Canım merhaba bende senin gibi 2 yıl önce 122 kilodan 61 kiloya düştüm karnım ve göğüslerim aşırı sarkmıştı bende hiç evlenmedim bekarım ileride çocuk sahibi olmak istiyorum doktorumla konuştum kaslarımı dikmedi kaslarım çok deforme olmamış ve ileride çocuk sahibi olmakta sıkıntı olmasın diye diktirme taraftarı değildim doktor diksek bile kaslarını çocuk sahibi olabilirsin dedi ama ben evham yaptım istemedim 360 derece karın germe oldum ben öndeden çok kilo olduğu için sırtım da sarkmıştı kesi izim bel çevremi kaplıyor şuan 2 ay oldu ödem şişlik haricinde görüntüsünden çok memnunum
Göğüslerim içinde aynı ameliyatta hem dikleştirme meme ucu kesisi hemde protez koyuldu şuan 2 ay oldu iyileşti ara sıra kesiler sızlıyor okadar
Benim sırtımda bi sarkma olmadı zaten benim kilom çoğunlukla karın bölgemdeydi, göğüslerim kiloluykende küçüktü hala küçük :) çok sevindim senin adına zayıflamakta yeterli degil bu problemler yüzünden insan kilo vermenin tadını çıkaramıyor, istedigini giyse bile istedigi gibi durmuyor. Bir doktorla da görüşüp annemi de ikna edersem bende olmayı çok istiyorum :)Göğüslerim içinde aynı ameliyatta hem dikleştirme meme ucu kesisi hemde protez koyuldu şuan 2 ay oldu iyileşti ara sıra kesiler sızlıyor okadar
Karin germe ile beraber yapildi deyilmi?
Öyleyse agri Nasil? Yani Hem Karin Hem gögüz mi agri veriyor ? En cok Hangi Amalyat agridi?
Benim sırtımda bi sarkma olmadı zaten benim kilom çoğunlukla karın bölgemdeydi, göğüslerim kiloluykende küçüktü hala küçük :) çok sevindim senin adına zayıflamakta yeterli degil bu problemler yüzünden insan kilo vermenin tadını çıkaramıyor, istedigini giyse bile istedigi gibi durmuyor. Bir doktorla da görüşüp annemi de ikna edersem bende olmayı çok istiyorum :)
Evet beraber yapıldı benim göğüslerim çok acımadı sadece baskı hissediyordum protezler taş gibi gerginlik hissi veriyordu karında zorlanmıştım ben karnıma odaklandığım için göğüslerimi çok hissetmedim:))
Peki 5 gün biraz Yani bi Saat gibi dolasmak mümkün oluyormu?
Ben bi hafta sonra ucakla Eve dönücem o yüzden biraz endiseleniyorum:)
Bilgilerin Icin Tsk ler
Canım kiloya takma. O alınan 6 kilo tartıya biraz geç yansıyor. Her yerin incelecek. Yemene dikkat et. Çok süratle kilo vereceksin.Ya arkadaslar sinirim bozuluyo ara ara ameliyata 63kilo ile girdim sabah tartildim 61.900 ciktim doktora gore 6 kiloya yakin gitti ama tartilda gorememek sinirimi bozuyo kahvaltida limonlu yesil cay iciyorum baska ne yapsam. Bi de 17gun oldu pazartesi 3 hafta olacak bantlar cikacak acayip hamama gidesim var bantlar ciktiktan sonra gudebilirmiyim ki??
Dikişler alınmadan ucağa binemezsiniz basınçtan canınız çok acır ayrıca dikişlerde açılma olabilirPeki 5 gün biraz Yani bi Saat gibi dolasmak mümkün oluyormu?
Ben bi hafta sonra ucakla Eve dönücem o yüzden biraz endiseleniyorum:)
Bilgilerin Icin Tsk ler
Aaa buyuyunce illa eski formunu yitirmistir. Yuzu cok merak ettim hayalimde de canlandiramadim yuze lipi gibi bi islemle yanaklar mi kuculecek yani? Sen de yapilmis bir ornek varsa bana foto atarmisinHic rahatsizlik vermedi Hamile kalincaya kadar Tas gibiydi, coook memundum bir gün olsun sorun cikartmadi Onun Icin ayni doktora gidicem, 325 cc takilmisdi hamilelikde Bide Ben zor hamile kaldim hormon la Hamile kaldim tedaviyle Yani Onun yüzünden coook Kilo alinca Meme de kocaman oldu, kilolar gidince sarkdi Onun Icin germe yapacak amalyat günü karar vericez Doktor la ne kadar cc Silikon koyulacak diye...
Hollywood yanak elmacik kemikle alakasi Yok, yanakdan yag bezesi alincak suan yüzüm yuvarlak, oval bi yüz olacak Doktor dedi cok Basit 30 dakikalik bi islemmis
Ay insallah canim yaa elimden geldikce bikac gundur dikkat ediyorum ama acayip istahim acik yaaaCanım kiloya takma. O alınan 6 kilo tartıya biraz geç yansıyor. Her yerin incelecek. Yemene dikkat et. Çok süratle kilo vereceksin.
Himmm anladim camim cok aciklayici yazmissin valla icimi bi endise kaplamistiArkadaşlar silikon protezde kapsül 10 yıl veya sonra oluşmaz. Eğer oluşacaksa zaten bir kaç ayda oluşur. Şimdiki silikon protezler ömürlük. 10 yıl filan değil.... Benim dr prof. Onunla konuştum. Ömür boyu kalır dedi. Çok saçma bir inanış eskiden kalan bir düşünce olduğunu dedi. Kapsül oluşmaması içğn drenler kan akımı tamamen bitene kadar kalsın. O kapsül genelde dr un özensiz oluşundan kaynaklanıyor. Bir damarı yakmayı unutması veya dren koymaması en büyük nedendir.
Oncelikle gecmis olsun. Demekki cok az geldi kan. Bi de taburcu oldunmu taburcu olduysan cikarmasi normal ama hala hastanedeysen ayri mesele genelde doktorlar dren ile eve yollamak istemiyir mecburi durumlar haric. Kac cc takildi nekadar odedin devlettemi oldun?Aslinda karin germe bolumundeyiz ama burada konusulmus diye burada soracagim. Benim gogus diklestirme ve protez koyma ameliyatim dun ogleden sonra oldu. Bugun sabah doktor odama gelince drenime bakti aa bu kadar mi geldi tamam cikariyorum o zaman dedi çıkardı. Çok erken çıktı ya karin germede 1 hafta felan durmustu. Şimdi bu nedenle kapsül olusabilir mi yani
Kan akışı iyice azalınca çıkarılıyor. Demek ki senin çabuk bitmiş. Merak etme bir şey olmaz. Masajı öneriyorlar. Masajda yap. Kapsül denen olay , meme dokusunun silikona fazla tepki vererek olması gerekenden daha fazla doku oluşturarak, silikon protezi sıkmasıdır. Böylece silikon,çevresini saran dokudan dolayı sıkışarak görünür hale gelerek sertleşiyor. Merak etmeyin her zaman olan bir şey değil. Keyfini çıkar. Arada masajını yap canım.Aslinda karin germe bolumundeyiz ama burada konusulmus diye burada soracagim. Benim gogus diklestirme ve protez koyma ameliyatim dun ogleden sonra oldu. Bugun sabah doktor odama gelince drenime bakti aa bu kadar mi geldi tamam cikariyorum o zaman dedi çıkardı. Çok erken çıktı ya karin germede 1 hafta felan durmustu. Şimdi bu nedenle kapsül olusabilir mi yani
Dikişler alınmadan ucağa binemezsiniz basınçtan canınız çok acır ayrıca dikişlerde açılma olabilir
Aaa buyuyunce illa eski formunu yitirmistir. Yuzu cok merak ettim hayalimde de canlandiramadim yuze lipi gibi bi islemle yanaklar mi kuculecek yani? Sen de yapilmis bir ornek varsa bana foto atarmisin
Arkadaşlar silikon protezde kapsül 10 yıl veya sonra oluşmaz. Eğer oluşacaksa zaten bir kaç ayda oluşur. Şimdiki silikon protezler ömürlük. 10 yıl filan değil.... Benim dr prof. Onunla konuştum. Ömür boyu kalır dedi. Çok saçma bir inanış eskiden kalan bir düşünce olduğunu dedi. Kapsül oluşmaması içğn drenler kan akımı tamamen bitene kadar kalsın. O kapsül genelde dr un özensiz oluşundan kaynaklanıyor. Bir damarı yakmayı unutması veya dren koymaması en büyük nedendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?