Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sorun çıkmadıktan sonra ömür boyu kalabilir dedi dr um. Silikon vücutta eskiyen bir madde değilki. 10 yıl sonra ne oluyorda değişmesi gerekiyor. Öyle olsa kimse taktırmaz. Ama memeler yaştan dolayı sarkar . O zaman silikon ebadı yetersiz gelir. 10 yıllık süreç bu nedenle veriliyor. Ama bu 10 yılda silikonun yıprandığı anlamına gelmiyor. Zaten dr da garantisinin ömür boyu olduğunu söylemiş. Yani önemli olan meme derisinin deforme olmaması. Sorun çıkmazsa ... sürekli kalabilir.

Aytenciğim bazen bilgileri yaşam öğretiyor. Ben meme protezi güzellik amaçlı yaptırmadım. Hatta yabancı maddeye çok karşıydım. Meme ca geçirdim. O nedenle benimle ilgili her konuda mümkün olduğunca bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

Heeey kizlar birazdan banyo yapacam ama dikisimin uzeribdeki kahverengi bantlar duruyor onlar pazartrsi cikacak dikis ve bantlara su gecmesini engelleyen korucuyucu spreyim babamgilde kaldi. Acaba karnima strec film mi sarsam ne yapsamki???

Bilmiyorum seninki nasıl dikiş ama ben direk girmiştim banyoya hatta üzerini de banyoda kaldırmıştım yani üzerindeki bandı dr um öyle söylemişti. Ama seninki nasıl onu bilmiyorum...
Heeey kizlar birazdan banyo yapacam ama dikisimin uzeribdeki kahverengi bantlar duruyor onlar pazartrsi cikacak dikis ve bantlara su gecmesini engelleyen korucuyucu spreyim babamgilde kaldi. Acaba karnima strec film mi sarsam ne yapsamki???

Merhaba bende ameliyatı olalı 4 gün oldu ve aklımda deli sorular bebeğim 6 aylık kucağıma ne zaman alabilirim, sırt üstü yatmaktan dizlerimi kırmaktan ayakların ağırdı yan dönebilirmiyim masa başı işim var iznim pazartesi bitiyor kaç saat ayakta durmam lazım vs vs doktorumla görüşücem çarşamba günü ama deneyimli kişilerden fikir almakta iyi olur bende dikiş göbek deliğinde var sadece ama göbek deliğinin altında yukarı doğru çizikte var herkezdr yok o çatlaklardan dedi doktorumuz çok derindi diye ama ne bilim bu eziyete değecekmi...

Miss blue nasıl oldun canım. Görüntünden memnun musun. Ben mutlu olmuştum olduğumda. Ama karın germeyi yaşamımdaki hata olarak görüyorum. İhitiyaç dışı bir şeydi benim için.

Mesajlara bugün bakabildim belki yapmışsındır banyo ama ben de öyle gir diyecektim Dr beklemedim ben kendim kaldırdım bantları zaten dökülmüştü yarısı ıslanınca fönle kurutuyorsun sonra dikişleri

Geçmiş olsun 6 ay Doğumdan sonra biraz erken mi olmuş acaba vücut henüz hamilelik ve doğum etkilerinden çıkamamıştır o sürede diye düşünüyorum ama herkesin hikayesi farklı tabi 2 hafta kadar sonra daha rahat hissedersiniz 5 kilodan fazla kaldırma demişti doktorum bana ve eğilip kalkma hareketi yapma yere paran düşse almıcaksın demişti :) ödemi artırıyormuş, dikey çizgi bence üstteki deriyi aşağıya fazla geremediyse eski göbek deliğinizi dikine dikmiş olabilir, işim masa başı demişsiniz keşke 2 hafta kadar izin alıp iyice toparlanıp başlasaydınız ama idare edebilirsiniz diye düşünüyorum korseyle oturup kalkmak uzanamamak sıkıntı verebilir

Miss blue nasıl oldun canım. Görüntünden memnun musun. Ben mutlu olmuştum olduğumda. Ama karın germeyi yaşamımdaki hata olarak görüyorum. İhitiyaç dışı bir şeydi benim için.
Iyiyim canim sislik cok oldugu icin bi de dik dyramadigim icin daha hayal ettigim.goruntuye ulastim mi bilmiyorum. Sen neden oyle dusunuyorsun ki?

Yok bi turlu cesaret edipte banyoya giremiyorum ben yaaa. Banyo yapacam diye karar veriyorum ama acyip geriliyorum strese giriyorum cok mutsuzlasiyorum sonra vazgeciyorum üstümden buyuk bi yük kalmis gini oluyo. Ya ven amelyattan sonra banyodan asiri korkmaya basladim cocuk gibi korkuyorum nefret ediyorum hatta. Ama onceden coook severdim

Az once foto yukledim yarin bantlar cikimca da cekerim umarim bantlar cikinca hayal kirikligina ugramam

Yav artik bu korseyi nekadar daha takacam 3 hafta oldu. Fena yakiyo terletiyo artik. Onceden usuyordum sorun olmuyordu ama artik üsümem gecti yaniyorum cikarma istiyorum artik yaa ama cikarinca da rahat edemiyorum kendimi savunmawiz ve ciplak hissediyorum

Iyiyim canim sislik cok oldugu icin bi de dik dyramadigim icin daha hayal ettigim.goruntuye ulastim mi bilmiyorum. Sen neden oyle dusunuyorsun ki?
Benimki gereksizdi. Kafaya takmıştım. Çok güzeldi. Zaten fazla deri olmayınca dikiş yukarda kaldı. O nedenle dedim canım.
Dik duramasanda görüntü kendini belli eder. Banyodan niye korkuyorsun. Korkmadan yap. Yaralar daha çabuk iyileşir.

Benimde Dr oyle soyledi, fazla deri yok diye çizgi yukarda kalabilir bide göbekten aşağı dik çizgi olabilir diye, acaba bende mi pişman olurum, msjından sonra aklım karıştı, özelden foto atabilirmisin, özelden msj atamadım sana buraya yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…