Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Diz kapaklarımın iç birbirine bakan yerlerine lipo yapılmış.. ben birşey dememiştim bu şekildeyapılıyor belkide çünkü üstü tarafla uyumlu olmadı gerekiyor.. yinede bahsedersin doktoruna isteklerinden

Mutlaka bahsedicem önemi bi konu benim açımdan . Ay inşallah bende hayalimdeki bacaklara kavuşurum heyecanlandım şimdiden . Çok teşekkür ediyorum tekrar cevabın için canım

merhaba:) Tam da bu ne güzel özetlemişşin düşüncelerimi, ^^doğum agrısı ve catlamıs göğüs ucuyla bebek emzirmek^^ ten agrılı degılse katlanırız biz tüm acılaraa:)))))

Teşekkür ederim canım çok sağol. Sonsuz katılıyorum.. ben 2 haftalık üyeyim pek güncel değilim bu yüzden. Sen oldun mu?
Evet canım bende 40 gün falan oldu iyileşme sürecinin son demlerindeyim.odem var ve şeklimiz netlesmedi genel anlamda güzel ama bedenim değişmedi işte ödemeler gidince bekliyorum bakalim

merhaba:) Tam da bu ne güzel özetlemişşin düşüncelerimi, ^^doğum agrısı ve catlamıs göğüs ucuyla bebek emzirmek^^ ten agrılı degılse katlanırız biz tüm acılaraa:)))))
Merhaba evet o kadar biraz sıkıntı sonrasi cok ciddi bir kilo alimi olmazsa kalici duz bir karin daha ne isteriz :))) benim eltim karin germeden sonra 10 kilo aldi ama hala karni duz

Canım valla ben sonra silikon koydurdum memeye ama şimdi 10 yıl dolunca çıkattırma işini düşünüyorum taktırmak dert çıkarttırmak dert:) ömürlük deseler de içim rahat değil
Tatlım bende ilerde koydururmuyum bilmiyorum..şimdilik gözüme hoş geliyor..yaa bu işlere bulaşınca sonu gelmiyor zaten:))))herşey hepimizin gönlünce olsun inşallah..

Kızlar ben op olmadan önce değil de (kafam karışmasın,korkmayayım diye)op dan sonra buraları çok okudum.. maddi durumunuz varsa, kafaya koyduysanız, doktorunuza da güveniyorsanız kesin yaptırın..insanın aynada kendine bakışı bile değişiyor..Sevgiler..

Tatlım bende ilerde koydururmuyum bilmiyorum..şimdilik gözüme hoş geliyor..yaa bu işlere bulaşınca sonu gelmiyor zaten:))))herşey hepimizin gönlünce olsun inşallah..

estetiğe bulaştı mı yandın bitmez :))) memnunsan hiç elletme ilerde bakarsın duruma. amin herkesin istediği gibi olsun bizler şanslılardanız şükür

Bana da ömürlük denildi ben aksilik olmaz ise çıkarttırmayı istemiyorum. Hangi marka sizin slikon? benim motiva

ömürlük dendi ama ben rahat etmiyorum sonuç da yabancı bir madde var kontrollerde gözden bişey kaçmasına engel olsun istemem gerçi çok minik bana takılan mentor marka diye hatırlıyorum kartı vardı dosyam da

Slm kızlar karın gidince memem gozume sarkık ve buyuk geldı dıkkestırme yapınca 1-2 sonra gogus hala guzel duruyor mu?silokon olmazsa gogus salıyor kendını dıyorlar da bu konuda tecrubesi olanlar cevap verebilir mi?

Slm kızlar karın gidince memem gozume sarkık ve buyuk geldı dıkkestırme yapınca 1-2 sonra gogus hala guzel duruyor mu?silokon olmazsa gogus salıyor kendını dıyorlar da bu konuda tecrubesi olanlar cevap verebilir mi?

Aynı durumu yaşadık buradan çok kişi de yaşadı hatta yeni karın germe olan arkadaşımız meme için doktoruyla görüşte :))) evet oluyor bu durum karın düz olunca memelerdeki sorun öne çıkıyor, benim dekolte kısmında minik silikon var küçültme ve dikleştirme de o yüzden sarkma gevşeme yok zaten ben çok yapılı gibi duran estetiklere karşıyım az doğla olsun diye bakanlardanım!! Silikonsuz olunca zamanla iniyor bırakıyor kendini diye biliyorum

Herkese merhaba. Ameliyat olanlara geçmiş olsun. Benim gibi olmak isteyenlere de ha bi cesaret diyorum. Doktor araştırması yapmaktan karar veremiyorum. Tüm yorumları okuyorum kafam karışıyor. Ben çok memnum kaldım diyen arkadaşlar doktor isimlerinizi paylaşabilirmisiniz.

Slm,bana sana yapılan gögüs işlemini söylermisin doktora bire bir anlatayım.önce küçültücek ama tamamen dokusuz bırakmayacak demi?dikleştirecek+küçük implant mı koycak kac cc

Merhaba. Arkadaşım iki kez toparlama dikleştirme ameliyatı oldu göğüslerinden. Her ameliyat sonrası göğüsleri ilk birinci senesinde güzel duruyordu ama sonrasında sarkık ve gevşek görüntü olmuştu. Üçüncü kez protez taktırdı ve şimdi daha iyi göğüsleri :) Ama çok iz kaldı tabi. Şahsen tavsiyem ufakta olsa protez koydurun.

Merhaba, nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben Ankara'da Doçent Doktor Ozan Bitik e ameliyat oldum memnunum.

Kızlar bu ameliyatı olduktan sonra kilonuzda bi değişim gördünüz mü? Ben karın germe ve bacak germe olucam doktorum bana ameliyat sonrası bi 5 kilo gider demişti yani sanırım o miktarda yağ alınacak sizin kilonuzda da ameliyat öncesi ve sonrası bi fark oldu mu?

Ben karın germe ve yan simitlere lipo oldum. 58 kiloydum. 3 hafta oldu aml olalı. İlk hafta 54 kiloydum. Doktorum çok zayıf olmaz böyle 1 haftada, biraz yemen lazım aml oldun toparlanman için sağlıklı beslen dedi. 1 ay sonra ne yapacaksan yaparsın dedi. Gerçekten ilk hafta aml etkisiyle de yiyemedim. Ama doktorun uyarısıyla ekmeksiz vs de olsa beslenmeme dikkat ettim. 2 haftadır da 55 kiloyum. Ama amacın yaz boyu 53-54 olmak..

Canım ödem olduğu halde bile 4 kilo farketmiş çok iyi bence. Ameliyatın etkisiyle iştahsız olduğun için mi yiyemedin? Sanırım kişiye göre değişiyor bazılarının iştahı daha çok açılıyor ameliyat sonrası. Umarım bir an önce toparlanırsın :)

Evet canım, ameliyatın etkisi oldu. Başta zaten vücut hızla iyileşmeye odaklanıyor bu sırada bir de sindirim sistemiyle uğraşmak istemiyor. Bir de az su içen ben aml sonrası günde en az 3 lt su içtim. Nedeni ne bilmiyorum narkoz mu vs ama ilk hafta süper su içtim sonra neden bilmem yine az içmeye başladım :))) Evde ilk hafta bol bol beyaz peynir, her gün1 adet haşlanmış yumurta ve gün aşırı az miktarda şerbetli tatlı :) yedim. Çok su içmek beni toparladı.
Ama canım bence yapı meselesi. Ben moralim bozuksa yemek yiyemem hemen kilo veririm. Birçok kişi asıl morali bozuksa yemek yer kilo alır. Ameliyatlara tepki de bu yüzden farklı olabilir :))
Sana da şimdiden çookk kolay geçecek bir süreç dilerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…