Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Göğüslerim içinde aynı ameliyatta hem dikleştirme meme ucu kesisi hemde protez koyuldu şuan 2 ay oldu iyileşti ara sıra kesiler sızlıyor okadar

Göğüslerim içinde aynı ameliyatta hem dikleştirme meme ucu kesisi hemde protez koyuldu şuan 2 ay oldu iyileşti ara sıra kesiler sızlıyor okadar

Karin germe ile beraber yapildi deyilmi?
Öyleyse agri Nasil? Yani Hem Karin Hem gögüz mi agri veriyor ? En cok Hangi Amalyat agridi?

Benim sırtımda bi sarkma olmadı zaten benim kilom çoğunlukla karın bölgemdeydi, göğüslerim kiloluykende küçüktü hala küçük :) çok sevindim senin adına zayıflamakta yeterli degil bu problemler yüzünden insan kilo vermenin tadını çıkaramıyor, istedigini giyse bile istedigi gibi durmuyor. Bir doktorla da görüşüp annemi de ikna edersem bende olmayı çok istiyorum :)

Karin germe ile beraber yapildi deyilmi?
Öyleyse agri Nasil? Yani Hem Karin Hem gögüz mi agri veriyor ? En cok Hangi Amalyat agridi?

Evet beraber yapıldı benim göğüslerim çok acımadı sadece baskı hissediyordum protezler taş gibi gerginlik hissi veriyordu karında zorlanmıştım ben karnıma odaklandığım için göğüslerimi çok hissetmedim:))

Aynen öyle kilo vermekle bitmiyor sarkmalar çok sinir bozucu dar giyinsen etlerin çıkıyor korse giysen sürekli sıkıntı bu süreç biraz sabır istiyor iyileşme süreci uzun ben ilk günler pişman olmuştum ama şimdi gayet memnunum umarım sende istediğin görünüme kavuşursun

Peki 5 gün biraz Yani bi Saat gibi dolasmak mümkün oluyormu?
Ben bi hafta sonra ucakla Eve dönücem o yüzden biraz endiseleniyorum:)
Bilgilerin Icin Tsk ler

Peki 5 gün biraz Yani bi Saat gibi dolasmak mümkün oluyormu?
Ben bi hafta sonra ucakla Eve dönücem o yüzden biraz endiseleniyorum:)
Bilgilerin Icin Tsk ler

Sizde kombin ameliyat planlıyorsunuz ben 5. günümü düşünüyorum yardım alarak oturup kalkıyordum tek başıma çok birşey yapamıyordum sonuçta göğüs ve karın aynı anda olduğu için biraz zorlanıyorsunuz dolaşmak biraz sıkıntı dik duramıyorsunuz biraz yürüseniz sabah inik olan karın akşama şişiyor o yüzden uçak yolculuğu nasıl olur bilemedim ben yapamazdım çünkü biraz oturunca belim ağrıyordu sizi korkutmak istemem bu durum kişiden kişiye değişiyor burada 3 gün sonra kendini çok iyi hissedenlerde var benim gibi zor iyileşen iyileşme süreci uzun olan da bence dönme işini ertleyebilirseniz ameliyattan sonraki durumunuza göre hareket edersiniz

Arkadaşlar silikon protezde kapsül 10 yıl veya sonra oluşmaz. Eğer oluşacaksa zaten bir kaç ayda oluşur. Şimdiki silikon protezler ömürlük. 10 yıl filan değil.... Benim dr prof. Onunla konuştum. Ömür boyu kalır dedi. Çok saçma bir inanış eskiden kalan bir düşünce olduğunu dedi. Kapsül oluşmaması içğn drenler kan akımı tamamen bitene kadar kalsın. O kapsül genelde dr un özensiz oluşundan kaynaklanıyor. Bir damarı yakmayı unutması veya dren koymaması en büyük nedendir.

Canım kiloya takma. O alınan 6 kilo tartıya biraz geç yansıyor. Her yerin incelecek. Yemene dikkat et. Çok süratle kilo vereceksin.

Aaa buyuyunce illa eski formunu yitirmistir. Yuzu cok merak ettim hayalimde de canlandiramadim yuze lipi gibi bi islemle yanaklar mi kuculecek yani? Sen de yapilmis bir ornek varsa bana foto atarmisin

Himmm anladim camim cok aciklayici yazmissin valla icimi bi endise kaplamisti

Aslinda karin germe bolumundeyiz ama burada konusulmus diye burada soracagim. Benim gogus diklestirme ve protez koyma ameliyatim dun ogleden sonra oldu. Bugun sabah doktor odama gelince drenime bakti aa bu kadar mi geldi tamam cikariyorum o zaman dedi çıkardı. Çok erken çıktı ya karin germede 1 hafta felan durmustu. Şimdi bu nedenle kapsül olusabilir mi yani

Oncelikle gecmis olsun. Demekki cok az geldi kan. Bi de taburcu oldunmu taburcu olduysan cikarmasi normal ama hala hastanedeysen ayri mesele genelde doktorlar dren ile eve yollamak istemiyir mecburi durumlar haric. Kac cc takildi nekadar odedin devlettemi oldun?

Kan akışı iyice azalınca çıkarılıyor. Demek ki senin çabuk bitmiş. Merak etme bir şey olmaz. Masajı öneriyorlar. Masajda yap. Kapsül denen olay , meme dokusunun silikona fazla tepki vererek olması gerekenden daha fazla doku oluşturarak, silikon protezi sıkmasıdır. Böylece silikon,çevresini saran dokudan dolayı sıkışarak görünür hale gelerek sertleşiyor. Merak etmeyin her zaman olan bir şey değil. Keyfini çıkar. Arada masajını yap canım.

Sagolun kizlar biraz icim rahatladı evet taburcu oldum. 2700 protez 1300 ameliyat parası. Devlet hastanesinde oldum. 310 cc allergen protez koyuldu. Peki daha dun ameliyat oldum masaj için erken değil mi

Aaa buyuyunce illa eski formunu yitirmistir. Yuzu cok merak ettim hayalimde de canlandiramadim yuze lipi gibi bi islemle yanaklar mi kuculecek yani? Sen de yapilmis bir ornek varsa bana foto atarmisin

Nasil aticam Sana Resmi ? Buraya atmasini bilmiyorum yeni üyeyim özelden msj atarsan öyle bi denim

Benim Doktor um da Prof ama Bana aciklamayi farkli yapti, Silikon larin garantisi ömür boyu ama bu demek deyil ki 30-40 sene boyunca vucudunuz da kalacak Bunu Internet den de cok arasdirdim bi Kac Doktor la da konusdum onlar da aynisini dedi 20 sene Maximum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…