- 2 Şubat 2017
- 3.402
- 3.520
- 133
Rica ederim canimSağol cnm iyi yaptın ben atamıyorum sorun var evde pc yok maalesef
Canım bu senin foton mu?Sağol cnm iyi yaptın ben atamıyorum sorun var evde pc yok maalesef
Evet cnm çok güzel değilmi yamuk yumukCanım bu senin foton mu?
Evet cnm çok güzel değilmi yamuk yumuk gobekli
Yalnız korseni devamlı takmanı öneririmEvet cnm çok güzel değilmi yamuk yumukgobekli
Yandan gorunumu de attim popomda sekillendirildi oncede damla seklinde asagi sarkik ve yanlara dogru genisti onlari duzeltti
Beğenmene sevindim aynen öyle yerine oturunca güzel olucak inş. Kosemi gece gündüz takıyorum ben cnmCanım çok güzel şekillenmiş maşallah barekallah
Özel mesajım kapalı. Buradan yazabilirsin. Dik çizgi kalabilir. Ama şimdi mini germe yapılıyot. O zaman dik çizgi kalmaz. Ben ameliyat olduğum zaman mini karın germe yoktu. Benim 20 yıllık bir operasyon. Yani çok eski :) İz artık görünmüyor.Benimde Dr oyle soyledi, fazla deri yok diye çizgi yukarda kalabilir bide göbekten aşağı dik çizgi olabilir diye, acaba bende mi pişman olurum, msjından sonra aklım karıştı, özelden foto atabilirmisin, özelden msj atamadım sana buraya yazdım
Yandan gorunumu de attim popomda sekillendirildi oncede damla seklinde asagi sarkik ve yanlara dogru genisti onlari duzeltti
Benim fotoyu gördünüz mü bana lipo yapılmadı dumduz bir görüntü elde edemedim ben maalesef ama kendim zayiflarim bide ödem çok şu anda.Arkadaşlar o istediğiniz dümdüz görüntü için çok radikal bir liposakşın ve sonrasında karın germe gerekli. Ben yıllar önce yaptırdığım karın germeden memnun kalmamıştım. Çünkü yağ alınmamıştı. 2011 de yağ alınınca inanılmaz bir değişim oldu. Kilo vermek ve kiloyu muhafaza etmek lazım. Ama en önemlisi sağlık unutmayın.
Bilmiyorum bir çoğu böyle kesiyor ben yanlarimida gerin demiştim o yüzden mi kiturkish-delightt dikiş niçin asimetrik. Dr a sordun mu . Tek taraf yukarda duruyor merak ettim.
Gördüm canım. Lipo önemli. Ama henüz ödem varBenim fotoyu gördünüz mü bana lipo yapılmadı dumduz bir görüntü elde edemedim ben maalesef ama kendim zayiflarim bide ödem çok şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?