Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Tesekurler canim zaman gectikce sikintilarimda artiyor ama kararliyim Allah tum anneleri cocuklarinl cocuklarina bagislasin Anne olunca cok daha zor oluyor karar vermek senin karninda cok odem varmi canim acaba benim karnim yaza kadar iyilesirmi acaba yazin sicaginda korse takmak istemiyorum doktor sana ne kadar zaman takmak gerektigini soyledimi birde temmuz da Tatil planlari yapiyoruz

selam kizlar kizkardesim 3 dogum yapti 3 de sezeryan ve karinda sarkiklik oldu ve mutsuz
istanbulda önrebileceginiz dr ve tavsiyeleriniz nelerdir
Burda birçok arkadaşımız farklı farklı doktorlara ameliyat olduk..ben ameliyat olacağım dönemde burayı okuyup karar vermiştim. Birinin memnun olduğundan diğeri memnun olmayabiliyor. Ve az çok herkes süreci paylaşıyor.. size tavsiyem doktor ismi değilde bu başlığı okuyup değerlendirmeniz

Merhaba kızlar moralim bozuk yaaa.nerdeyse 1 ay olacak bantlar çıktı ödem büyük ölçüde azaldı ki malesef benim dikişler simetrik değil odemdendir yada bant izidir dedim ama değil oval kesimden bir tarafı düzgün yukarı eğimli iken diğer kısım düz kesilmiş.haliyle düz kesilen kısım tam birlesmediginden büzgülü dikerek yapıştırılmış.hem büzgülü çizikler var hemde bombe var tek taraflı.hic hoş durmuyor.dr ise hala ödem var hemen altında kemik var dedi leğen kemiği.biyle bişi yaşayan varmı arkadaşlar.hala sonuç için erken mi bekleyince düzelir mi yardım lütfen

Canım zamanla kapanır sezeryan yerım bellı bıke degıl endıselenme derım ben

Merhaba melut ben 6 ay oldu karın germe ameliyatı olalı . İlk 3 ay şişlik yoğun olur maalesef.
Benim karın germe ameliyat dikişlerim maalesef geniş. Aynı problemi yaşayanlar var mı?
Birde hangi doktora kaça yaptırdığınızı paylaşırsanız çok sevinirim

Dikişler geniş derken arkaya mi dönüyor benim kemiğe varmadan bitiyor.iki leğen kemiği

Büzgülü çizgi kendini toparlıyor merak etme bendede vardı
Skar izinden bahsetmiştim ben
Ve lütfen fiyat ve doktor paylaşabilirmisiniz

İlk başta ameliyatımın kötü olduğunu düşünmüştüm büzgülerden dolayı 3.-4.aydan sonra toparlıyor onlar kendini

Arkaya mı dönüyor derken neyi kast ediyorsun melur?
Belinin arkasına mi dönüyor dikişler bazılarının uzun oluyor öyle önde kalın skar izi sanırım sizin sıkıntıniz.anlayamadim ama bende malesef resim paylaşmıyor um.yeni üye olmadan sanırım dosya yükle yapılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…