slm arkadaşım .
malasef bende biri az diğeri epeyce olmak üzere 2 kez çıkardım iğrençliğini düşünme zaten çıkardığın şey aml. öncesi epey aç kaldın için sadece sıvı oluyor ve anında hemşire yetşiyor yardımına bana 2.den sonra hemen serumuma bulantı giderici bişi kattı ve bidaha yaşamadım şükür çok acı vericiydiumarım sen yaşamassın zaten aml. sonrası unutamadın ne var derseniz 3 şey kusma ,boğazda sürekli gıcık hissinden oluşan öksürük inanılmaz acı verici ve son olarak kabızlık benm için aml.da neymiş dedirten şeylerdi herkeste olmuyor inş. sendede olmaz herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar ..
aramıza hoşgelmişsin arkadaşım.
silimlipo yaptırdım demişsin nerene yaptırdın öğrenebilirmiyim bu konuyla ilgili bilgi verirsen sevinirim .ben şu aralar bacaklarıma takmış durumdayım göğüslerim ve karnımı yaptırınca üstüm mükemmel ama alt tarafım gözüme çok batmaya başladı gerdirmeyi göze alamıyrum şu an kavitasyon dedi dr.um ama onunda vücüda zararları varmış kafam karıştı :44:
canımm kesinlikle dönemezsinnnnn .evet drlar böyle söylüyor hatta beş bünden sonra dik yürüye bilineceğini söylüyorlar ama dik yürümek 15 -20 günü buluyor kaslar kok gergin ve rahatsız edici oluyor. dr bence risk çok aza indiği için 15 sonrasında işe izin veriyorlar ama fiziksel olarak kesinlikle başlayamazsın birkere korkuların izin vermez çünkü aml sonra uzun bir süre sadece karınına motive oluyorsun başka hiçbirşeyle ilgilenemiyorsun.bencede rapor al bir hafta daha on 15 güne kadar yavaş geçen iyleşme süreci 15 günden sonra hızlanıyor 20 günden sonra başlarsın kısıtlı hareket ederek
slm arkadaşım .
malasef bende biri az diğeri epeyce olmak üzere 2 kez çıkardım iğrençliğini düşünme zaten çıkardığın şey aml. öncesi epey aç kaldın için sadece sıvı oluyor ve anında hemşire yetşiyor yardımına bana 2.den sonra hemen serumuma bulantı giderici bişi kattı ve bidaha yaşamadım şükür çok acı vericiydiumarım sen yaşamassın zaten aml. sonrası unutamadın ne var derseniz 3 şey kusma ,boğazda sürekli gıcık hissinden oluşan öksürük inanılmaz acı verici ve son olarak kabızlık benm için aml.da neymiş dedirten şeylerdi herkeste olmuyor inş. sendede olmaz herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar ..
kusma ve gicik narkoz dan oluyor. bende de olmustu.kusunca rahatliyor insan, dogal bir sey bu utanmamak lazim.
valla bana corba iciceksin tuvalete cikicaksin öyle birakicaz dediler , corba bana tuzlu geldi 3 litre su ictim üstüne, sonra da hepsini bir güzel odaya dagittim
ama hic utanmadim niye utaniyim ki ben hastayim onlar da hasta bakici onlar bu is icin para aliyor , hasta her isini kendi yapicak kusmucak cis yapmicak o zaman onlar issiz kalir gerek yok diye ise almazlar yani bir de bu tarafindan düsünüm .
utanmaya gerek yok ,bence.
saol canım, pekı sence de yanımda ıllakı bırı olmalı mı? yanı cıkısta almaya gelecek bırı harıc..hemsıreler herseyı halledıyor mu? off tabıkı bırı olması lazım kımsesızler gıbı, ama kımseye soylemeden kendı kendıme halletmeyı cok ıstıyoorum ama en mantıklısı sadece kocayı goturmek olmalı sanırım
slm canım yook ne mahsuru olacak ben 75-76 kilo ile sadece karın germe alm. oldum prof. FUAT YÜKSEL beye 5gün sonra 4 ay dolacak 11 kilo verdim şimdi 65 kilo oldum görüntümden memnunumLimon 77 merhaba ,
sen hangi doktorda ameliyatini oldun, sadece karin mi yoksa kombine ameliyat miydi?
mahsuru yoksa tabiiki. tesekkürler
slm canım yook ne mahsuru olacak ben 75-76 kilo ile sadece karın germe alm. oldum prof. FUAT YÜKSEL beye 5gün sonra 4 ay dolacak 11 kilo verdim şimdi 65 kilo oldum görüntümden memnunum
Edbeer , corba tamam da 3 lt su ıcmek zorundamıydın
benım utandıgım cekındıgım hemsıre yada hastabakıcılar degıl, yanımda refakatcı olacak zavallı ya,
hastane personelı alısıktır zaten..
Edbeer , corba tamam da 3 lt su ıcmek zorundamıydın
benım utandıgım cekındıgım hemsıre yada hastabakıcılar degıl, yanımda refakatcı olacak zavallı ya,
hastane personelı alısıktır zaten..
aksıne kilo kaybı karın derisinin gerginliğini çok kısa sürede bitmesine sebep oldu faydası oldu . yırmı ve üzeri kilo kaybı etkiliyor diye söylüyordu drlar ben beş kilo daha vermeyi, düşünüyorum spor yaptığım için gevşemede sarkmada olmadı kaslı bir görüntü varKilo verince bir gevseme oldumu karninda, cünkü 11 kilo bayagi bir kilo yani .
Yoksa vücut bunu tolere ediyor mu?
aksıne kilo kaybı karın derisinin gerginliğini çok kısa sürede bitmesine sebep oldu faydası oldu . yırmı ve üzeri kilo kaybı etkiliyor diye söylüyordu drlar ben beş kilo daha vermeyi, düşünüyorum spor yaptığım için gevşemede sarkmada olmadı kaslı bir görüntü var
Herkese Selamlar,
nerelerdesınız? ya arkadaslar kım ne kadar gun sonra ıse basladı? yada karın germe den ne kadar sonra ıse baslanır? bırde 15 gun sonra ne durumdaydınız? bunları yazarsanız cok sevınırım,
tşk.ler
ben max 20 gun ızın alabılmenın pesındeyım, 3 gun rapor alabılırım ama benım derdım burdakılere caktırmamak
ıs yerım eve yakın, asansor vs. her sey var yada yumurtalık kıstı aldırdım fılan dıcemm napım..
Herkese Selamlar,
nerelerdesınız? ya arkadaslar kım ne kadar gun sonra ıse basladı? yada karın germe den ne kadar sonra ıse baslanır? bırde 15 gun sonra ne durumdaydınız? bunları yazarsanız cok sevınırım,
tşk.ler
Anladım 20gün iyi bir süre. Rahatlıkla ayakta dik durmak ve tek başına uzun süre dışarıda kalabilmek benim kriterlerimdi. Ayakta uzun süre kalamıyordum çok çabuk yoruluyordum. Herkeze göre değişir tabiki. Benim estetik dışındada sorunlarım olduğunu arkadaşlarımın çoğu biliyordu. 6-7 aylık hamile gibi görünüyordum. Ben ameliyat olacağımı söylemiştim. Bence sizde başkalarını umursamayın vucüt sizin hayat sizin hiçkimseyi ilgilendirmez, olsa olsa sonraki halinizi kısanırlar o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?