Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

miss blue semi78 kızlar benim telden foto kabul etmiyor yükleyemiyorum bi türlü rica etsem miss blue sen buraya bi tane atarsan arkadaşlar bi gördün sana ginderdiklerimden. Benim karnım dümdüz olmadı mesela modem gitti bo tek ben bu ameliyatı boşunamı oldum kızlar ya.Ödem bi tek lipo da oluyormuş öyle mi bide miss blue gördü karnım yamuk yumuk kesildi benim

Yandan gorunumu de attim popomda sekillendirildi oncede damla seklinde asagi sarkik ve yanlara dogru genisti onlari duzeltti

Özel mesajım kapalı. Buradan yazabilirsin. Dik çizgi kalabilir. Ama şimdi mini germe yapılıyot. O zaman dik çizgi kalmaz. Ben ameliyat olduğum zaman mini karın germe yoktu. Benim 20 yıllık bir operasyon. Yani çok eski :) İz artık görünmüyor.

Arkadaşlar o istediğiniz dümdüz görüntü için çok radikal bir liposakşın ve sonrasında karın germe gerekli. Ben yıllar önce yaptırdığım karın germeden memnun kalmamıştım. Çünkü yağ alınmamıştı. 2011 de yağ alınınca inanılmaz bir değişim oldu. Kilo vermek ve kiloyu muhafaza etmek lazım. Ama en önemlisi sağlık unutmayın.

Benim fotoyu gördünüz mü bana lipo yapılmadı dumduz bir görüntü elde edemedim ben maalesef ama kendim zayiflarim bide ödem çok şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…