Tesekurler canim zaman gectikce sikintilarimda artiyor ama kararliyim Allah tum anneleri cocuklarinl cocuklarina bagislasin Anne olunca cok daha zor oluyor karar vermek senin karninda cok odem varmi canim acaba benim karnim yaza kadar iyilesirmi acaba yazin sicaginda korse takmak istemiyorum doktor sana ne kadar zaman takmak gerektigini soyledimi birde temmuz da Tatil planlari yapiyoruzİçini ferah tut kendin için birşey yapacaksın, sonucu seni mutlu edecek. hepimiz binbir korku ile girip çıktık. yiyecek ekmeğimiz olduğu sürece yaşayacağız, benim oğlumda inşallah vefat etmezsin diyordu, çocukların düşünceleri çok farklı, bunların seni üzmesine izin verme güzel düşün güzel olsun
Tesekurler canim zaman gectikce sikintilarimda artiyor ama kararliyim Allah tum anneleri cocuklarinl cocuklarina bagislasin Anne olunca cok daha zor oluyor karar vermek senin karninda cok odem varmi canim acaba benim karnim yaza kadar iyilesirmi acaba yazin sicaginda korse takmak istemiyorum doktor sana ne kadar zaman takmak gerektigini soyledimi birde temmuz da Tatil planlari yapiyoruz[/QUOTE ödem hala var ama bu hali bile çok güzel bence cuma günü 1. Ayım dolduğu için korsemi çıkarttıracak diye düşünüyorum. Ama her doktorun korse kullanım süresi farklı olabilir
Pekı nerede bu drAleykümselam bir kaç arkadaşla beraber Bülent tekerekoğluna ameliyat olduk çok memnunuz
Kliniği şişli Nişantaşı’nda, ameliyatlarını özel Balat Hastanesinde Balat’ta yapıyorPekı nerede bu dr
Burda birçok arkadaşımız farklı farklı doktorlara ameliyat olduk..ben ameliyat olacağım dönemde burayı okuyup karar vermiştim. Birinin memnun olduğundan diğeri memnun olmayabiliyor. Ve az çok herkes süreci paylaşıyor.. size tavsiyem doktor ismi değilde bu başlığı okuyup değerlendirmenizselam kizlar kizkardesim 3 dogum yapti 3 de sezeryan ve karinda sarkiklik oldu ve mutsuz
istanbulda önrebileceginiz dr ve tavsiyeleriniz nelerdir
Pekı fıyat ne kadarKliniği şişli Nişantaşı’nda, ameliyatlarını özel Balat Hastanesinde Balat’ta yapıyor
Canım zamanla kapanır sezeryan yerım bellı bıke degıl endıselenme derım benMerhaba kızlar moralim bozuk yaaa.nerdeyse 1 ay olacak bantlar çıktı ödem büyük ölçüde azaldı ki malesef benim dikişler simetrik değil odemdendir yada bant izidir dedim ama değil oval kesimden bir tarafı düzgün yukarı eğimli iken diğer kısım düz kesilmiş.haliyle düz kesilen kısım tam birlesmediginden büzgülü dikerek yapıştırılmış.hem büzgülü çizikler var hemde bombe var tek taraflı.hic hoş durmuyor.dr ise hala ödem var hemen altında kemik var dedi leğen kemiği.biyle bişi yaşayan varmı arkadaşlar.hala sonuç için erken mi bekleyince düzelir mi yardım lütfen
Merhaba canım karın germe ameliyatı oldun mu? Nasıl geçti ameliyatın ve kaça ameliyat etti?Slm bende heycan dorukta 16 şubatta Ankara’da ozan bitik e ameliyat oluyorum
Merhaba melut ben 6 ay oldu karın germe ameliyatı olalı . İlk 3 ay şişlik yoğun olur maalesef.Merhaba kızlar moralim bozuk yaaa.nerdeyse 1 ay olacak bantlar çıktı ödem büyük ölçüde azaldı ki malesef benim dikişler simetrik değil odemdendir yada bant izidir dedim ama değil oval kesimden bir tarafı düzgün yukarı eğimli iken diğer kısım düz kesilmiş.haliyle düz kesilen kısım tam birlesmediginden büzgülü dikerek yapıştırılmış.hem büzgülü çizikler var hemde bombe var tek taraflı.hic hoş durmuyor.dr ise hala ödem var hemen altında kemik var dedi leğen kemiği.biyle bişi yaşayan varmı arkadaşlar.hala sonuç için erken mi bekleyince düzelir mi yardım lütfen
Dikişler geniş derken arkaya mi dönüyor benim kemiğe varmadan bitiyor.iki leğen kemiğiMerhaba melut ben 6 ay oldu karın germe ameliyatı olalı . İlk 3 ay şişlik yoğun olur maalesef.
Benim karın germe ameliyat dikişlerim maalesef geniş. Aynı problemi yaşayanlar var mı?
Birde hangi doktora kaça yaptırdığınızı paylaşırsanız çok sevinirim
Teşekkürler canım ama dikiş izi değil sorunum dikiş üstü bombe ve birkaç büzgülü cizgiCanım zamanla kapanır sezeryan yerım bellı bıke degıl endıselenme derım ben
Belinin arkasına mi dönüyor dikişler bazılarının uzun oluyor öyle önde kalın skar izi sanırım sizin sıkıntıniz.anlayamadim ama bende malesef resim paylaşmıyor um.yeni üye olmadan sanırım dosya yükle yapılmıyor.Arkaya mı dönüyor derken neyi kast ediyorsun melur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?