Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

M Melur daha bantlarım çıkmadı yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı .15 günüm ben anca dik durmaya başladım o da tam değil neyse zoru başardık bundan sonrası sabır ve dikkat

M Melur daha bantlarım çıkmadı yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı .15 günüm ben anca dik durmaya başladım o da tam değil neyse zoru başardık bundan sonrası sabır ve dikkat
Göğüs olunca dik durmak zor oluyor galiba benimde hala bantlar çıkmadı 19 gün ilginç olan kontrol de yok bende bantlar kendini atar denildi herşey güzel sıkıntı yok denildi ve sadece 10 gun sonrası kontrole gitmiştim.hic gel şu gün falan denilmedi.buyuk bir sıkıntı yok ama süreç ne kadar beklicez bakalım.haklisin zoru gitti geçmiş olsun canım

Canım kontrol var demiştin nasıl süreç hakkında bilgi verdi mi dr

Canım kontrol var demiştin nasıl süreç hakkında bilgi verdi mi dr
İyi geceler bir sıkıntı yokmuş şükür bantları çıkardı temizledi daha inçe bantlar taktı .bacaklarımın altına yastık koyarak yatmaya devam.2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı

İyi geceler bir sıkıntı yokmuş şükür bantları çıkardı temizledi daha inçe bantlar taktı .bacaklarımın altına yastık koyarak yatmaya devam.2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
15 gün olmuş hala yastıkla mi yat dedi . şaşırdım.benim hastane çıkışı ince bant takıldı 3 hafta oldu hala duruyor.degismeli mi acaba.doktorlar farklı süreçler farklı anlayamadım

15 gün olmuş hala yastıkla mi yat dedi . şaşırdım.benim hastane çıkışı ince bant takıldı 3 hafta oldu hala duruyor.degismeli mi acaba.doktorlar farklı süreçler farklı anlayamadım
Aynen ya dediğiniz gibi dr lar farklı tarzları farklı .kafanıza takılanları sormak için dr unuza ulaşamıyor musunuz telefonla ?

Bende şaşırdım benim doktorum 5. gün bantları söktü o zamandan beri bant yok

Aynen ya dediğiniz gibi dr lar farklı tarzları farklı .kafanıza takılanları sormak için dr unuza ulaşamıyor musunuz telefonla ?
Herhangi bir sıkıntı yokki Dr a ne sorayım şişlik morluk sertlik normal dedi zamanla geçecek uzun bir süreç.sizinti akıntı kanama yok şükür hareketlerde de sıkıntı yok bekleme surecindeyim.ama farklı duyunca hani merak ediyorum Dr a millet böyle biz niye böyle diyemem adamın tarzı farklı cok absürt bir durum olmadıkça aramiyorum

Bende şaşırdım benim doktorum 5. gün bantları söktü o zamandan beri bant yok
Bende şiddetli kaşıntı oluyor dikiş kenarlarında tabi bantlı olduğundan korse üstünden kasiyirum.siz de de varmı kaşıntı ?
Bant kalabildiği kadar kalsın dedi ince bant zaten iyileşme sürecinde uzun kalması düzgün kaynaması demekmiş öyle dedi Dr .branş olarak Dr a göre yine değişiyor.plastik cerrahlar farklı genel cerrah farklı süreç bir de devlet hastanesi Dr ile özel hastane yada klinik yapılan süreç de farklı olabiliyor

Mrb ark yazılanları okudum aynı süreçlerden geçiyoruz bende dikleştim artık işe de başladım 3 hafta oldu bugün dikişler eriyen dikiş daha düşmedi sizin ne durumda sertlikte yavaş yavaş geçiyor ama göbege yakın bir yer daha sert sizde de var mı doktor normal diyor ama beni rahatsız ediyor.

Aynı durumdayız, benimde düşmeyen dikişlerim var, göbeğin biraz altı çok sert, ağrım hafifledi şükür, tamamen dikleşmedim sanırım göğüsüm sebebi ile şu 10 günü de atlatsak daha iyi olucaz inşaAllah

Çok pis kaşınıyor um yaaa sanki yirtacam derimi o kadar çok kaşınıyor varmı böyle olan ve çözümleri olan

Ben de merak ediyorum aslında ama benimkinde ince bant var resim paylaşsam belli olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…