Selambir süredir pek giremiyorum foruma 10 ay bitti karın germe operasyonumda yalnız bir süredir göbek deliğinin dört parmak sağında batma gibi dokununca acıyan biryer var çözemedim korse takınca rahatlıyor çıkarınca aynı arzum77 N Nur 1971 Jelesec siz belki bilirsiniz diye düşündüm kilo aldım diye korkudan doktoruma gidemiyorum
Merhaba canım hoşgeldinSelambir süredir pek giremiyorum foruma 10 ay bitti karın germe operasyonumda yalnız bir süredir göbek deliğinin dört parmak sağında batma gibi dokununca acıyan biryer var çözemedim korse takınca rahatlıyor çıkarınca aynı arzum77 N Nur 1971 Jelesec siz belki bilirsiniz diye düşündüm kilo aldım diye korkudan doktoruma gidemiyorum
Canım merhabaSelambir süredir pek giremiyorum foruma 10 ay bitti karın germe operasyonumda yalnız bir süredir göbek deliğinin dört parmak sağında batma gibi dokununca acıyan biryer var çözemedim korse takınca rahatlıyor çıkarınca aynı arzum77 N Nur 1971 Jelesec siz belki bilirsiniz diye düşündüm kilo aldım diye korkudan doktoruma gidemiyorum
Çok geçmiş olsun. Hangi doktora ameliyat oldunuz ? Birde dik yürüyebiliyor musunuz şimdi. Benim 1 hafta sürede iyileşmem gerekiyor işim nedeniyle ve bu nedenle hala olamadımHerkese merhaba:) salı günü ameliyatımı oldum karın germe+lipo+meme dikleştirme+silikon (375 cc) Ameliyatım bitip uyandırıldıgımda asırı susuzluk ve mide bulantısı hissettim ve üsüyordum.hemsire mide bulantısı için ilac yaptı.2 saat susuzluk cektim sanırım ameliyatta en kötü anım bu olacak..ve sonra odaya alındım.agrım ilk 36 saat Acı yüksek gercekten ne den oldum dedirtiyor ama sonra azalmaya baslıyor ve rahatlıyorsunuz.2 gün hastanede kaldım direnlerim 2 günü cıktı hic acı duymuyırsunuz cıkartılırken rahat olun ve direnlere cıkınca cok rahatlıyırsunuz.3. Günüm suan da agrım yok.korseler zorluyor ve eğik yürümek yaslı bir nine gibi hissediyorum:) mutluyum suan iyiki oldum iyiki o acılara dayandım..içinizden gelen doktoru secin ve ameliyatınızı olun.. bu güzelliği kendinize yapın :)))
Çok geçmiş olsun. Hangi doktora ameliyat oldunuz ? Birde dik yürüyebiliyor musunuz şimdi. Benim 1 hafta sürede iyileşmem gerekiyor işim nedeniyle ve bu nedenle hala olamadım
Çok geçmiş olsun. Hangi doktora ameliyat oldunuz ? Birde dik yürüyebiliyor musunuz şimdi. Benim 1 hafta sürede iyileşmem gerekiyor işim nedeniyle ve bu nedenle hala olamadım
Çok teşekkür ederim. Ben de Tunç tiryakiyi düşünüyorum. Yeni tekniklerle ağrısız bir ameliyat diyor bir çok tanıtım videosunda. Nisanda görüşmeye gideceğim bakalım artık.Doktorum yağmur kaan bedir
Merhaba canım hoşgeldin10. Ayda bu tarz ağrıların olmaması gerekiyor artık aslında. Doktorunla görüşsen daha iyi olur bence .
Bende kilo aldım bu son bir senede. Ama diyetisyen ve spor ile fazla kilolarımı rahatlıkla attım kurtuldum. Hâlen devam ediyorum tabi,son iki kilo kaldıBence üzülme,iyi bir diyetisyen eşliğinde yaza kadar incelmiş zayıflamış olarak girersin [/QUOTE
sağol canım bir sorucam artık gözlerimi kaparım azarımı işitirim napıyım hakettim :)Canım selam,ben daha önce burada bir arkadaş yazmıştı batma acıma bende krampların dışında acıma hatırlamıyorum doktora bir mesaj at
Sabredin ödem atıcı içecekler ve su için ben çok uymadığım için ödemlerimin gitmesi biraz zaman almıştıBender 20 gün oldu ameliyat olalı midem acayip şiş sizde böyle bir sorun oldumu çok merak ediyorum inecekmi
Canım uyuşukluk ben de de var ben eskisi gibi olacağını sanmıyorum belki minimum kalır zamanlaCanım merhababen de batma yanma yok da uyuşukluk var hala
Canım ben de dikkat etmezsem hemeeen kilo alıyorumhatta iki kilo aldım (biraz da bilerek aldım yüzüm kötü oldu diye)
Bi doktoruna gitmeni öneririm
Sabredin ödem atıcı içecekler ve su için ben çok uymadığım için ödemlerimin gitmesi biraz zaman almıştı
Herkese merhaba:) salı günü ameliyatımı oldum karın germe+lipo+meme dikleştirme+silikon (375 cc) Ameliyatım bitip uyandırıldıgımda asırı susuzluk ve mide bulantısı hissettim ve üsüyordum.hemsire mide bulantısı için ilac yaptı.2 saat susuzluk cektim sanırım ameliyatta en kötü anım bu olacak..ve sonra odaya alındım.agrım ilk 36 saat Acı yüksek gercekten ne den oldum dedirtiyor ama sonra azalmaya baslıyor ve rahatlıyorsunuz.2 gün hastanede kaldım direnlerim 2 günü cıktı hic acı duymuyırsunuz cıkartılırken rahat olun ve direnlere cıkınca cok rahatlıyırsunuz.3. Günüm suan da agrım yok.korseler zorluyor ve eğik yürümek yaslı bir nine gibi hissediyorum:) mutluyum suan iyiki oldum iyiki o acılara dayandım..içinizden gelen doktoru secin ve ameliyatınızı olun.. bu güzelliği kendinize yapın :)))
Sagol canim, tip gunden gune ilerliyo cok iyi cerrahlar var artik o basarisiz ameliyatinin kotu izlerini minimuna indireceklerinden eminim.benim dr um huseyin kandulu sagolsun bende memnun kaldim ufak tefek puruzler var tam seklimi aldiktan sonra hala mutsuz olursam duzeltebilecegimi soyledi. Umarim ikinci operasyonundan sonra sende cokk mutlu olursun...
Tatlim ben huseyin kandulu na olacagim. 1.57 boy 64 kiloyum inş bende kurtulurum bu bebek görünüşlü gobekten[/QUOTE
Tatlim ben huseyin kandulu na olacagim. 1.57 boy 64 kiloyum inş bende kurtulurum bu bebek görünüşlü gobekten
Ben de Huseyin Kandulu’ya olucam galiba karin germe. Yorumlarinizi ve sonucu yazabilir misiniz?
MerhabaMutter123 merhaba,
Başka bir üyeye de yazdım ama sabırsızlıktan ne yapacağımı şaşırdım. Bende Nisan ayı içinde karın germe meme büyütme ve belki vaser lipo olacağım. Doktoruma da karar verdim gibi.
Ama tek korkum dikiş izleri. İzler konusunda çok takıntılıyım ve korkuyorum. Eşimde dikiş izlerinden tiksinen biri. İnternette bazı fotolar gördüm çok korktum. Eğer öyle olacaksa psikolojim iyice bozulur.
Sizin ameliyat sonrası dikiş izlerinizi gösteren resimlerinizi görme şansım var mı?
Yada bu mesajı okuyan başka ameliyat olmuş arkadaşlar, lütfen bana yardımcı olun. Zaten ruhen kötü durumdayım. Kötü bir görüntüm olacaksa bu durumu kaldıramam.
HEpinizden haber, cevap yada foto bekliyorum.
MerMerhaba hangi doktor?
Bende nisan ayinda ameliyat olacagim ayni korkum bendede var ben biraz arastirdim sigara icmiyorsan ve seker hastasi degilsen tabi birde cildinde yaralarinin gec kapanma gibi bir hastaligi yoksa bir sorun cikmaz ama tabi iz kaliyor herkesin cildinde farkli olabiliyor ten rengide onemliymis tabi doktorunda burda rolu buyuk simdi baskalarinin fotograflarina bakman bence belki moralini
bozulur belkide beklentin fazla olur o yuzden sana tavsiyem eger ameliyattan baska bir yontemle duzene sansi yoksa o izleri goze alman gerek bence tabi bu benim fikrim dusuncem kimse istemez iz kalsin ama bu bir ameliyat doktorunda aynisini soyleyecektir garanti vermiyorlar iz konusunda
Ben Bulent tekerekoglu na ameliyat olmayi dusunuyorum 23 Nisanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?