kaldırsalar kalkabilir miyim ? Bir de acaba ödemli olup eski halimden daha mı şiş olurum,pipo ve karın germe olacak bana..Allahım bu bilinmezlik ne saçma sorular sorduruyor..
Beni izlermisiniz foto görmem için ne kadar oldu siz aml olalıBence de oyun olmaz
Ben omuzlarım önde hafif eğik yürüyordum o zamanlar
Anlaşılabilir
Arkadaşlar acil 1 şubatta aml var 14 şubatta bir düğün sizce iyileşir miyim o güne kadar en azından çevremde bilen olmayacağı için oyuna falan kaldırsalar kalkabilir miyim ? Bir de acaba ödemli olup eski halimden daha mı şiş olurum,pipo ve karın germe olacak bana..
Doktorum 3 hafta one egik yurumem gerektigini soyledi bence yaptirma
Gecmis olsun nasil siddetli agrin oldu canim lipodan dolayimi agrilar??Kizlar aml.çiktim. ilk 3 saat şiddetli ağrilarim oldu. Sonra ağri kesicilerle azaldi. Korse çok geriyor ağritiyor. Dr. Pansuman için açtiğinda daha rahattim. Allahim kaçgün daha sürer böyle
benim de ağrım olmamıştı acaba kilo fazlalığı ya da yağ alımının fazlalığı mı etkiledi neyse kurtuldun gerisi kolay geçmiş olsunbnmde bugün ikinci günüm kızlar düne nazaran bugün bnmde biraz ağrım var yataktan kalkıp yatarken zorluyor baya sırt üstü aynı pozisyona yataktan sırtım da ağrıyo bugünde diğer amly olmuş arkadaşlara acil şifalar diliyorum
çok geçmiş olsun cnmKizlar aml.çiktim. ilk 3 saat şiddetli ağrilarim oldu. Sonra ağri kesicilerle azaldi. Korse çok geriyor ağritiyor. Dr. Pansuman için açtiğinda daha rahattim. Allahim kaçgün daha sürer böyle
Canim dikey izin oldumu senin ?Kizlar bugun 3. Gunun aml. Girdigim kilodan 2 kg fazla cikiyorum tartida sdvgili doktorum cok ilgili bayagi germis dedigine gore gobek deligimin 3 cm ustunden kesip dikmis siz hesaplayin gerisini yatarken hic agrim yok ayaga kalkarken kas agrim oluyo biraz daha hissediyorum direnlerin 1 i cikti 1 tane kaldi cikarken biraz acidi ama dayanilmaz bisi degil bugunluk bu kadar optum..
Dikkat et canim karin kaslarini kullanma fazla egilip yerden biseyler toplama dizlerini buk alirken..kızlar bnmde bügün 3ü günüm hast çıktım şimdi evimdeyim drenlerim duruyor cumartesi çıkacağını söyledi dr biraz kas ağrılarım var şimdilik bunlar ayrıntıları biraz dha iyleşip yazıcam
teşekkür ederim canm saol evet kullanmamaya çalışıyorum ama işte 10 santim dikmiş içerden ayrık kasları drDikkat et canim karin kaslarini kullanma fazla egilip yerden biseyler toplama dizlerini buk alirken..
Yok canim dikey izim komple gitmis eski gobek deligimCanim dikey izin oldumu senin ?
Kizlar aml.çiktim. ilk 3 saat şiddetli ağrilarim oldu. Sonra ağri kesicilerle azaldi. Korse çok geriyor ağritiyor. Dr. Pansuman için açtiğinda daha rahattim. Allahim kaçgün daha sürer böyle
Benimde
benim de ağrım olmamıştı acaba kilo fazlalığı ya da yağ alımının fazlalığı mı etkiledi neyse kurtuldun gerisi kolay geçmiş olsun
Kizlar bugun 3. Gunun aml. Girdigim kilodan 2 kg fazla cikiyorum tartida sdvgili doktorum cok ilgili bayagi germis dedigine gore gobek deligimin 3 cm ustunden kesip dikmis siz hesaplayin gerisini yatarken hic agrim yok ayaga kalkarken kas agrim oluyo biraz daha hissediyorum direnlerin 1 i cikti 1 tane kaldi cikarken biraz acidi ama dayanilmaz bisi degil bugunluk bu kadar optum..
çok geçmiş olsun cnmlipo olduysa en cok agriyi o yapiyo ama zamanla gecicek korseye alısıcaksın zamanla artik sıkmiyo bu korse diceksin korse candir sev onu
Yok canim dikey izim komple gitmis eski gobek deligim
Cok sanslisin o zaman canimYok canim dikey izim komple gitmis eski gobek deligim
çok geçmiş olsun zoru atlattınız hergün daha da iyi olur inş herşeyKizlar aml.çiktim. ilk 3 saat şiddetli ağrilarim oldu. Sonra ağri kesicilerle azaldi. Korse çok geriyor ağritiyor. Dr. Pansuman için açtiğinda daha rahattim. Allahim kaçgün daha sürer böyle
Arkadaşım elam beni de izlemeye alırmısın,ben seni izliyorumResmi olmayan yeni kullanıcıları eklemiyordum ama profilini incelediğimde ilgi alanındaki konular hoşuma gitti izlemeye aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?