Göğüs küçültme, karın gerdirme, sırt ve bel liposakşın ve çıkan yağların süzülüp kalçalara enjekte edilmesi 6 buçuk saat sürdü ki bu kadar kısa sürede bitmesi bence büyük başarı bile..
annem başka bir doktora sadece göğüs küçültme ve kolları gerdirme ameliyatı oldu ki o ameliyat sadece 9 saat sürdü..kardeşim göğüslerini yaptırdı annemin doktoruna ve 6 saat sürdü..şimdi ikiside pişman benim doktoruma yaptırmadıklarına keşke daha önceden tanısaydık diyorlar..Hem göğüsleri güzel olmadı tabii başta güzeldi şişlikten ama 6 ay sonra ödem gidince dekolte kısmındaki görüntü (iki göğüs arasındaki çatal )sarkık duruyor.Annemin kollarıda iyi olmadı potluk oldu..bu ay kendi doktoruma hem karın gerdirme hem kollarını düzelttirecek..
Tavsiyem hangi doktora gitmeye karar verirsen mutlaka hastalarıyla görüşmeye çalış ve mümkün olabilirse yapılan ameliyatı görmeye çalış..en güzel böyle karar verebilirsin bence..Sevgiler..
sadece türk kadınları oldunu sanmıyorum..Ben Londra'da yaşıyorum arkadaşım ebe burda..Kendisine sormuştum gelen hanımların çatlama durumunu..İnan sanıldığı kadar az değil çatlayan daha çok dedi..Yanlız değiliz..Bazı bayanların doğumdan sonra karınlarının sarkması çok normal=( hatta ırk olarak sanıyorum bizim gibi türk kadınlarının daha çok başına geliyo
sadece türk kadınları oldunu sanmıyorum..Ben Londra'da yaşıyorum arkadaşım ebe burda..Kendisine sormuştum gelen hanımların çatlama durumunu..İnan sanıldığı kadar az değil çatlayan daha çok dedi..Yanlız değiliz..
Whiterabbit, bu gün lipo yaptiriyorsun, insallah hic farketmeden atlatirsin , hersey senin istedigin gibi yolunda gider.
Sana da ismail beye de kolay gelsin.
selam kizlar coktandir giremiyorum siteye isteyene resim gonderirim 7 ay oldu ameliyatimdan ve ben cokkkkk mutluyum sonuctan optum her kezi
hayatimda ki aldigim en guzel karar di diyebilirim cnm ve yine diyorumm korkacak hic bir sey yokkk
izlere gelince o kadar guzel yapti ki hocam sag olsun incecik orta kisimlar belirgin kaldi bitislerde silindi bile resim gonderecem sana ozelden bi bak eski hali ameliyattan hemen sonra bi de son halini hic korkma cnm korkacak hic bir sey yok
ozelden email adresini birakrisan gonderirim
hayatimda ki aldigim en guzel karar di diyebilirim cnm ve yine diyorumm korkacak hic bir sey yokkk
izlere gelince o kadar guzel yapti ki hocam sag olsun incecik orta kisimlar belirgin kaldi bitislerde silindi bile resim gonderecem sana ozelden bi bak eski hali ameliyattan hemen sonra bi de son halini hic korkma cnm korkacak hic bir sey yok
Whiterabbit, bu gün lipo yaptiriyorsun, insallah hic farketmeden atlatirsin , hersey senin istedigin gibi yolunda gider.
Sana da ismail beye de kolay gelsin.
Allah kolaylık versın,saglıkla atlatır ınsallah
rabbitcannnnn nedır durumlar? nasılsın? hersey yolundadır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?