Göğüs olunca dik durmak zor oluyor galiba benimde hala bantlar çıkmadı 19 gün ilginç olan kontrol de yok bende bantlar kendini atar denildi herşey güzel sıkıntı yok denildi ve sadece 10 gun sonrası kontrole gitmiştim.hic gel şu gün falan denilmedi.buyuk bir sıkıntı yok ama süreç ne kadar beklicez bakalım.haklisin zoru gitti geçmiş olsun canım
Canım kontrol var demiştin nasıl süreç hakkında bilgi verdi mi drGöğüs olunca dik durmak zor oluyor galiba benimde hala bantlar çıkmadı 19 gün ilginç olan kontrol de yok bende bantlar kendini atar denildi herşey güzel sıkıntı yok denildi ve sadece 10 gun sonrası kontrole gitmiştim.hic gel şu gün falan denilmedi.buyuk bir sıkıntı yok ama süreç ne kadar beklicez bakalım.haklisin zoru gitti geçmiş olsun canım
İyi geceler bir sıkıntı yokmuş şükür bantları çıkardı temizledi daha inçe bantlar taktı .bacaklarımın altına yastık koyarak yatmaya devam.2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdıCanım kontrol var demiştin nasıl süreç hakkında bilgi verdi mi dr
15 gün olmuş hala yastıkla mi yat dedi . şaşırdım.benim hastane çıkışı ince bant takıldı 3 hafta oldu hala duruyor.degismeli mi acaba.doktorlar farklı süreçler farklı anlayamadımİyi geceler bir sıkıntı yokmuş şükür bantları çıkardı temizledi daha inçe bantlar taktı .bacaklarımın altına yastık koyarak yatmaya devam.2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
Aynen ya dediğiniz gibi dr lar farklı tarzları farklı .kafanıza takılanları sormak için dr unuza ulaşamıyor musunuz telefonla ?15 gün olmuş hala yastıkla mi yat dedi . şaşırdım.benim hastane çıkışı ince bant takıldı 3 hafta oldu hala duruyor.degismeli mi acaba.doktorlar farklı süreçler farklı anlayamadım
Bende şaşırdım benim doktorum 5. gün bantları söktü o zamandan beri bant yok15 gün olmuş hala yastıkla mi yat dedi . şaşırdım.benim hastane çıkışı ince bant takıldı 3 hafta oldu hala duruyor.degismeli mi acaba.doktorlar farklı süreçler farklı anlayamadım
Herhangi bir sıkıntı yokki Dr a ne sorayım şişlik morluk sertlik normal dedi zamanla geçecek uzun bir süreç.sizinti akıntı kanama yok şükür hareketlerde de sıkıntı yok bekleme surecindeyim.ama farklı duyunca hani merak ediyorum Dr a millet böyle biz niye böyle diyemem adamın tarzı farklı cok absürt bir durum olmadıkça aramiyorumAynen ya dediğiniz gibi dr lar farklı tarzları farklı .kafanıza takılanları sormak için dr unuza ulaşamıyor musunuz telefonla ?
Bende şiddetli kaşıntı oluyor dikiş kenarlarında tabi bantlı olduğundan korse üstünden kasiyirum.siz de de varmı kaşıntı ?Bende şaşırdım benim doktorum 5. gün bantları söktü o zamandan beri bant yok
Aynı durumdayız, benimde düşmeyen dikişlerim var, göbeğin biraz altı çok sert, ağrım hafifledi şükür, tamamen dikleşmedim sanırım göğüsüm sebebi ile şu 10 günü de atlatsak daha iyi olucaz inşaAllahMrb ark yazılanları okudum aynı süreçlerden geçiyoruz bende dikleştim artık işe de başladım 3 hafta oldu bugün dikişler eriyen dikiş daha düşmedi sizin ne durumda sertlikte yavaş yavaş geçiyor ama göbege yakın bir yer daha sert sizde de var mı doktor normal diyor ama beni rahatsız ediyor.
Çok pis kaşınıyor um yaaa sanki yirtacam derimi o kadar çok kaşınıyor varmı böyle olan ve çözümleri olanAynı durumdayız, benimde düşmeyen dikişlerim var, göbeğin biraz altı çok sert, ağrım hafifledi şükür, tamamen dikleşmedim sanırım göğüsüm sebebi ile şu 10 günü de atlatsak daha iyi olucaz inşaAllah
Ben stilex jel sürüyorum kaşıntım olduğu zaman, iyileşmeye başladığı zaman kaşınırÇok pis kaşınıyor um yaaa sanki yirtacam derimi o kadar çok kaşınıyor varmı böyle olan ve çözümleri olan
Ben de aynı durumdayım bütün karnım ve sırtım deli gibi kaşınıyor, aleo veralı kremle nemlendirmeye çalışıyorumÇok pis kaşınıyor um yaaa sanki yirtacam derimi o kadar çok kaşınıyor varmı böyle olan ve çözümleri olan
Bende kaşınmıyorumBen ksşınmıyorum sorun mu var acaba?
Ben ksşınmıyorum sorun mu var acaba?
Ben de merak ediyorum aslında ama benimkinde ince bant var resim paylaşsam belli olur mu kiZannetmem, her zaman kaşıntı yapmıyor. Benim dikiş yerlerimden çok göbek deliğinin yan tarafları ve bel bölgem kaşıntı yapıyor.
Bu arada resim paylaşabilecek olan var mı, dikiş iziniz nasıl iyileşiyor? İsteyene özelden mesaj atabilirim ben de.
Ben de merak ediyorum aslında ama benimkinde ince bant var resim paylaşsam belli olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?