Özelden nasıl atılır bilmiyorum paylasirsaniz bende göndereyim. Ender merak ediyorumZannetmem, her zaman kaşıntı yapmıyor. Benim dikiş yerlerimden çok göbek deliğinin yan tarafları ve bel bölgem kaşıntı yapıyor.
Bu arada resim paylaşabilecek olan var mı, dikiş iziniz nasıl iyileşiyor? İsteyene özelden mesaj atabilirim ben de.
BendÖzelden nasıl atılır bilmiyorum paylasirsaniz bende göndereyim. Ender merak ediyorum
ben resim atmayı bilmiyorum atıp öğretirseniz bende atarımZannetmem, her zaman kaşıntı yapmıyor. Benim dikiş yerlerimden çok göbek deliğinin yan tarafları ve bel bölgem kaşıntı yapıyor.
Bu arada resim paylaşabilecek olan var mı, dikiş iziniz nasıl iyileşiyor? İsteyene özelden mesaj atabilirim ben de.
Merhaba. Ben dikiş izleri için krem kullanmadım doktorum önermedi ama kantoron yağı kullandım. Orijinal iyi bir yerden kantoron yağı bulabilirsen kullan demişti. Açıkcası çok faydasının olduğunu düşünüyorum. Aklınızda olsunAmeliyat olanlardan kimler dikiş izi için krem kullanıyor? Doktorunuz hangi kremleri verdi?
Haftaya cuma günü 1. Ay kontrolüm var, o zaman doktorum krem önerir ama Acıbadem hastanesinde kardeşim çalışıyor oradaki plastik cerrah revujasil diye bir jel önerdi onu kullanmayı düşünüyorum, araştırdım çok iyi bir krem tavsiye ederimAmeliyat olanlardan kimler dikiş izi için krem kullanıyor? Doktorunuz hangi kremleri verdi?
Merhaba..2 buçuk ay önce bacak germe ameliyatı oldum..ve gerçekten zor bir ameliyat.. çok titizlik isteyen özen gösterilmesi gereken bir iyileşme dönemi var..1 ay penguen gibi adımlarla yürüdüm ilk 20 gün üst bacaklarım yapışıktı resmen dizlerimi birleştirip aşağıyı hareket ettiriyordum..ve 1 ay honi tarzı birşeyle tuvalet ihtiyacımı giderdim.ağrı sızı tabii ki diğerleri kadar değil ama bakımı hepsinden zor.. sonuç güzel ama dikkat etmelisin dikişlerin açılmamalı mikrop kapmamalı çünkü kirli bölgede.. yaza ertelemen konusunda olumlu düşünmüyorum ben çünkü çok ısısı yüksek bir yer kasık bölgesi benim dikişlerim kasıktaydı ve terleme kış olmasına rağmen oldu birde korseyle sahada artırıyor mümkünse penye bir korse edin doktorum bana rahatsızlığım sonucu bunu önerdi..çünkü ıslak bölge herzaman enfeksiyona meyilli kış ayını tercih etmelisin okulunuda rapor gibi bişeyle 1 ay ayarlamalısın..karın germede ağrı sızı bir haftada geçiyor ama bacak germede 20 gün sızlamaların devam edecek akşam ödemin artmasıyla sabada artacak..ders çalışmanı engellemez..ama dikiş sızısını ben diğer bölgelerimdekinden daha fazla hissettim..kolay gelsin umarım rahat geçirirsin bu dönemi..dikkat ettikten sonra korkulacak birşey yokKızlar bende Mart'ta olmayı düşünüyorum karın germe bacak germe ama üniversite son sınıf öğrencisiyim ameliyattan 3-4 hafta sonra sınavlarım başlıyor ders çalışmamı falan etkilemez değil mi? Yani ağrı sızı olmadıktan sonra niye etkilesin ki ağrı sızı da ilk 1 haftadan sonra geçiyormuş zaten. Onun dışında ameliyattan 2 hafta sonra falan ayağa kalkıp okula gidecek duruma gelebilir miyim sizce? Okulum da 1 saatlik bir yürüme mesafesinde . Korkuyorum açıkçası o yüzden ameliyat olanların yorumlarını bekliyorum. Yani eğer kötü olur derseniz ameliyatı yaza ertelemek zorunda kalıcam o zaman da o korseyle yazın sıcakta pişerim dışarı falan çıkamam heralde yaz tatilim mahvolur.
Tabiiki normal..büyük bir ameliyat geçirdiniz sonuçta.vücut kendini toparlamaya çalışıyor..değişik durumlar olacak vücudumuzda ve psikolojimizde..benim deli gibi çektiğim adet ağrıları karın germe ameliyatından sonra YoK olmuştu..Kızlar aml tan bir hafta sonra adet oldum ama gelsem mi gelmesem mi tarzında oldu normal mi ki çok çok azdı .bir de ona can sıkmak istemiyorum da işte ??stresten falandır diyorum öyledir di mi
Cinsel yaşamla alakalı bir konuşma geçmedi doktorumuzla..ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman..Kızlar doktoruma soracaktım aklımdan çıkmış, şimdi haftasonu girdi araya, daha sonra sorarım da o zamana kadar size de sorayım dedim. Sizin doktorunuz ameliyattan sonra cinsel yaşam ile ilgili ne dedi, bu konuda herhangi bir kısıtlama var mı?
Benim sol göğsüme lipoyla biraz küçültme yapılmıştı ve dikişin tam altında nohut gibi bezeler vardı doktorum şırıngayla çekmeye çalıştı ne olduğuna bakmak için ama boş hava geldi lipodan kaynaklanan zamanla Yok olan doku dedi ve 1 ay sonra geçti..umarım sizinkide öyledirTeşekkürler canım yok benim geçti şimdilik yatma şeklinden saniyorum sağa sola dönüşler de biraz dikkat etmeliyim ama artık hiç esirgemiyorum 8-9 kg bebeğimi de kaldırıyorum çok kasilmiyorum.ufak sizi ağrı oluyor elbet ama çok da rahatsız etmiyor.iyiki olmuşum çünkü bende fıtık vardı daha çok ağrım oluyordu bombe görüntü de cabası bugün 16 gün oldu gayet iyiyim.tek sıkıntım dren çıkan yerde minik bir beze nohut kadar oluştu geçer mi neden oldu anlamadım.haftaya bant açılacak sanıyorum.dr o zaman soracam.herkese tavsiye ederim en çok 10 güne her işi yapabilir hale geliyorsunuz.agir spor ve iş tabiki 2-3 ay sonra ama kimseye ihtiyaç duymazsiniz.gecmis olsun herkese
Geçmiş olsun canım ama bende liposuction olmadı ki drenin çıktığı yerde kasikta Dr kan pıhtısı kalmıştır zamanla geçer dedi bakalım acı yok zaten ama bir beze işte rahatsız oluyorum.Benim sol göğsüme lipoyla biraz küçültme yapılmıştı ve dikişin tam altında nohut gibi bezeler vardı doktorum şırıngayla çekmeye çalıştı ne olduğuna bakmak için ama boş hava geldi lipodan kaynaklanan zamanla Yok olan doku dedi ve 1 ay sonra geçti..umarım sizinkide öyledir
Canim zaman ne cabuk gecmis 1 ayi nerdeyse atlatmissin simdi nasilsin agri sizin kaldini?? Benim sadece ile hafta kontrolum olacak sonrasi bilmiyorum INSALLAH biz sorun yasamam benim ameliyatim 23 nisanda zaman azaldikca streste korkularimda artiyorHaftaya cuma günü 1. Ay kontrolüm var, o zaman doktorum krem önerir ama Acıbadem hastanesinde kardeşim çalışıyor oradaki plastik cerrah revujasil diye bir jel önerdi onu kullanmayı düşünüyorum, araştırdım çok iyi bir krem tavsiye ederim
Çok şükür daha iyiyim ,karın ağrım geçti her şey yolunda çok şükür, ama göğüs ağrım hala tam olarak geçmedi hafif ama yine de var, hiç korkma canım Allah’ın izni ile sende olup çıkarsın, iyi ki yaptırmışım diyeceksin az kaldı zaman su gibiCanim zaman ne cabuk gecmis 1 ayi nerdeyse atlatmissin simdi nasilsin agri sizin kaldini?? Benim sadece ile hafta kontrolum olacak sonrasi bilmiyorum INSALLAH biz sorun yasamam benim ameliyatim 23 nisanda zaman azaldikca streste korkularimda artiyor
İçini ferah tut kendin için birşey yapacaksın, sonucu seni mutlu edecek. hepimiz binbir korku ile girip çıktık. yiyecek ekmeğimiz olduğu sürece yaşayacağız, benim oğlumda inşallah vefat etmezsin diyordu, çocukların düşünceleri çok farklı, bunların seni üzmesine izin verme güzel düşün güzel olsunINSALLAH Canim simdiden ruyalarima giriyor Cocuklarimi nasil birakipta gidecegim bilmiyorum 10 yasindaki oglum anne sen gidersen biz ölürüz diyor kizim anne ucak duserse gelemezsen biz ne yapariz diyor beni daha cok baski altinda birakiyorlar ucak biletimi hotelimi hepsini ayarladim ama cok zor olacak gibi geliyor bana Hayirlisi olsun diyorum bekleyip gorecegim
Aleykümselam bir kaç arkadaşla beraber Bülent tekerekoğluna ameliyat olduk çok memnunuzselam kizlar kizkardesim 3 dogum yapti 3 de sezeryan ve karinda sarkiklik oldu ve mutsuz
istanbulda önrebileceginiz dr ve tavsiyeleriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?